• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık OCAK AYINDA GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm ama hamile oldugumu dusunmuyorum bi arkadasta korunmayi birakinca olabilecegini yazmis birde Bata 2 gun kala Kaset test yaptim evde negatif olun ca oyuzden hamilelik yok diye dusunuyorum . Senin insallah bebistendin cnm Bence öyle düşünmeyin gebelik testi için iki gün önce çok erken geçince tekrar et

Birebir aynısını yaşadım canım ve malesef adet olmuştum vücudum sanki benimle dalga geciyo gibiydi insaAllah 🤲 sen adet olmazsinda bebisin seninledir şuan 3 gün gecikme yaşıyorum buda bı ilk ama bakalım yarın kan vericem nolcak gorcez🤦
Bi tedirgin oluyor Insan cnm gebelikse ciksa degilse niye adet olamiuorum diye Benim 2 gun oldu bu gunle Halen gelen Gidende yok insallah cnm sende bebisin senledir saglik la kucagimiza aliriz insallah :emir_bebek: :KK37:

Bende olmadım canım bugün 1 ncı günü 3.ncu günde mi kan testi yapım idrar testinde çıkmadı çünkü
Bence adetin gelmesini bekle gelmezse üç gün sonra falan kan testi ver 🤗 çünkü bügün bir arkadaşımla görüştüm 9 gün gecikmeyle beta 28 çıkmış düşün yani geç döllenme şimdi bebişini kucağına aldı 🤗

Merhaba kizlar benim de bat 13 ocak bizim sperm sorunumuz var biraz zor ama ilk defa bu ay ovu testi kullandim ve bal tarcin corek otu yaptim adetin 18. Gunu(30 aralik) pik gordum adet bittikten sonra 2 ser gun arayla pik oldugu gun oncesi sonrasi arayla iliskilet oldu cooook zor bizim icin ama ilk defa bu ay belirti hissettim yumurtlamdan 1 gun sonra sol kasigima belime egildimgimde batar girdi hep ve dune kadar hic gecmedi bugun iyiyim diger ikinci belirtim dunden beri gunde 10 12 defa idrara cikiyorum ve geceleri uykum kaciyor sabaha kadar arkadasimda ruyasinda hamile gormus umitlendim🙄 ama

Bugun test yaptim negatif idi artik negatiftir degilmi umit etmemi gerektircek bisi yok tir uzun olmus kusura bakmayin allah herkesin istedigini versin insallah 🙏

Bi tedirgin oluyor Insan cnm gebelikse ciksa degilse niye adet olamiuorum diye Benim 2 gun oldu bu gunle Halen gelen Gidende yok insallah cnm sende bebisin senledir saglik la kucagimiza aliriz insallah :emir_bebek: :KK37:
Aynen diyorum ki bebiş yoksa neden adet yok bebiş varsa teste niye çıkmadı ben saat gibi olanlardanım ilk defa 3 gün geciktim bu benim için büyük bişey
eğer yoksa artık resim çizecek başka duvarım da kalmadı 😂nasıl atlatirim bilemiyorum

Çok haklısın korkularinda ama seni ne mutlu edecekse onu yap hicbiseye zorlama kendini yoksa da napalim zamanı varmış diyelim
Tabikide canım öyle Rabbim en doğru zamanda nasip eder ama idrarda çıkmadı ya dedim belik geç döllenmedir belkide yoktur da kanda geç döllenme çıkar mı bilemiyorum

Back