Kımyasal gebelikten sonra hamıle kalma şansı cok. Yukselıyor kımyasal gecırdıysen korunma canım önumuzdekı ay deneyın mutlakaBende 21 aralıkta geçirdim sonra kanamam devam etti doktor adet kanaasına dönmüş dedi. Buradan okuduğum yorumlarla kimyasaldan sonra daha kolay hamilelik olur diyolar. Rahim temizlendiği için. İnşallah üzüntüsünü hafifleticek güzel haberi bu sefer alırız
Yaa inşallah geçen ay ilk denememizdi biraz bilinçliydik takviye gıda felan kullandık gün aşırı bazen her gün ilişki oldu ve yumurta çatladığını hissettim. Ama cenazemiz vardı temizlik bile yaptım yapmamam gereken ne varsa hepsini yapmışım mantar toplamaya dağlara bile çıkıp düştüm ama cenazeden dolayı hiç aklıma gebelik durumu gelmedi ve çevremde o kadar çok hamile kalmaya çalışan arkadaşım var ki aylardır denediklerini ve olmadığını söyleyince ilk ayı önemsemedik. Öğrendik bir hafta sonra kimyasal düşük dedi doktor ağrısız sorunsuz çilek kadar bi kan pıhtısı düştü sonra zaten kısa sürer adetim 3. Gün temizlendim hemen çalışmalara başladık. İki uygulamadan takip ediyorum biri 5 i biri 7 si gösteriyor yumurtlamamı inşallah bu ayda hemen olur. Düşüğün üzüntüsünü bunun sevinciyle hafifletirim.Kımyasal gebelikten sonra hamıle kalma şansı cok. Yukselıyor kımyasal gecırdıysen korunma canım önumuzdekı ay deneyın mutlaka
Bugün reglimin 9. Günü. Femaranın da 5. Günü hala devam ediyor. Böyle olmazdı benim de. Normal heralde. Bazen pembe bazen kahverengi geliyor. Az az. Sizin de öyle mi?Kızlar femara dün bitti reglm biteli bugün 4. Günüm ama hala afedersiniz peçeteye gelen ara sıra gelen pembe bir lekelenmem var famera kullandıktan sonra oldu bu yaşayan varmı aranızda famera kullanırken lekelenme yaşayan ?
Günaydın var gibi canım yarın sabah tekrarla koyulaşması lazım yada kan vermeye gitKızlar günaydın bugün regl günüm sizce var mı yok mu yardımcı olun lütfen
Çok teşekkür ederim inşallah vardırGünaydın var gibi canım yarın sabah tekrarla koyulaşması lazım yada kan vermeye git
Canım gördüm çok mutlu oldum hayırlı olsun bebiiin inşallah bana da dua et nolurHassasan olabilir bitanem gerçi ben bebek düşündüm düşüneli her ay oluyor
Günaydın canım bende var gibi görüyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar yap hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahKızlar günaydın bugün regl günüm sizce var mı yok mu yardımcı olun lütfen
Çok çok teşekkür ederim 2 farklı testle yaptım aynı böyle çıktı silik çizgiGünaydın canım bende var gibi görüyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar yap hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Merhaba arkadaşlar. Benimde bat 09.01.2024
Yumurtlama gününden bir gün yada 2 gün önce beraberlik oldu. Ondan sonra malesef hiç şansımız olmadı. Yumurtlama dönemi sadece bir kere birli
Canım halen cikabilir o hiç belli olmuyor. Regl gelene kadar ümit kesmek yokBu aydan çok ümitliydim belirtilerim beni çok yanılttı yada sürekli psikolojik olarak bedenimde olan herşeyi belirti yaşıyoruma yordum bilmiyorum Allahtan hayırlısı böyleymiş bir gün bizde güneşli günler görürüz inşallah :) ben bu ay geç yumurtladım 19 Aralık çatlama tarihim üstünden 12. Gün bugün Eki Görüntüle 3361243
İki ayrı testte de çıktıysa hayırlı olsun sağlıkla tutunsun derimm.Kızlar günaydın bugün regl günüm sizce var mı yok mu yardımcı olun lütfen
Benim de bugün ovülasyon sonrası 12. Günüm ama hem erken gebelik testi hem kaset test yaptım negatif çıktı artık regl gününü bekleyeceğimBu aydan çok ümitliydim belirtilerim beni çok yanılttı yada sürekli psikolojik olarak bedenimde olan herşeyi belirti yaşıyoruma yordum bilmiyorum Allahtan hayırlısı böyleymiş bir gün bizde güneşli günler görürüz inşallah :) ben bu ay geç yumurtladım 19 Aralık çatlama tarihim üstünden 12. Gün bugün Eki Görüntüle 3361243
Hayırlı olsun rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahÇok çok teşekkür ederim 2 farklı testle yaptım aynı böyle çıktı silik çizgi
Erken gebelik testi yaptım silikte olsa çıkardı diye düşünüyorumCanım halen cikabilir o hiç belli olmuyor. Regl gelene kadar ümit kesmek yok
İkinci çocuğum adet günüm erken gebelik testiyle çıkmamıştı. Adetten 3gun sonra çıkmıştıErken gebelik testi yaptım silikte olsa çıkardı diye düşünüyorum
Çok çok teşekkür ederim canım inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hepimizeİki ayrı testte de çıktıysa hayırlı olsun sağlıkla tutunsun derimm.
Çok çok teşekkür ederim inşallah hepimiz alırız umarımHayırlı olsun rabbim saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Hakkımızda hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimizBenim de bugün ovülasyon sonrası 12. Günüm ama hem erken gebelik testi hem kaset test yaptım negatif çıktı artık regl gününü bekleyeceğim
Bi kaç gün gecikmeyle tekrarlayayım tekrar adet olmazsam eğer :)İkinci çocuğum adet günüm erken gebelik testiyle çıkmamıştı. Adetten 3gun sonra çıkmıştı