- 22 Mart 2023
- 3.358
- 1.789
- 30
Sabah başıma geleni okudun muBebegım bence mıratech iyi sadece olması gerektıgınden biraz soluk renkte cıkarıyor ama guvenılr yalancı pozıtıf çıkarmıyor
Canım ben malesef bakar körüm ama dediğin gibi çıplak gözle daha net görünüyordur. Bu kadar gecikmesi normal değil zaten yarın kan mı versen ya
Çıplak gözle gözüme bir pembelik ışınlandı tabi dedim ben yanılıyorumCanım ben malesef bakar körüm ama dediğin gibi çıplak gözle daha net görünüyordur. Bu kadar gecikmesi normal değil zaten yarın kan mı versen ya
Ben beyaz bir gölgelik gördüm gibi canım hayır olsun inşallahÇıplak gözle gözüme bir pembelik ışınlandı tabi dedim ben yanılıyorum
Çok erken yapmışsın bence biraz daha bekle inşallah sana çok güzel bir doğum günü hediyesi olurÖzellikle akşamüstünden sonra başlayıp gece devam ediyo aralıklarla. Dün gece de öyle bi ağrıdı hah tamam adet geliyo dedim. Ben bu sabah yaptım ağrılara bakarak ama negatifti uygulamada 6 gün gösteriyo bata 31 ocak olarak. 28ide doğum günüm c. Tesi sabah test yaparım bidaha. Yoksa adeti beklerim eğer gelmezse gelirse de nasip deyip yola devam ederim. 21 . Günüm bugün doluyo kürde sabah akşam aç olacak şekilde bir bardak içiyorum. Bazı gğnler akşam yemeğinden önce yeriştiremediğim için gece içip yattğım oldu ne kadar fayda sağlar bilemedim ama 21 gün ü atlamadım hiç. Eğer olmazsa adetin 2. Günü devam ibrahim saraçoğlu 21 gün kür 1 hafta ara eğer gebelik oluşmazsa bi 21 gün daha demiş videolarında canlı yayınlarında.
Teşekkür ederim kuzumm çok sağollYaptım kuzumortadaki fotoya biraz gölge düşmüş oyuzden yapamadım
Rica ederimTeşekkür ederim kuzumm çok sağoll
Su ilk fotoğrafta hala görüyor gözüm bozulduYaptım kuzumortadaki fotoya biraz gölge düşmüş oyuzden yapamadım
Kuzu sen kan vermiş miydin on gün önceSu ilk fotoğrafta hala görüyor gözüm bozuldu
Evet kuzumKuzu sen kan vermiş miydin on gün önce
Ee doktor da on gün gecikince gel demişti sen bence yarın ya sağlık ocağına git ya da acileEvet kuzum
Evet 8 gün önce verdim 18 inde. Doktor da 10-15 gün geçsin dediEe doktor da on gün gecikince gel demişti sen sence yarın ya sağlık ocağına git ya da acile
Bekleyebilirsen o zaman hafta sonu da geçsin kuzu daha net olurEvet 8 gün önce verdim 18 inde. Doktor da 10-15 gün geçsin dedi
Pazartesi kan vereyim aynenBekleyebilirsen o zaman hafta sonu da geçsin kuzu daha net olur
geç döllenme vs değilse çıkar diye düşünüyorum kuzucumKızlar reglime 3 gün kaldı erken gebelik testi yapsam çıkar mı regl olacakmisim gibi karnım ve göğüslerim şiş
Senin de mi kuzu bat pazar? Ben yaptım bir şey çıkmadı belki sen de çıkar ama zaten ilk idrarla yapmak iyi oluyormuş yarın sabah yap istersenKızlar reglime 3 gün kaldı erken gebelik testi yapsam çıkar mı regl olacakmisim gibi karnım ve göğüslerim şiş
Evet canim pazar günü sabah yapamadım acelem vardı yarın mi yapsam ? Belirtin var mı senin hiçSenin de mi kuzu bat pazar? Ben yaptım bir şey çıkmadı belki sen de çıkar ama zaten ilk idrarla yapmak iyi oluyormuş yarın sabah yap istersen