- 2 Aralık 2020
- 585
- 222
- 23
- 25
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
- #1.141
Yaptım canım çıkmadı amaAaa benimde bugün adet günümdü ve olmadım siz adetten önce bu ay test yaptınız mı hiç
Anladım inşallah hamilesinizdir hayırlısıYaptım canım çıkmadı ama
İnşallah canım teşekkür ederimAnladım inşallah hamilesinizdir hayırlısı
İnşallah canımAnladım inşallah hamilesinizdir hayırlısı
İnşallah canim ya bende çok istiyorum ama kan tahlili yapsam mı yapmasam mi kararsız kaldımHakkımızda hayırlısı canim benim 3.gunum gecikiyo ama test yaptım çıkmadı yarın kan testi vericem insaAllahminiğimiz bizimledir
Olur mutlaka bugünü degerlendirTam olarak bilmiyorum da iki koyu çizgi olunca mı yoksa koyu çizgi silikleşirse mi değerlendirmemiz gerekiyor dün ilişkiye girmemiştik ben bugün daha koyu olur diye beklerken silikleşti bugün yapsak bi faydası olur mu
maşallah gerçi bende öyle oldum ilk düşündük o ay kaldım ama maalesef 8+ 5 de kalbi durdu kürtaj oldum doktor bekle dedi özele gittik bekleme dedi iki adet bekledik bu ay korunmadık yani yumurtlama günlerinide testsiz denk getirmeye çalıştık ama bakalım nasip artık
inşallah bu sağlıklı bir şekilde devam ederbiz altı aydır bekliyoruz zamanı var demekki daha
Yumurtlamadan ne kadar gecti onemli olan oReglime 7 gün var a önce dayanamayıp hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım. Çünkü sol kasık ağrım devam ediyor. Az akıntım var. Dünden beri gaz problemi de yaşıyorum. Ovulasyon da çok silik bir çizgi çıkarken gebelik testinde hiç bişey çıkmadıçok üzüldüm. Kesin olarak negatiftir de mi artık
Merhaba gebelik testi için erken bence bazılarında pozitif görülüyor ama o da şans ben geçen sene adete 3 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif ti adet günü test yaptım pozitif çıktı malesef doğum yapamadım amaReglime 7 gün var a önce dayanamayıp hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım. Çünkü sol kasık ağrım devam ediyor. Az akıntım var. Dünden beri gaz problemi de yaşıyorum. Ovulasyon da çok silik bir çizgi çıkarken gebelik testinde hiç bişey çıkmadıçok üzüldüm. Kesin olarak negatiftir de mi artık
Bugün tam 1 hafta 7.gun yani bugünYumurtlamadan ne kadar gecti onemli olan o
9 10.günde kanda çıkar idrarda daha geç çok erken test yapmissinizBugün tam 1 hafta 7.gun yani bugün
Canım afedersin ama eşinin sorunu yoksa sperm konusunda her gün olur ama geç kalmış sayılmazsın değerlendir çatlamadan sonra 24 saat yasıyo yumurtaTam olarak bilmiyorum da iki koyu çizgi olunca mı yoksa koyu çizgi silikleşirse mi değerlendirmemiz gerekiyor dün ilişkiye girmemiştik ben bugün daha koyu olur diye beklerken silikleşti bugün yapsak bi faydası olur mu
Benım gebelik testi 13 günde erken gebelikte hafif silik cızgı cıktı ovulasyon mınıcık kızarıktı. Pekı yumurtlamadan kaç gun geçtiReglime 7 gün var a önce dayanamayıp hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım. Çünkü sol kasık ağrım devam ediyor. Az akıntım var. Dünden beri gaz problemi de yaşıyorum. Ovulasyon da çok silik bir çizgi çıkarken gebelik testinde hiç bişey çıkmadıçok üzüldüm. Kesin olarak negatiftir de mi artık
Aynen cnm ama hamile oldugumu dusunmuyorum bi arkadasta korunmayi birakinca olabilecegini yazmis birde Bata 2 gun kala Kaset test yaptim evde negatif olun ca oyuzden hamilelik yok diye dusunuyorum . Senin insallah bebistendin cnmAdetine 9 gün kala kanda bile çıkmaması normal bence canım doktorlar gebelik istiyorsanız adet geçmesini bekleyin diyor test içinbenimde 9 ocaktı bende henüz adet olmadım hakkımızda hayırlısı inşallah bence bir kaç gün daha bekle olmazsan test yap
Reglime 7 gün var a önce dayanamayıp hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım. Çünkü sol kasık ağrım devam ediyor. Az akıntım var. Dünden beri gaz problemi de yaşıyorum. Ovulasyon da çok silik bir çizgi çıkarken gebelik testinde hiç bişey çıkmadıçok üzüldüm.
