- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Ahah canım valla gercek anlamda eczane kalmadı gittiğim eczane arabayla gidilebilecek mesafede uzak onun yanına yeni eczane açılmıştı bi ondan almamıştım ondan da bugün aldım içim rahatladı ohHayırlısı olsun cnmbu ay olmadı diğer eşine doğum günü hediyesi olur ins moral bozmak yok bu arada eczane bırakmadın yaşadığın bölgede
Ocakta pozitif alanlarda sohbete gelinGebeliğe Hazırlık - Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼♀️🌸
Merhaba bayanlar ocak ayı ilk tedavim negatif sonuçlanmasından sonra umutlar şubata kaldı. bugün itibariyle hem klomen hem femara ikisi bir kullanıp yeni aya adım atıyorum. Kullananlar birlikte takip edelim, birbirize danışalım, sohbet muhabbet edelim, kafamızı dağıtalım 😊 Arkadaşlar tablodaki...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar şubat konusu açtım, inşallah hiçbirinize gelmek nasip olmaz ama yinede duyrulur olaki olmaz gelirseniz
He tamam canım tedavin mi değişti bakalım bu ay daha iyi olur inşallahEvet canım öyle dedi. Baktı çatlamış yumurtalar yeni gelişen yumurtalar var çok güzel dedi. Bu sefer femara istedim. Biraz pahalı o ilaç ama daha hızlı büyütüyo ondanda vereyim eedi. Şimdi günde 3 klomen günde 1 femara kullanıcam pazartesi gidicem bakalım
Progestan niye vermişti canım?iğneden 2 gün sonra doktor progestan fitil verdi, fitilden sonra cok yoğun akıntı var halen de devam ediyor. İğnenin etkisi mi yoksa fitilin mi bilemedim. İğne baş ağrısı kasık bel agrısı yapıyor ama 12 gündr etkisi anca geçti.
Canım dün iğne oldum işte bugün testle baktım tam yumurtlama zamanı şimdi bi kaç gün değerlendircez doktor da tarihleri yzdıCanım sende durum ne nasıl gidiyor
Çatlatma İğneside 130 küsürdü canım. Geçen ay yumurta büyütmek için bide iğne vermişti 3 tane o çok pahalıydı. 410 tl tutmuştu bilmiyorumda o kadar pahalı olduğunu bereket bu kartlar var o kadar para bulundurmuyoruzki yanımızdaHe tamam canım tedavin mi değişti bakalım bu ay daha iyi olur inşallahiğne de pahalıydı ya
O daha ağır bi ilaç sanırım meme kanseri tedavisi falan yazıyor bende yorumlarda görüp merak edip okudum ama daha etkili diyorlar canım hayırlısı olsun hakkındaÇatlatma İğneside 130 küsürdü canım. Geçen ay yumurta büyütmek için bide iğne vermişti 3 tane o çok pahalıydı. 410 tl tutmuştu bilmiyorumda o kadar pahalı olduğunu bereket bu kartlar var o kadar para bulundurmuyoruzki yanımızdayoksa bilmeyen insan döncek eczaneden. Şimdi bu femarada sgk karşılamıyomuş 140 tl ama baktım 30 tane var içinde klomen gibi az değil bide 2 günde 1 kullancam gider gibi baya
tedavimide normalde yine aynı vercekti sonra burda biyerde gördüm sanki femara daha sağlıklı yumurta büyütüyomuş diye dedim. Sağlıklı değilde daha hızlı büyütür dedi ondanda vereyim dedi. Bakalım nolcak
embriyo oluşursa rahmime iyice tutunsun diye verdi. Rahmi kalınlaştırıp hazırlıyormuş. inşallah faydasını görürümProgestan niye vermişti canım?
Bakalım inşallah hayırlı olur canımO daha ağır bi ilaç sanırım meme kanseri tedavisi falan yazıyor bende yorumlarda görüp merak edip okudum ama daha etkili diyorlar canım hayırlısı olsun hakkında
Aynen kartlar olmasa bittik muayenelere zam gelmiş ilaçlara zam gelmiş..
İnşallah canım banada gebelik oluşursa verecek galibaembriyo oluşursa rahmime iyice tutunsun diye verdi. Rahmi kalınlaştırıp hazırlıyormuş. inşallah faydasını görürüm
Hadi hayırlısı olsun tatlım güzel geçsinCanım dün iğne oldum işte bugün testle baktım tam yumurtlama zamanı şimdi bi kaç gün değerlendircez doktor da tarihleri yzdı
Yok cnm tekrarlamadim sen testi sabah ilk idrarla mi yaptın farkediyirmu acaba bugün gelemzse yarın sabah yapacam tekrardanAhah canım valla gercek anlamda eczane kalmadı gittiğim eczane arabayla gidilebilecek mesafede uzak onun yanına yeni eczane açılmıştı bi ondan almamıştım ondan da bugün aldım içim rahatladı oh
Sen naptın canım testi tekrarladınmı
Ben hiç sabah ilk idrarla yapmadım canım ama genelde öyle diyolar beklemiş idrarda hcg daha çok olur diyeYok cnm tekrarlamadim sen testi sabah ilk idrarla mi yaptın farkediyirmu acaba bugün gelemzse yarın sabah yapacam tekrardan
Hayırlısı kuzum bakalımBen hiç sabah ilk idrarla yapmadım canım ama genelde öyle diyolar beklemiş idrarda hcg daha çok olur diyeinşallah pozitifi alırsın canım
İnşallah canım sende pozitifi görürsün inşallahHadi hayırlısı olsun tatlım güzel geçsin
iğneden 2 gün sonra başla dedi bana canım :) faydası varmış, araştırdım biraz. İnşallah bu kadar ilaç yüklenmesine değer :))İnşallah canım banada gebelik oluşursa verecek galiba
İnşallah canımiğneden 2 gün sonra başla dedi bana canım :) faydası varmış, araştırdım biraz. İnşallah bu kadar ilaç yüklenmesine değer :))
Canım ben klomen ve çatlatmadan 7 gün sonra oldum. Ama genelde 14, 20 güne kadar uzayabiliyor sanıyorumKızlar klomenden sonra adet olan var mı diyeceğim ki inşallah olmamışsınızdır - kaç gün sonra olunuyor? bir ortalama cıkarmak istedim :)