I ikizimolsun Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2025 4 0 1 Bugün 00:24 Konu Sahibi Konu Sahibi ikosan #341 sarkz .!.: merhaba ben de 14 ocakta transfer oldum hiçbirşey hissetmiyorum dün işe başladım sizde durum nasıl Genişletmek için tıkla... Benim 6. Günüm bitti. Belirti aramıyorum açıkçası ama bir yerleşme kanaması olsaydı biraz Umut olurdu. Cuma test yapicam sizin test tarihi ne zaman
sarkz .!.: merhaba ben de 14 ocakta transfer oldum hiçbirşey hissetmiyorum dün işe başladım sizde durum nasıl Genişletmek için tıkla... Benim 6. Günüm bitti. Belirti aramıyorum açıkçası ama bir yerleşme kanaması olsaydı biraz Umut olurdu. Cuma test yapicam sizin test tarihi ne zaman
O OzlemG16 Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2023 59 16 8 Bugün 00:46 Konu Sahibi Konu Sahibi ikosan #342 Tubi ay .!.: Gözün aydın sağlıcakla kucağına al evladını Genişletmek için tıkla... Amin sağol. Sende sakın üzülme. 28 haftalık ölü doğum, 4tüp bebek sonrası aldık bu güzel haberi. Sabrın sonu selamettir. Allah kapattığı kapıları açar. Sen yeter ki ona güven.
Tubi ay .!.: Gözün aydın sağlıcakla kucağına al evladını Genişletmek için tıkla... Amin sağol. Sende sakın üzülme. 28 haftalık ölü doğum, 4tüp bebek sonrası aldık bu güzel haberi. Sabrın sonu selamettir. Allah kapattığı kapıları açar. Sen yeter ki ona güven.