Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm silik vatlr gibi tam giremedim🥰
Canım bugün yazmıştım buraya dünn2. Gün reglim kesildi bugün çok fena kasık ağrım var doktora randevum vardı yarına ertelendi bende 2 tane test aldım bugün gündüz bunu yaptım 2 saat tuttuğum idrarla.
069628D2-6F9B-4A00-BC6D-21E37F6C6DF3.jpeg

Negatif dedim iğnenin etkiside geçmiŞ artık.Şimdide oturuyordum. Evde test dururken içim rahat durmuyo aklım hep ona kayıyo yapayım diğerinide rahatca oturayım dedim😂 ama bunda silik çıkınca anlamadım olmayan idrarımla yaptım. 🤷🏼‍♀️

Silik görüyorum bendeee
Canım iğnenin 11. Günü bugün 7. Gün kanamam başladı 2 gün sürdü. Bugün yine de yaptım ilk yaptığım negatif cıkmasaydı iğne etkisi geçmemiş derdimde. Ya test yalnış çıktı. Yarın doktora izah edicem bakalım😂

Canım iğnenin 11. Günü bugün 7. Gün kanamam başladı 2 gün sürdü. Bugün yine de yaptım ilk yaptığım negatif cıkmasaydı iğne etkisi geçmemiş derdimde. Ya test yalnış çıktı. Yarın doktora izah edicem bakalım😂
canım hadi bakalım hayırlı sonuçlar al inşallah yarın :dua:

Aynen canım denemeye değer 🥰🥰
Canım benim aklım ya, doktor klomenden sonra adetin az gelebileceğini söyledi bende yerleşmemi acaba diye düşündüm dedim yok yok dedi. Sonrada diyemedim yine kan al diye. Çıktım şimdi yine eczaneden test aldım inşallah negatif çıkarda kafam rahat başlarım yeni aya🤣

Canım benim aklım ya, doktor klomenden sonra adetin az gelebileceğini söyledi bende yerleşmemi acaba diye düşündüm dedim yok yok dedi. Sonrada diyemedim yine kan al diye. Çıktım şimdi yine eczaneden test aldım inşallah negatif çıkarda kafam rahat başlarım yeni aya🤣
Kesin adet diyor yani 🤔 ya hadi bakalım sen yine yap olmazsa aynen umutlar diğer aya 🌺

Kesin adet diyor yani 🤔 ya hadi bakalım sen yine yap olmazsa aynen umutlar diğer aya 🌺
Evet canım öyle dedi. Baktı çatlamış yumurtalar yeni gelişen yumurtalar var çok güzel dedi. Bu sefer femara istedim. Biraz pahalı o ilaç ama daha hızlı büyütüyo ondanda vereyim eedi. Şimdi günde 3 klomen günde 1 femara kullanıcam pazartesi gidicem bakalım😊

Tamamdır canım akıntı falan oluyormu?
iğneden 2 gün sonra doktor progestan fitil verdi, fitilden sonra cok yoğun akıntı var halen de devam ediyor. İğnenin etkisi mi yoksa fitilin mi bilemedim. İğne baş ağrısı kasık bel agrısı yapıyor ama 12 gündr etkisi anca geçti.

2. gün adet kesilmesi çoğu zaman gebelik neticesi oluyor. normalde kaç gün sürüyordu?

2. gün adet kesilmesi çoğu zaman gebelik neticesi oluyor. normalde kaç gün sürüyordu?
3 veya 4 güm sürerdi ama doktorum klomen kısa getirtir regli dedi. Bilmiyorum canım ya yine test yaptım yine silik doktora mesajla sorucam birazdan kafam rahat başlayım ilaçlara

X