Belirtim falan yok sürekli kendimi dinliyorum ama yok ama herkeste belirti olmuyor yada her belirti gebelikle sonuçlanmıyor. O yüzden belirtiye çokta takılmamak lazım bence
Belirtim falan yok sürekli kendimi dinliyorum ama yok ama herkeste belirti olmuyor yada her belirti gebelikle sonuçlanmıyor. O yüzden belirtiye çokta takılmamak lazım bence
Evet rahim filmi çekildim malesef ilk gebeliğim bebişin gelişiminde sorun olduğu için düşükle sonuçlandı 1 sene sonra üstüne dış gebelik yaşadım.Dış gebelik tüplerime zarar vermiş rahim filminde farkettiler bunu ameliyatla tüplerim bağlandı birde bu sorunlu gebelik kürtajlarından dolayı rahimiçi yapışıklık var dediler ameliyatla düzeltme yaptılar şuan tek şansım tüp bebek olduğu için kendimi bu serüvenin içinde buldum ama kesinlikle çocuk düşünen her kadının rahim filmi çektirmesi gerekli diye düşünüyorum aynı zamanda gen testi çünkü öncesinde herşeyimin normal olduğunu söyleyip duruyolardı yaşadığım sorunlara rağmen rahim filminde tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı gen testinde de kanda pıhtılaşma sorunumun olduğu doğru yönlendirme iyi bir doktor sayesinde bunların farkına varılıp sürecim bu yöne dönüşüverdi