Gebeliğe Hazırlık Ocak ayında klomen başlayan güzel insanlar🎈🌿☘️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haber ver kesinlikle canım

Hayırlısı olsun kuzum güzel düşünelim güzel olsun sıkma canını Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur Sanrm bende regl olacam belirtiler artti
Olmamasına sıkmıyorum canımda böyle erken olması garibime gitti bi sıkıntımı var acaba diye düşündüm ona sıkıldım biraz. Doktorun cevabıda tatmin etmedi. Şimdi başka doktoramı gitsem diye düşündüm daha öncede yaptım öyle bişey yine memnun kalmadım ertesi gün kendi doktoruma gittim para verdiğimle kalmıştım. Pazartesi netleştirir inşallah kafamı
olmazsın inşallah canım belirtilere takılma aynı diyolar ikisinin belirtileride

Kuzum sen insülin ilacı kullanıyorsun oda direnci bastırmış olabilir ben onu kullandigimda düzene girdi tabi erken ama kötü bişey düşünme ins güzel haberler aliriz

Kuzum sen insülin ilacı kullanıyorsun oda direnci bastırmış olabilir ben onu kullandigimda düzene girdi tabi erken ama kötü bişey düşünme ins güzel haberler aliriz
Normal düzenli olduğum zamanlar döngüm hep ayın 22 si 23ü olurdu saat gibi şaşmazdı canım. Şimdi yine 22sinde olması bana onuda düşündürmedi değil

Bak olabilir ben ilacı kullandım 3 gün oynarsa da hep kendiliğinden geldi
Ama yumurtlamadan hep 14 gün gelir diye bilirdim ya canım gerci bu bir tabu sanırım regle yakında yumurtlayanlar varmış. Belkide benim öyle
Aynen o da erken olurdu neyse hayırlısı olsun canım sıkma canını bir sonraki aya kaldı umutlar
Sabah baya bi sııktım kafam karıştıda canım şimdi şimdi normalleşmeye başladım Allah beterinden korusun napalım sağlıksal bi sorun olmasında önümüzdeki ay olsun inşallah

Hayırlısı olsun kuzum geç olsun güç olmasın sağlıklı olda hersekilde hayırlı bir şekilde olur

Aynen öyle canım nasip ne zamansa

Aynen öyle güzel düşün güzel olsun herşey pozitiflikleolur bu süreç biraz zor ama Rabbimin mucizeside bı o kadar güzel
Evet canım herşeye razıyız valla yeterki çok uzamadan sonu güzel olsun, yeni evlendiğimizde bigün eşim demişti. Ben hiçbişey değil bu dünyaya sürekli akan hiç kesilmeyen bir çeşme bırakmak istiyorum ölüp gittiğimde. Allah için, insanlık için hiç durmadan akan demişti. O gün bugündür dua ederim, rabbimizin yolunda yetiştirebileceğimiz bir evlat bizede nasip olsun diye

Amin cnm aminnn tez vakitte hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…