- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Evet cnm bende son kontrol pazartesi gittim salı akşam vuruldu bugün 10. gunumİnşallah canım sonrada iğne vurcak herhalde sizinde mi böyle olmuştu
Canım insülin için kullandiginnilactandir mide bulantısı yapıyor ne kadar kullansa da ben biraz ara verdimİğneden sonra miğde bulantısı yaşadınızmı kızlar. Benim 2 3 gündür çok var bazen bişey yerken öğürme derecesinde oluyor. İnsülin direnci için ilaç kullanıyorum onun yapabileceğini duydum ama kullanalı 2 hafta olmuştur. Sonradan olurmu
Pazartesi yapacam kuzu evlilik yıldönümünde ama pek umutlanmak istemiyrmSenin çok az kalmış canım 2 gün sonra yapsanmı acaba
Valla canım az önce sağlık ocağına gidiyodm yolda giderken bile bulanıyo ya korktum yol ortasında bi kaza olcak diyeCanım insülin için kullandiginnilactandir mide bulantısı yapıyor ne kadar kullansa da ben biraz ara verdim
Ay inşallah evlilik yıldönümü hediyesi yoldadırPazartesi yapacam kuzu evlilik yıldönümünde ama pek umutlanmak istemiyrm
Valla canım az önce sağlık ocağına gidiyodm yolda giderken bile bulanıyo ya korktum yol ortasında bi kaza olcak diye
İnşallah cnm hepimizin kucağı dolsunAy inşallah evlilik yıldönümü hediyesi yoldadır
Hadi inşallah pozitifi görürsün canımEvet cnm bende son kontrol pazartesi gittim salı akşam vuruldu bugün 10. gunum
İnşallah cnm hepimiz pozitif görelim inşallahHadi inşallah pozitifi görürsün canım
İnşallah güzel haberler verirsinMeraba kızlar ben de bu ay femara kullandım 2 yumurtam istenilen boyuta geldi salı günü de çatlatma iğnemi yaptım inşallah hep beraber güzel haberler alırız
İnşallah hep beraber güzel haber alalımİnşallah güzel haberler verirsin
Hadi hayırlısı olsun canım güzel haberler alırsın inşallahMeraba kızlar ben de bu ay femara kullandım 2 yumurtam istenilen boyuta geldi salı günü de çatlatma iğnemi yaptım inşallah hep beraber güzel haberler alırız
Aa kanaman mı başladı canım erken gelmesine sebep oluyor mu ki iğne:/ ağrın regl ağrısı gibi mi?Kızlar 1 hafta erken regli olurmu benim kanamam başladı çokta ağrım var. Endişe ediyorum doktora gitsem sabah diye
Canım bazen yapabilirmis ama daha çok erken sanki telefon numarası varsa bir ara doktorunuKızlar 1 hafta erken regli olurmu benim kanamam başladı çokta ağrım var. Endişe ediyorum doktora gitsem sabah diye
Evet canım sancı girip cıkıyodu 30 snyede bir dakikada bir. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Bu sabah daha da yoğunlaştı. Mesaj attım erken regli olmuşsun dedi doktordaAa kanaman mı başladı canım erken gelmesine sebep oluyor mu ki iğne:/ ağrın regl ağrısı gibi mi?
Attım mesaj canım erken regli gelmiş dedi pazartesi çağırdı. Bugün gitcektim aslında direk randevu bulamadım. Kafam çok karışık 2. Dış gebeliğimde de böyle sancılı yoğun kanama yaşamıştım öyle olmasından korkuyorum eşim test almaya gitti şimdi yapcam bugünCanım bazen yapabilirmis ama daha çok erken sanki telefon numarası varsa bir ara doktorunu