Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım sancı girip cıkıyodu 30 snyede bir dakikada bir. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Bu sabah daha da yoğunlaştı. Mesaj attım erken regli olmuşsun dedi doktorda 🙄

Attım mesaj canım erken regli gelmiş dedi pazartesi çağırdı. Bugün gitcektim aslında direk randevu bulamadım. Kafam çok karışık 2. Dış gebeliğimde de böyle sancılı yoğun kanama yaşamıştım öyle olmasından korkuyorum eşim test almaya gitti şimdi yapcam bugün 🙄
benim geçen ayki reglim 8 gün önce oldu, havadan stresten vs oluyor öyle.. geçm,ş olsun canım

Ama yumurtlamadan hep 14 gün gelir diye bilirdim ya canım gerci bu bir tabu sanırım regle yakında yumurtlayanlar varmış. Belkide benim öyle 🤷🏼‍♀️

Sabah baya bi sııktım kafam karıştıda canım şimdi şimdi normalleşmeye başladım Allah beterinden korusun napalım sağlıksal bi sorun olmasında önümüzdeki ay olsun inşallah 😊🙏🏼
Kesinlikle geç olsun güç olmasın

benim geçen ayki reglim 8 gün önce oldu, havadan stresten vs oluyor öyle.. geçm,ş olsun canım
Sağol canım ben iğneden 14 gün sonra olucak diye kendimi şArtlandırdığımdan şaşırdım baya 😊
iğneden kaç gün sonra yaptın cnm?
8. Gündü canım regli olunca iğnenin etkisi geçtimi diye meraktan yaptım 😊
Kesinlikle geç olsun güç olmasın
Evet hayırlı zamanda inşallah 🤲🏼

Kızlar merhaba, pcos olmayıp klomen kullanan var mı? Bende ilk defa bu ay kullandım. Dün kontrole gittim 14 mm olmuş 2 yumurta varmış. Çarşamba gene gidicem bakalım duruma göre nasıl bi yol izlenecek merkla bekliyorum 🙏🏻

Kızlar merhaba, pcos olmayıp klomen kullanan var mı? Bende ilk defa bu ay kullandım. Dün kontrole gittim 14 mm olmuş 2 yumurta varmış. Çarşamba gene gidicem bakalım duruma göre nasıl bi yol izlenecek merkla bekliyorum 🙏🏻
Pko olmayıp kullananda gördüm canım çok. Çarşambaya çatlıcak boyuta gelmiş olurlar 🙏🏼

Bende de yok canım pcos cuma gittim 2 yumurtam varmış 17 mm dedi yarın tekrar gideceğim bakalım belki iğne olur🥰

Canım aynı konudan bende de var araştırıyordum ki sen yazmıssın ilk klomeni kullandığımda 2 güne bir ya da 3 güne bir yumurta ölçümü yapıyordu ona göre klomeni günde 3 defaya çıkarmıştı önceki doktorum . Şimdi doktorumu değiştirdim. bende yarın klomen başlıyacağım ilaç bitiminden 3 gün sonra gel dedi. nasıl bir yol izlediğini anlamış değilim. Her doktor aynı ilacı farklı şekilde uyguluyor hangisi doğru bilemiyorum.

Pko olmayıp kullananda gördüm canım çok. Çarşambaya çatlıcak boyuta gelmiş olurlar 🙏🏼
İnşallah 🤲🏻 Hayırlı sonuçlanır inşallah 🙏🏻
Bende de yok canım pcos cuma gittim 2 yumurtam varmış 17 mm dedi yarın tekrar gideceğim bakalım belki iğne olur🥰
Hadi bakalım hayırlı güzel haberler olur inşallah. Yazarsın gene ☺️ Bende acaba bi zararı olur mu diye merk ettm kiste falan dönüşür mü düşündm öyle şeyler okuduk burda

ben :)) aynen 2 yumurtam oluştu benim de... çatlatma kullandım 10 gün geçti iğneden.

İnşallah 🤲🏻 Hayırlı sonuçlanır inşallah 🙏🏻

Hadi bakalım hayırlı güzel haberler olur inşallah. Yazarsın gene ☺️ Bende acaba bi zararı olur mu diye merk ettm kiste falan dönüşür mü düşündm öyle şeyler okuduk burda
Evet bende korktum ama cuma günü normaldi herşey bakalım yarın nasıl olacak 🥰 ama pcos olmayanlarda süreci hızlandırmak adına kullanıyor

😂😂😂 Hayırlısıyla biter cnm biter bende bebk ürünlerini rafa kaldırdım şimdi kendime döndüm anneme KV ne yegenime yelek oreyim dedim 😂
Ne güzel canım o kol kısımlarını falan yapabiliyormusun 😂 bende bu bebek battaniyesini bitirebilirsem kendimize tv battaniyesi örmek aklımda var ama onu böyle çok kolay çabucak olan bir model bulmam lazım, diğer türlü çok cabuk sıkılıyorum 😂

Ne güzel canım o kol kısımlarını falan yapabiliyormusun 😂 bende bu bebek battaniyesini bitirebilirsem kendimize tv battaniyesi örmek aklımda var ama onu böyle çok kolay çabucak olan bir model bulmam lazım, diğer türlü çok cabuk sıkılıyorum 😂
Yapıyorum kuzu öğrendim TV battaniyesi baya iyi oluyor ben evdeki bütün artık iplerden ördüm motif oalrak çok.kullanisli oldu

Yapıyorum kuzu öğrendim TV battaniyesi baya iyi oluyor ben evdeki bütün artık iplerden ördüm motif oalrak çok.kullanisli oldu
O motiflilerden bebek battaniyesi başladım işte ama çok sıkıntılı geldi bana uğraştırıcı o yüzden tv battaniyesinde daha düz bişey yaparım. Bak bebek battaniyesini atayım daha kenarlarınada dönücem ama baya küçük oldu birer sıra daha motif yapabilirim:KK64:
55B4955A-29D5-4FAE-9F1B-BE93C76AF363.jpeg

O motiflilerden bebek battaniyesi başladım işte ama çok sıkıntılı geldi bana uğraştırıcı o yüzden tv battaniyesinde daha düz bişey yaparım. Bak bebek battaniyesini atayım daha kenarlarınada dönücem ama baya küçük oldu birer sıra daha motif yapabilirim:KK64:Eki Görüntüle 2768486
Eline sağlık çok güzel olmuş canım evet 8*8 yapsan daha iyi olur sanki duZ trabzan yap o zamn renkleri karıştır yada tek renk güzel olur ☘️

X