- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Pazartesi gidicektin dimi, ben bir ay kullandım ovülasyonu hiç bişey anlamadım ondan canım aynı gün içinde 2 kere yaptığımda biri çok silik biri kopkoyu çıktı, sıvı alımımada dikkat ettiğim halde, hiç piki göremeden testlerim bitmiştiAy inşallah canım
Benim ovulasyon testinde hala koyulaşma olmadı ona canım sıkılıyor
İşte 17 mm bugün 18 olmuştur nasıl koyulaşmıyor dedimPazartesi gidicektin dimi, ben bir ay kullandım ovülasyonu hiç bişey anlamadım ondan canım aynı gün içinde 2 kere yaptığımda biri çok silik biri kopkoyu çıktı, sıvı alımımada dikkat ettiğim halde, hiç piki göremeden testlerim bitmişti
İşte sanki bana doğruyu çıkarmıyomuş gibi geldi onlar canım, bide sıvı alıyosan hormon seyreliyodurİşte 17 mm bugün 18 olmuştur nasıl koyulaşmıyor dedimevet ptesi gidicem
Aynen en iyisi düşünmemek ptesi gideceğim zatenİşte sanki bana doğruyu çıkarmıyomuş gibi geldi onlar canım, bide sıvı alıyosan hormon seyreliyodurkafana ona takma bencr o yüzden büyümüşlerdir
Evet canım inşallah iğneye bile gerek kalmadan çatlarAynen en iyisi düşünmemek ptesi gideceğim zaten
Daha 14 güne var ama canım tekrarla belli olmazKızlar gunaydin test yaptım negatif silik çizgi dahi yok umutlar diğer ay
Hayırlısı kuzum artıkDaha 14 güne var ama canım tekrarla belli olmaz
Kaç gün geçmişt iğneden sonra canımKızlar gunaydin test yaptım negatif silik çizgi dahi yok umutlar diğer ay
12 cnm aynen öyle hayırlısı olsunKaç gün geçmişt iğneden sonra canım
Hayırlısı olsun
Yine bekle bakalım 2 -3 gün sonra yine yap canım12 cnm aynen öyle hayırlısı olsun
Yarın ve diğer gün tekrar dene bence canım12 cnm aynen öyle hayırlısı olsun
Fazla yormadan kendini kafanı dağıtcak şeyler yap canım belli olmaz 12. Gün negatif cıkıp 14. Gün pozitife dönen çok gördüm
Kafa dağıtmak iyidir canım çok da yorulma tabi
Hayırlısı olsun cnmFazla yormadan kendini kafanı dağıtcak şeyler yap canım belli olmaz 12. Gün negatif cıkıp 14. Gün pozitife dönen çok gördüm
Aynen öyle hayırlı zamanda inşallahKafa dağıtmak iyidir canım çok da yorulma tabiAllahtan umut kesilmez olmazsa da diğer ay inşallah
Ne örüyosun canım. Bende bir bucuk sene oldu başlayalı bebek battaniyesine daha bitiremedimHayırlısı olsun cnmçok yormadim bı süpürge şimdi örgü isliyorum
Bende geçen hafta bitirdim battaniyeyiNe örüyosun canım. Bende bir bucuk sene oldu başlayalı bebek battaniyesine daha bitiremedim
Ay ne güzel yapabiliyorsun maşallahBende geçen hafta bitirdim battaniyeyişimdi kendime yelek örüyorum