- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Bana sadece bende varım yazısı atın tabloya alayım sizi karışıklık olmasınİnşallah canım gerçekten sadece kendim için değil burdaki herkes için dua ediyorum. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah dediğin gibi doğru zamanı bekliyor
Bana sadece bende varım yazısı atın tabloya alayım sizi karışıklık olmasınİnşallah kuzum inşallah. Pcos da kilo çok önemliymiş. Allah’ıma şükürler olsun ben de çok kilolu değilim hormonlarım da iyi çıktı. İlk öğrendiğimde doktor çocuğun zor olur demişti yıkılmıştım resmen çok üzüldüm ağladım. Farklı bir doktora gittim çok şükür öyle birşey olmadığını öğrendim
HAMİŞ KALMAK İSTEYENLER HEPİNİZ BURAYA
Bana sadece bende varım yazısı atın tabloya alayım sizi karışıklık olmasın
Bende varım diyorumBana sadece bende varım yazısı atın tabloya alayım sizi karışıklık olmasın
Bende varımKızlar tablo oluşturacak bir kaç saate isteyenler bana sadece “ Bende varım “ yazabilir mi
ocakta olucak inanıyorum
Bende varimBana sadece bende varım yazısı atın tabloya alayım sizi karışıklık olmasın
Ben de varımKızlar tablo oluşturacak bir kaç saate isteyenler bana sadece “ Bende varım “ yazabilir mi
ocakta olucak inanıyorum
Ben de varimKızlar tablo oluşturacak bir kaç saate isteyenler bana sadece “ Bende varım “ yazabilir mi
ocakta olucak inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?