Kanama yokda böyle birden sancı girince kıpırdayamadım olduğum yerde yere oturdumKanaman yoksa panik yapma canim hamilelikte rahim buyudugu icin olabiliyormus ani kasilmalar istirahat et.
Geçmiş olsun istirahat et canım endişe etmeYaaa bilmiyorum sağ tarafta çok kötü bir ağrı var
Evet canım sabah kaçta uyanırsan artık önemli olan uyandıktan sonra bir şey yiyip içmeden ilk idrarla yapmakSaat kaçta yapacağız? Sabah ilk idrar mi?
Ayy çok korktum Allah tan yarın doktor randevum var inşallah herşey yolundadırGeçmiş olsun istirahat et canım endişe etme
Sen canim istirahat et gecmezse doktora git ihmal etme ama cok yerde okudum ilk zamanlar ani kasilmalar yasayanlari rahim genisledigi icinmisKanama yokda böyle birden sancı girince kıpırdayamadım olduğum yerde yere oturdum
Kuzum ben yaşıyorum ama kimyasal gebeliğim de çok yoğunduKızlar yumurtlamadan sonra adete kadar akıntı yaşıyor musunuz
Ay inşallah öyledir canım ya korktum bir Allahtan yarın doktora gidiyorum inşallah herşey yolundadırSen canim istirahat et gecmezse doktora git ihmal etme ama cok yerde okudum ilk zamanlar ani kasilmalar yasayanlari rahim genisledigi icinmis
Korkma kuzum sakin ol ve dinlenKızlaaaarrr çok kötüyüm birden kasıklarıma sancı girdi sağ tarafımdan bir şey düşüyor sanki
Sancı girince kıpırdayamadım zaten zar zor yatağa attım kendimi yatıyorum şimdiKorkma kuzum sakin ol ve dinlen
Yaa nerelerdesin seeenKuzum ben yaşıyorum ama kimyasal gebeliğim de çok yoğundu
yumurtlama olmadan hamile kalma şansı %7 rabbimin mucizesi oda. insanlar doğum kontrol hapıyla bile hamile kalıyor. ben acıbadem ataşehir hastanesine gidiyorum doktorum her 2 güne 1 yada 3 güne 1 korunmasız ilişki öneriyor. yumurtlama günü hesaplamakta önemli ama sonra strese giriyoruz kaçırdım yok kaçırmadım diye üzülüyoruz. en iyisi akışa bırakmak.
İşte o benimdoğum kontrol hapı kullananlarda yumurtlama gerçekleşmiyor o zaman nasıl hamile kalabiliyorlar %7 ihtimal bile olsa?
Pazar gününe kadar yapmayacak mıyız?Evet canım sabah kaçta uyanırsan artık önemli olan uyandıktan sonra bir şey yiyip içmeden ilk idrarla yapmak
Korkma aklına kötü şeyler getirme lutfenSancı girince kıpırdayamadım zaten zar zor yatağa attım kendimi yatıyorum şimdi
HoşbuldummMerhaba hosgeldin tarihlerimiz ayni gibi de ovulasyon tahmini mi hesapliyorsun yoksa testle catlama takibi mi yapiyorsun.
Şuan biraz hafifledi dinleniyorum canım inşallah herşey yolundadırKorkma aklına kötü şeyler getirme lutfen
İnşallah canım inşallahŞuan biraz hafifledi dinleniyorum canım inşallah herşey yolundadır
İyi akşamlar. Erken gebelik testi yaptım bugün 25. Günüm. Test bozukmu nedir anliyamadim.@yare34 @cilek gezegeni60 @kiboshanim @Shrckl @alyanil @Kaderim41 @cekubal @kelebek_vadisi A aelk @letitbee
Hanımlar BAT'a 3 gün kalanlara kadar olan kısmı sizler oluşturuyorsunuz. Ne alemdesiniz var mı test yapan müjdeli haber vermek isteyen
Sen istersen yap kuzu benim bat 3 ocak üç gün öncesinde yapayım dedim,yumurtlamadan sonra benim 12 gün olacak belki çıkar diyePazar gününe kadar yapmayacak mıyız?
Sizin iki gün kaldı değil mi,yarın isterseniz tekrar deneyin dediğiniz gibi test bozuk olabilirİyi akşamlar. Erken gebelik testi yaptım bugün 25. Günüm. Test bozukmu nedir anliyamadim.
İlk idarari bosaltigimda hiçbir şey olmadi kırmızılık en başta toplanmıştı.
Sonra dağıldı tek çizgi oldu ama bu olay beş altı dakka olduktan sonraydi.
Tek çizgi bir ortaya bir saga sola kayıyor.
Etrafında kırmızılık lar var. İkinci çizgi de kuruma çizgisi gibi bişey belirledi
Benim de kürtaj tarihini adet olarak sayarsak 4 ocak hayırlısi olsun diyelimSen istersen yap kuzu benim bat 3 ocak üç gün öncesinde yapayım dedim,yumurtlamadan sonra benim 12 gün olacak belki çıkar diye