İnşallah canımHakkımızda hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımHakkımızda hayırlısı canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Günaydın canım var bence baya net bende bu testle öğrendim dünKızlar günaydın bugün regl günüm sizce var mı yok mu yardımcı olun lütfen
Teşekkür ederim canım inşallah öyledir Allah hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin bizeGünaydın canım var bence baya net bende bu testle öğrendim dün
Canım Bu anı seninle sabırla bekledik. Ve şimdi gerçekten çok mutluyum ya. Diğer testini de at kaset olanı istersen buraya kızlar baksın bıKızlar günaydın bugün regl günüm sizce var mı yok mu yardımcı olun lütfen
Yaaa canım arkadaşım Allah sana da ve isteyen herkese de nasip etsin umarım Allah razı olsun sendenCanım Bu anı seninle sabırla bekledik. Ve şimdi gerçekten çok mutluyum ya. Diğer testini de at kaset olanı istersen buraya kızlar baksın bı
Aminnn kuzum Allah senden de razı olsunnn canım kankammYaaa canım arkadaşım Allah sana da ve isteyen herkese de nasip etsin umarım Allah razı olsun senden
Normal gebelik testimi de dün akşam öylesine yapmıştım laboquick
Evet canim benim bir hafta once yumurtlama belirtileri gecti bitti degerlendirmeyi de biraktim 21 ve 22. Gun pik oldu bugun tekrar yapcam ogleden sonra bakalim ne durumdaAynen canım sen en sonkı testi bugün mü yaptın senın bıraz degısık olmustu sanırım demi sen yumurtlaman bitti sanıyordun test tekrardan pik göstermeye başlamıştı öyle anlatmıştın sen
Evet benımde öyleydi ilaç bttikten sonra 2 gün daha devam etti sonra kesildi şuan yok geçiyor merak etmeyin bende endişelenmiştimBugün reglimin 9. Günü. Femaranın da 5. Günü hala devam ediyor. Böyle olmazdı benim de. Normal heralde. Bazen pembe bazen kahverengi geliyor. Az az. Sizin de öyle mi?
Bende 4 gün önce laboquickle öğrendim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah canımYaaa canım arkadaşım Allah sana da ve isteyen herkese de nasip etsin umarım Allah razı olsun senden
Normal gebelik testimi de dün akşam öylesine yapmıştım laboquick
Günaydın canım 20-21-22. günlerin pozitif yani pik, 23.gününde çatlamış gözüküyor umarım değerlendirmişsindir bugünlerini ve regl geçtikten sonra güzel haberler alırsınGünaydın arkadaşlar ovulasyon testi ne bakarmisiniz sizce hangi gün pik hangi gün çatlama olmuştur geç yumurtlama oldu bide
Amin inşallah umarım öyle olur dua edin lütfenBende 4 gün önce laboquickle öğrendim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Evet kuzum değerlendirdik bakalım çok teşekkür ederim ilk defa bu kadar net hissettim yumurtlamayi inşallah sağlıkla gelir MinnoşGünaydın canım 20-21-22. günlerin pozitif yani pik, 23.gününde çatlamış gözüküyor umarım değerlendirmişsindir bugünlerini ve regl geçtikten sonra güzel haberler alırsın
Canım ben adetim biter bitmez başladım 20.gunden sonra yumurtlama oldu 20 tane testim vardı ancak yetti bide hergun aynı saatte iki saat önceden sıvı alımını durdurup tuvalete de gitmeyip ondan sonra testi yap ben genelde 14:00 civari yaptım testleri Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar merhaba aranızda yeniyimOcak ayinda gebelik ıstiyorum şuan reglimin 3.günü.Ovulasyon takibi yaptınız mı hangi günleri degerlendirdiniz.Banada destek olup yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende bu ay çok net hissetmiştim canım bugünü de değerlendirebilirsin bencee iyi olur inşallah sağlıkla gelsin minnoşunnEvet kuzum değerlendirdik bakalım çok teşekkür ederim ilk defa bu kadar net hissettim yumurtlamayi inşallah sağlıkla gelir Minnoş
TeşekkürlerEvet benımde öyleydi ilaç bttikten sonra 2 gün daha devam etti sonra kesildi şuan yok geçiyor merak etmeyin bende endişelenmiştim