Çok sağolun inşallahHadi bakalım inşallah güzel haberlerinizi alırız
Benim bu ay adetim 5 gün gecikmişti 16 aralıkta senin ki gibi lekelenmem olmuştu canım ve ertesi gün akşamüzeriye kadar hiçbir şey gelmedi sonrasında adet olmuştum.Ama benim 5 gün gecikmişti inşallah senin yerleşme kanamasıdır canım hayırlısı olsunBir şey soracağım. Benim bugün regl günüm sabah 8 de afedersiniz peçeteye gelen şeffaf pembe az miktar akıntı oldu sonra bu saat oldu gelen giden bir şey yok normalde hiç görmediğim bir akıntı yani ilk gün gelen akıntım bile daha yoğun ve kıpkırmızı olurdu sonrasında da hunharca gelirdi kanama ama ne kanama var ne ağrı sızı
Pazar olursa bende katılırımPazar günü test yapıyoruz
Normalde günü gününe olurum mevsim değişikliği stres vs bazen 2 gün gecikir geçen ay gecikti mesela ama hiç böyle açık renk bir akıntı olmadı bakalım bu gece ya da yarın olmazsam bile cuma gününe kadar bekleyeceğim inşallah gelmezBenim bu ay adetim 5 gün gecikmişti 16 aralıkta senin ki gibi lekelenmem olmuştu canım ve ertesi gün akşamüzeriye kadar hiçbir şey gelmedi sonrasında adet olmuştum.Ama benim 5 gün gecikmişti inşallah senin yerleşme kanamasıdır canım hayırlısı olsun
Adetin geçtikten sonra mı lekelenmeniz olduBenim bu ay adetim 5 gün gecikmişti 16 aralıkta senin ki gibi lekelenmem olmuştu canım ve ertesi gün akşamüzeriye kadar hiçbir şey gelmedi sonrasında adet olmuştum.Ama benim 5 gün gecikmişti inşallah senin yerleşme kanamasıdır canım hayırlısı olsun
Ben yaparım ama bide pazar sizinle yaparımPazar gününe kadar yapmayacak mıyız?
Bat kaçBen yaparım ama bide pazar sizinle yaparım
Benimde 2 ocak. Sabredelim bende bu lekelenmem yarın gelmezse dayanamam yaparım gibi3 ocak ama o kadar sabırlı değilim
İnşallah gelmez hamile oluruz valla test sürecine erken başlamakta gözlerimi yoruyor artık çizgi aramaktan ama bu ay yumurtlama 20 si oldu diğer aylar takip etmiyordum erken başlıyordum şimdi yaparsam çıkmaz diye başlamadım henüz ama her an başlayabilirimBenimde 2 ocak. Sabredelim bende bu lekelenmem yarın gelmezse dayanamam yaparım gibi
Benim 16 sında ve 19 unda iki yumurtlamam oldu. İlk kez iki defa pik yakaladım. Ama erken yapmamak lazımİnşallah gelmez hamile oluruz valla test sürecine erken başlamakta gözlerimi yoruyor artık çizgi aramaktan ama bu ay yumurtlama 20 si oldu diğer aylar takip etmiyordum erken başlıyordum şimdi yaparsam çıkmaz diye başlamadım henüz ama her an başlayabilirim
O zaman 2 şans var mükemmelBenim 16 sında ve 19 unda iki yumurtlamam oldu. İlk kez iki defa pik yakaladım. Ama erken yapmamak lazım
Gerçekten bir kere başladık mı resmen bağımlılık yapıyorO zaman 2 şans var mükemmelhadi inşallah ama test bağımlılığı bu yapmadan duramıyoruz
Kesinlikle inşallah güzel haberler verelim buradanGerçekten bir kere başladık mı resmen bağımlılık yapıyor
Peki hala minik minik lekelenmelerimin devam etmesiKesinlikle inşallah güzel haberler verelim buradan5 gün çok uzun kafayı meşgul etmek lazım
Belki yerleşme falandır peçeteye gelen şekilde mi çünkü testlerinde kırmızı çıkmıştı hatırladığım kadarıyla umarım olmazsın ama sen daha iyi bilirsin adetin böyle mi başlar normalde dePeki hala minik minik lekelenmelerimin devam etmesi
Yine kahverengi başlar ama bu kadar erken gelmez. Ve pıhtılı gelir genelde. Bu lekelerde peçeteye gelen şekilde minik minik. Eğer değişmezse önceki lekelenmelerden erken ve daha açık tondaBelki yerleşme falandır peçeteye gelen şekilde mi çünkü testlerinde kırmızı çıkmıştı hatırladığım kadarıyla umarım olmazsın ama sen daha iyi bilirsin adetin böyle mi başlar normalde de
Canım inşallah yerleşmedir.Yine kahverengi başlar ama bu kadar erken gelmez. Ve pıhtılı gelir genelde. Bu lekelerde peçeteye gelen şekilde minik minik. Eğer değişmezse önceki lekelenmelerden erken ve daha açık tonda