- Konu Sahibi OZLEMKELES
bizim de 3. ayımız adetim 3 gün geçti test yaptım ikinci çizgi yok bakalım biraz daha bekliyeceğim zaten sizlerin saydığı hamilelik belirtilerinin hiçbirisi bende yok........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:CüvCüv::ya arkadaslar ben yeniyim hep sorunlarinizi okur dum ve kayit olim dedim bu ay 2 defa denedik ama hamile kalmadim da 6 aydir evliyiz ve bu ay deniyelim dedik ama olmadi ve ben cok uzuluyorum niye olmadi diye acaba normal mi dir sizce cabuk olmamasi her test yaptim da yok deyince agliyasim cikiyo bende esimde cok istiyoruz
valla canım ben de hamileliğimi kan testi ile öğrenmiştim, ama adetim 1 gün geçmişti. Adet günü geçmeden ne zaman belli olur tam bilemiyorum. Ama hamilelik varsa adet günü yaklaştıkça değerler yükseliyor.
10 aylık evliyim 6aydır korunmuyoruz korunmayı bıraktıgımızdan beri adetlerim her ay 5 gün atıyor düzenli bir şeklde. Geçen ay 11 temmuzda regl gördüm bu ayda 16 ağustosta görmem gerekiyordu haliyle. Fakat bugun ayın 24ü tık yok. 5.gün kan testi yaptırdım 0,68 cıktı yani negatif .. Bugün 8.gün hala olamadm. Çıksa çıkardı dimi hamile değilimdir yani dimicanım benim arkadaşım ebeydi kanda 1 haftaya kadarı belli olur dedi hatta 1 defasında bendende kan aldı hastanede adetime yakın ama gebelik olmadığı için çıkmadı
buyrun..Merhaba kimse var mı