Dollenmenin 8.gununden itibaren beta yukselmeye baslarmis daha erken bence 2 3 gun sonra bidaha yapBugün tam 1 hafta 7.gun yani bugün
Benım gebelik testi 13 günde erken gebelikte hafif silik cızgı cıktı ovulasyon mınıcık kızarıktı. Pekı yumurtlamadan kaç gun geçti
Benim reglime iki gün kala kaset test yaptım ilk baş ışıkta zar zor görünen bir çizgi çıktı ama beyaz kurudukça pembeye döndü buraya attım kuruma çizgisidir dediler ama dün adet olmam gerekiyordu bugün dahi olmadım ve beyaz akıntım devam ediyor bence kesin negatif değildir bugün bir arkadaşımla görüştüm ve dediki adetim dokuz gün geçmişti test yaptım çok silik bir çizgi çıktı daha sonra Kan testi yaptım 28 çıktı beta dedi ve şu an bebeği 20 Aralık'ta doğdu bence ümidinizi kaybetmeyin yedi gün çok erken bir zaman adetimizden en az 2 3 gün geçince yapın gebelik testini en doğru sonuç o zamandır diyorlar zatenReglime 7 gün var a önce dayanamayıp hem ovulasyon hem de gebelik testi yaptım. Çünkü sol kasık ağrım devam ediyor. Az akıntım var. Dünden beri gaz problemi de yaşıyorum. Ovulasyon da çok silik bir çizgi çıkarken gebelik testinde hiç bişey çıkmadıçok üzüldüm. Kesin olarak negatiftir de mi artık
Benim zaten yumurtlamam 7 gün önceydi. Belki erkek yaptım belki de gebelik yoktur bilemiyorum. Ama ovulasyon da hafif renk çıkması da aklımi karıştırdı. Normal mi acabaBenım gebelik testi 13 günde erken gebelikte hafif silik cızgı cıktı ovulasyon mınıcık kızarıktı. Pekı yumurtlamadan kaç gun geçti
Anladım bence adet geçince 3 falan tekrar yap ben daha adet olmadımYaptım canım çıkmadı ama
İnşallah bizde de gebelik vardır yaa. Yapacak bişey yok beklicem artikBenim reglime iki gün kala kaset test yaptım ilk baş ışıkta zar zor görünen bir çizgi çıktı ama beyaz kurudukça pembeye döndü buraya attım kuruma çizgisidir dediler ama dün adet olmam gerekiyordu bugün dahi olmadım ve beyaz akıntım devam ediyor bence kesin negatif değildir bugün bir arkadaşımla görüştüm ve dediki adetim dokuz gün geçmişti test yaptım çok silik bir çizgi çıktı daha sonra Kan testi yaptım 28 çıktı beta dedi ve şu an bebeği 20 Aralık'ta doğdu bence ümidinizi kaybetmeyin yedi gün çok erken bir zaman adetimizden en az 2 3 gün geçince yapın gebelik testini en doğru sonuç o zamandır diyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?