- 8 Mart 2020
- 1.799
- 787
- Konu Sahibi Defneninannisi
Silik görüyorum bendeeeKızlar kızlar bişey görüyormusunuz sizde ?Eki Görüntüle 2769223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik görüyorum bendeeeKızlar kızlar bişey görüyormusunuz sizde ?Eki Görüntüle 2769223
Canım bugün yazmıştım buraya dünn2. Gün reglim kesildi bugün çok fena kasık ağrım var doktora randevum vardı yarına ertelendi bende 2 tane test aldım bugün gündüz bunu yaptım 2 saat tuttuğum idrarla.Cnm silik vatlr gibi tam giremedim
Canım iğnenin 11. Günü bugün 7. Gün kanamam başladı 2 gün sürdü. Bugün yine de yaptım ilk yaptığım negatif cıkmasaydı iğne etkisi geçmemiş derdimde. Ya test yalnış çıktı. Yarın doktora izah edicem bakalımSilik görüyorum bendeee
Sorununuz neydi peki pco falan mıCanım benim ilkinde gelişmediği için anca gelişir diye geç cağırıyor, tabii nolur nolmaz diye ben bi taraftan ovulasyon testi yapıyorum hergün takip ediyorum
Evet canım pkoSorununuz neydi peki pco falan mı
canım hadi bakalım hayırlı sonuçlar al inşallah yarınCanım iğnenin 11. Günü bugün 7. Gün kanamam başladı 2 gün sürdü. Bugün yine de yaptım ilk yaptığım negatif cıkmasaydı iğne etkisi geçmemiş derdimde. Ya test yalnış çıktı. Yarın doktora izah edicem bakalım
Pek umudum yok canım bir mucize olması gerek anca işte oda bana uğramaz ama yine denicem bakalım şansımıcanım hadi bakalım hayırlı sonuçlar al inşallah yarın
Aynen canım denemeye değerPek umudum yok canım bir mucize olması gerek anca işte oda bana uğramaz ama yine denicem bakalım şansımı
Canım benim aklım ya, doktor klomenden sonra adetin az gelebileceğini söyledi bende yerleşmemi acaba diye düşündüm dedim yok yok dedi. Sonrada diyemedim yine kan al diye. Çıktım şimdi yine eczaneden test aldım inşallah negatif çıkarda kafam rahat başlarım yeni ayaAynen canım denemeye değer
Kesin adet diyor yani ya hadi bakalım sen yine yap olmazsa aynen umutlar diğer ayaCanım benim aklım ya, doktor klomenden sonra adetin az gelebileceğini söyledi bende yerleşmemi acaba diye düşündüm dedim yok yok dedi. Sonrada diyemedim yine kan al diye. Çıktım şimdi yine eczaneden test aldım inşallah negatif çıkarda kafam rahat başlarım yeni aya
Evet canım öyle dedi. Baktı çatlamış yumurtalar yeni gelişen yumurtalar var çok güzel dedi. Bu sefer femara istedim. Biraz pahalı o ilaç ama daha hızlı büyütüyo ondanda vereyim eedi. Şimdi günde 3 klomen günde 1 femara kullanıcam pazartesi gidicem bakalımKesin adet diyor yani ya hadi bakalım sen yine yap olmazsa aynen umutlar diğer aya
iğneden 2 gün sonra doktor progestan fitil verdi, fitilden sonra cok yoğun akıntı var halen de devam ediyor. İğnenin etkisi mi yoksa fitilin mi bilemedim. İğne baş ağrısı kasık bel agrısı yapıyor ama 12 gündr etkisi anca geçti.Tamamdır canım akıntı falan oluyormu?
var yok arası birşey canım, birkaç gün daha bekle bence..Kızlar kızlar bişey görüyormusunuz sizde ?Eki Görüntüle 2769223
2. gün adet kesilmesi çoğu zaman gebelik neticesi oluyor. normalde kaç gün sürüyordu?Canım iğnenin 11. Günü bugün 7. Gün kanamam başladı 2 gün sürdü. Bugün yine de yaptım ilk yaptığım negatif cıkmasaydı iğne etkisi geçmemiş derdimde. Ya test yalnış çıktı. Yarın doktora izah edicem bakalım
bende de öyle oldu ve 1 paket çikolatayı bitirdim geçen günBu arada ben sürekli canım çikolata istiyor kızlar klomenden mi oluyor anlamiyorum böyle olan varmııı
Hiç sorma birden bire bi kriz tutuyor yemicem olmaz deyincede stres’e giriyorumbende de öyle oldu ve 1 paket çikolatayı bitirdim geçen gün
Hayırlısı olsun cnm bu ay olmadı diğer eşine doğum günü hediyesi olur ins moral bozmak yok bu arada eczane bırakmadın yaşadığın bölgedePek umudum yok canım bir mucize olması gerek anca işte oda bana uğramaz ama yine denicem bakalım şansımı
Canım sende durum ne nasıl gidiyorKesin adet diyor yani ya hadi bakalım sen yine yap olmazsa aynen umutlar diğer aya
3 veya 4 güm sürerdi ama doktorum klomen kısa getirtir regli dedi. Bilmiyorum canım ya yine test yaptım yine silik doktora mesajla sorucam birazdan kafam rahat başlayım ilaçlara2. gün adet kesilmesi çoğu zaman gebelik neticesi oluyor. normalde kaç gün sürüyordu?