Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı olsun cnm bu ay olmadı diğer eşine doğum günü hediyesi olur ins moral bozmak yok bu arada eczane bırakmadın yaşadığın bölgede
Ahah canım valla gercek anlamda eczane kalmadı gittiğim eczane arabayla gidilebilecek mesafede uzak onun yanına yeni eczane açılmıştı bi ondan almamıştım ondan da bugün aldım içim rahatladı oh
Sen naptın canım testi tekrarladınmı

Kızlar şubat konusu açtım, inşallah hiçbirinize gelmek nasip olmaz ama yinede duyrulur olaki olmaz gelirseniz

Ocakta pozitif alanlarda sohbete gelin

He tamam canım tedavin mi değişti bakalım bu ay daha iyi olur inşallah iğne de pahalıydı ya

Progestan niye vermişti canım?

He tamam canım tedavin mi değişti bakalım bu ay daha iyi olur inşallah iğne de pahalıydı ya
Çatlatma İğneside 130 küsürdü canım. Geçen ay yumurta büyütmek için bide iğne vermişti 3 tane o çok pahalıydı. 410 tl tutmuştu bilmiyorumda o kadar pahalı olduğunu bereket bu kartlar var o kadar para bulundurmuyoruzki yanımızda yoksa bilmeyen insan döncek eczaneden. Şimdi bu femarada sgk karşılamıyomuş 140 tl ama baktım 30 tane var içinde klomen gibi az değil bide 2 günde 1 kullancam gider gibi baya

tedavimide normalde yine aynı vercekti sonra burda biyerde gördüm sanki femara daha sağlıklı yumurta büyütüyomuş diye dedim. Sağlıklı değilde daha hızlı büyütür dedi ondanda vereyim dedi. Bakalım nolcak

O daha ağır bi ilaç sanırım meme kanseri tedavisi falan yazıyor bende yorumlarda görüp merak edip okudum ama daha etkili diyorlar canım hayırlısı olsun hakkında
Aynen kartlar olmasa bittik muayenelere zam gelmiş ilaçlara zam gelmiş..

Bakalım inşallah hayırlı olur canım
Kesinlikle öyle Allah yardımcımız olsun

Yok cnm tekrarlamadim sen testi sabah ilk idrarla mi yaptın farkediyirmu acaba bugün gelemzse yarın sabah yapacam tekrardan

Yok cnm tekrarlamadim sen testi sabah ilk idrarla mi yaptın farkediyirmu acaba bugün gelemzse yarın sabah yapacam tekrardan
Ben hiç sabah ilk idrarla yapmadım canım ama genelde öyle diyolar beklemiş idrarda hcg daha çok olur diye inşallah pozitifi alırsın canım

Kızlar klomenden sonra adet olan var mı diyeceğim ki inşallah olmamışsınızdır - kaç gün sonra olunuyor? bir ortalama cıkarmak istedim :)

Kızlar klomenden sonra adet olan var mı diyeceğim ki inşallah olmamışsınızdır - kaç gün sonra olunuyor? bir ortalama cıkarmak istedim :)
Canım ben klomen ve çatlatmadan 7 gün sonra oldum. Ama genelde 14, 20 güne kadar uzayabiliyor sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…