- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
-
- Konu Sahibi Defneninannisi
Haber ver kesinlikle canımEvet canım sancı girip cıkıyodu 30 snyede bir dakikada bir. Gece hiç uyuyamadım ağrıdan. Bu sabah daha da yoğunlaştı. Mesaj attım erken regli olmuşsun dedi doktorda
Attım mesaj canım erken regli gelmiş dedi pazartesi çağırdı. Bugün gitcektim aslında direk randevu bulamadım. Kafam çok karışık 2. Dış gebeliğimde de böyle sancılı yoğun kanama yaşamıştım öyle olmasından korkuyorum eşim test almaya gitti şimdi yapcam bugün
Silik çizgi var evet ilaçtan mı diyorsun?Eki Görüntüle 2767264
Beklememiş idrarla direk yaptım, daha tam olarak iğnenin etkisi geçmemişEki Görüntüle 2767266
Bence ilaçtandırki zaten döllenme olsaydı bile 7 günde yerleşebilirmiydikiSilik çizgi var evet ilaçtan mı diyorsun?
Hayırlısı olsun kuzum güzel düşünelim güzel olsun sıkma canını Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordurEki Görüntüle 2767264
Beklememiş idrarla direk yaptım, daha tam olarak iğnenin etkisi geçmemişEki Görüntüle 2767266
Olmamasına sıkmıyorum canımda böyle erken olması garibime gitti bi sıkıntımı var acaba diye düşündüm ona sıkıldım biraz. Doktorun cevabıda tatmin etmedi. Şimdi başka doktoramı gitsem diye düşündüm daha öncede yaptım öyle bişey yine memnun kalmadım ertesi gün kendi doktoruma gittim para verdiğimle kalmıştım. Pazartesi netleştirir inşallah kafamıHayırlısı olsun kuzum güzel düşünelim güzel olsun sıkma canını Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordurSanrm bende regl olacam belirtiler artti
Kuzum sen insülin ilacı kullanıyorsun oda direnci bastırmış olabilir ben onu kullandigimda düzene girdi tabi erken ama kötü bişey düşünme ins güzel haberler alirizOlmamasına sıkmıyorum canımda böyle erken olması garibime gitti bi sıkıntımı var acaba diye düşündüm ona sıkıldım biraz. Doktorun cevabıda tatmin etmedi. Şimdi başka doktoramı gitsem diye düşündüm daha öncede yaptım öyle bişey yine memnun kalmadım ertesi gün kendi doktoruma gittim para verdiğimle kalmıştım. Pazartesi netleştirir inşallah kafamı
olmazsın inşallah canım belirtilere takılma aynı diyolar ikisinin belirtileride
Normal düzenli olduğum zamanlar döngüm hep ayın 22 si 23ü olurdu saat gibi şaşmazdı canım. Şimdi yine 22sinde olması bana onuda düşündürmedi değilKuzum sen insülin ilacı kullanıyorsun oda direnci bastırmış olabilir ben onu kullandigimda düzene girdi tabi erken ama kötü bişey düşünme ins güzel haberler aliriz
Bak olabilir ben ilacı kullandım 3 gün oynarsa da hep kendiliğinden geldiNormal düzenli olduğum zamanlar döngüm hep ayın 22 si 23ü olurdu saat gibi şaşmazdı canım. Şimdi yine 22sinde olması bana onuda düşündürmedi değil
Aynen o da erken olurduBence ilaçtandırki zaten döllenme olsaydı bile 7 günde yerleşebilirmiydiki
Ama yumurtlamadan hep 14 gün gelir diye bilirdim ya canım gerci bu bir tabu sanırım regle yakında yumurtlayanlar varmış. Belkide benim öyleBak olabilir ben ilacı kullandım 3 gün oynarsa da hep kendiliğinden geldi
Sabah baya bi sııktım kafam karıştıda canım şimdi şimdi normalleşmeye başladım Allah beterinden korusun napalım sağlıksal bi sorun olmasında önümüzdeki ay olsun inşallahAynen o da erken olurduneyse hayırlısı olsun canım sıkma canını bir sonraki aya kaldı umutlar
Hayırlısı olsun kuzum geç olsun güç olmasın sağlıklı olda hersekilde hayırlı bir şekilde olurAma yumurtlamadan hep 14 gün gelir diye bilirdim ya canım gerci bu bir tabu sanırım regle yakında yumurtlayanlar varmış. Belkide benim öyle
Sabah baya bi sııktım kafam karıştıda canım şimdi şimdi normalleşmeye başladım Allah beterinden korusun napalım sağlıksal bi sorun olmasında önümüzdeki ay olsun inşallah
Aynen öyle canım nasip ne zamansaAma yumurtlamadan hep 14 gün gelir diye bilirdim ya canım gerci bu bir tabu sanırım regle yakında yumurtlayanlar varmış. Belkide benim öyle
Sabah baya bi sııktım kafam karıştıda canım şimdi şimdi normalleşmeye başladım Allah beterinden korusun napalım sağlıksal bi sorun olmasında önümüzdeki ay olsun inşallah
Hayırlısı olsun kuzum geç olsun güç olmasın sağlıklı olda hersekilde hayırlı bir şekilde olur
Amin canım kızlarAynen öyle canım nasip ne zamansa
Aynen öyle güzel düşün güzel olsun herşey pozitiflikleolurAmin canım kızlarsizden güzel haberler bekliyorum takipteyim
Herşeyde bir hayır vardır, eşimin doğum günü demiştim size hatırlarsanız 22 şubat belkide o güne tamda görürüm pozitifi
Evet canımAynen öyle güzel düşün güzel olsun herşey pozitiflikleolurbu süreç biraz zor ama Rabbimin mucizeside bı o kadar güzel
Amin cnm aminnn tez vakitte hayırlısıylaEvet canımherşeye razıyız valla yeterki çok uzamadan sonu güzel olsun, yeni evlendiğimizde bigün eşim demişti. Ben hiçbişey değil bu dünyaya sürekli akan hiç kesilmeyen bir çeşme bırakmak istiyorum ölüp gittiğimde. Allah için, insanlık için hiç durmadan akan demişti. O gün bugündür dua ederim, rabbimizin yolunda yetiştirebileceğimiz bir evlat bizede nasip olsun diye
Çok güzel olur dualarım seninle ve tüm isteyenlerleAmin canım kızlarsizden güzel haberler bekliyorum takipteyim
Herşeyde bir hayır vardır, eşimin doğum günü demiştim size hatırlarsanız 22 şubat belkide o güne tamda görürüm pozitifi
Benimde sizlerle canım en hayırlı sonucu alalım hepimizÇok güzel olur dualarım seninle ve tüm isteyenlerle
Ay inşallah canımBenimde sizlerle canım en hayırlı sonucu alalım hepimizSiz ekim annelerine geçin burdan bende arkanızdan gelicem inşallah hala ekim annesi olma şansım var