- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
benim geçen ayki reglim 8 gün önce oldu, havadan stresten vs oluyor öyle.. geçm,ş olsun canımEvet canım sancı girip cıkıyodu 30 snyede bir dakikada bir. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Bu sabah daha da yoğunlaştı. Mesaj attım erken regli olmuşsun dedi doktorda
Attım mesaj canım erken regli gelmiş dedi pazartesi çağırdı. Bugün gitcektim aslında direk randevu bulamadım. Kafam çok karışık 2. Dış gebeliğimde de böyle sancılı yoğun kanama yaşamıştım öyle olmasından korkuyorum eşim test almaya gitti şimdi yapcam bugün
Eki Görüntüle 2767264
Beklememiş idrarla direk yaptım, daha tam olarak iğnenin etkisi geçmemişEki Görüntüle 2767266
Kesinlikle geç olsun güç olmasınAma yumurtlamadan hep 14 gün gelir diye bilirdim ya canım gerci bu bir tabu sanırım regle yakında yumurtlayanlar varmış. Belkide benim öyle
Sabah baya bi sııktım kafam karıştıda canım şimdi şimdi normalleşmeye başladım Allah beterinden korusun napalım sağlıksal bi sorun olmasında önümüzdeki ay olsun inşallah
Sağol canım ben iğneden 14 gün sonra olucak diye kendimi şArtlandırdığımdan şaşırdım bayabenim geçen ayki reglim 8 gün önce oldu, havadan stresten vs oluyor öyle.. geçm,ş olsun canım
8. Gündü canım regli olunca iğnenin etkisi geçtimi diye meraktan yaptımiğneden kaç gün sonra yaptın cnm?
Evet hayırlı zamanda inşallahKesinlikle geç olsun güç olmasın
eşler sağlıklıysa, yumurta da çatlıosa elbet olacaktır, içini ferah tut cnm :)Sağol canım ben iğneden 14 gün sonra olucak diye kendimi şArtlandırdığımdan şaşırdım baya
8. Gündü canım regli olunca iğnenin etkisi geçtimi diye meraktan yaptım
Evet hayırlı zamanda inşallah
Evet canım Allahın yazdığı bir zaman var tedbirimizi alıp tevekkül ediyoruz başkası elimizden gelmezeşler sağlıklıysa, yumurta da çatlıosa elbet olacaktır, içini ferah tut cnm :)
Pko olmayıp kullananda gördüm canım çok. Çarşambaya çatlıcak boyuta gelmiş olurlarKızlar merhaba, pcos olmayıp klomen kullanan var mı? Bende ilk defa bu ay kullandım. Dün kontrole gittim 14 mm olmuş 2 yumurta varmış. Çarşamba gene gidicem bakalım duruma göre nasıl bi yol izlenecek merkla bekliyorum
Bende de yok canım pcos cuma gittim 2 yumurtam varmış 17 mm dedi yarın tekrar gideceğim bakalım belki iğne olurKızlar merhaba, pcos olmayıp klomen kullanan var mı? Bende ilk defa bu ay kullandım. Dün kontrole gittim 14 mm olmuş 2 yumurta varmış. Çarşamba gene gidicem bakalım duruma göre nasıl bi yol izlenecek merkla bekliyorum
Canım aynı konudan bende de var araştırıyordum ki sen yazmıssın ilk klomeni kullandığımda 2 güne bir ya da 3 güne bir yumurta ölçümü yapıyordu ona göre klomeni günde 3 defaya çıkarmıştı önceki doktorum . Şimdi doktorumu değiştirdim. bende yarın klomen başlıyacağım ilaç bitiminden 3 gün sonra gel dedi. nasıl bir yol izlediğini anlamış değilim. Her doktor aynı ilacı farklı şekilde uyguluyor hangisi doğru bilemiyorum.
İnşallahPko olmayıp kullananda gördüm canım çok. Çarşambaya çatlıcak boyuta gelmiş olurlar
Hadi bakalım hayırlı güzel haberler olur inşallah. Yazarsın geneBende de yok canım pcos cuma gittim 2 yumurtam varmış 17 mm dedi yarın tekrar gideceğim bakalım belki iğne olur
ben :)) aynen 2 yumurtam oluştu benim de... çatlatma kullandım 10 gün geçti iğneden.Kızlar merhaba, pcos olmayıp klomen kullanan var mı? Bende ilk defa bu ay kullandım. Dün kontrole gittim 14 mm olmuş 2 yumurta varmış. Çarşamba gene gidicem bakalım duruma göre nasıl bi yol izlenecek merkla bekliyorum
Evet bende korktum ama cuma günü normaldi herşey bakalım yarın nasıl olacakİnşallahHayırlı sonuçlanır inşallah
Hadi bakalım hayırlı güzel haberler olur inşallah. Yazarsın geneBende acaba bi zararı olur mu diye merk ettm kiste falan dönüşür mü düşündm öyle şeyler okuduk burda
Kaç mm de iğne yaptı doktorunuzben :)) aynen 2 yumurtam oluştu benim de... çatlatma kullandım 10 gün geçti iğneden.
Yavaş yavaş kuzu yaparsın yormadan daha vaktimiz varAy ne güzel yapabiliyorsun maşallahbende motifli eklemeli battaniyelerden yapıyorumda çok küçük oldu sanki motif sayına göre
Zaten vaktimiz olduğundan 1 bucuk senedir bitirmedim ya canımYavaş yavaş kuzu yaparsın yormadan daha vaktimiz var
Zaten vaktimiz olduğundan 1 bucuk senedir bitirmedim ya canım
Ne güzel canım o kol kısımlarını falan yapabiliyormusunHayırlısıyla biter cnm biter bende bebk ürünlerini rafa kaldırdım şimdi kendime döndüm anneme KV ne yegenime yelek oreyim dedim
Yapıyorum kuzu öğrendim TV battaniyesi baya iyi oluyor ben evdeki bütün artık iplerden ördüm motif oalrak çok.kullanisli olduNe güzel canım o kol kısımlarını falan yapabiliyormusunbende bu bebek battaniyesini bitirebilirsem kendimize tv battaniyesi örmek aklımda var ama onu böyle çok kolay çabucak olan bir model bulmam lazım, diğer türlü çok cabuk sıkılıyorum
O motiflilerden bebek battaniyesi başladım işte ama çok sıkıntılı geldi bana uğraştırıcı o yüzden tv battaniyesinde daha düz bişey yaparım. Bak bebek battaniyesini atayım daha kenarlarınada dönücem ama baya küçük oldu birer sıra daha motif yapabilirimYapıyorum kuzu öğrendim TV battaniyesi baya iyi oluyor ben evdeki bütün artık iplerden ördüm motif oalrak çok.kullanisli oldu
Eline sağlık çok güzel olmuş canım evet 8*8 yapsan daha iyi olur sanki duZ trabzan yap o zamn renkleri karıştır yada tek renk güzel olurO motiflilerden bebek battaniyesi başladım işte ama çok sıkıntılı geldi bana uğraştırıcı o yüzden tv battaniyesinde daha düz bişey yaparım. Bak bebek battaniyesini atayım daha kenarlarınada dönücem ama baya küçük oldu birer sıra daha motif yapabilirimEki Görüntüle 2768486