- 14 Haziran 2023
- 6.416
- 5.235
- 23
Kimyasal vb gibi gideceğinden emin olduğun gebelik olmasındansa hiç olmaması daha iyi gibi geliyor olacaksa sağlıklısı hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal vb gibi gideceğinden emin olduğun gebelik olmasındansa hiç olmaması daha iyi gibi geliyor olacaksa sağlıklısı hayırlısı olsun
Bende hiç netten almam eczanaden iki tane pahalı 5-10 tane de ucuzundan alırım oh misKuzum öyle deli gibi netten almaktansa bir iki tane eczaneden almalı. Agustos son kullanma tarihli ama dedim ya bunca zaman eczaneden ya da netten test aldım keşke bilsem video çekerdim şaşırdım bu şey herhalde direkt pembeye boyanmadan c cıktı ya testler bile alıştı negatiflere
Ayy aman aman espiri yaptım yüzünüz gülsün diye bir kere kimyasal yaşadım betam 12yi gördü adet günü kan vermiştim sonra yükselemeden geri düştü ama adet olamadım dr prpgestan verdi onunla adet oldum ama cok ağrılıydı hiç unutamam o günü.Kimyasal vb gibi gideceğinden emin olduğun gebelik olmasındansa hiç olmaması daha iyi gibi geliyor olacaksa sağlıklısı hayırlısı olsun
Baya baya kızarmışlar ama senin zaten test yapmak yerine 2 günde 1 beta vermen gerekirdi kuzum sen zaten betada görmüştün 16yıKızlar adetin devamı gelmeyince tekrar test yaptım ekliyorum
Aldıkların hangisi bacım pahalı olanlar ucuz olanlar hamgileriBende hiç netten almam eczanaden iki tane pahalı 5-10 tane de ucuzundan alırım oh mis
Bilmiyorum kuzu dediğim gibi ben hemen atıyorum o yüzden kuruma çizgisi çıkıyorsa bile ben görmüyordum
Bu da benim yaptığım
Böyle yazıyor kuzu o yüzden ümitlenmek için çok erkenAslında atmakla çok iyi yapıyorsun sonradan kuruma çizgis çıkıncada umutlanıyoruz bunu önlemek için 15 dakika bekle varsa var yoksa at çöpe
Tövbe bunu da karartacaktımBöyle yazıyor kuzu o yüzden ümitlenmek için çok erken
Bende 5 dk zor beklerim ilk gebeliğimde saniyesinde iki çizgi belirdiği için olmadığını biliyorum bekleyemiyorum o yüzdenBilmiyorum kuzu dediğim gibi ben hemen atıyorum o yüzden kuruma çizgisi çıkıyorsa bile ben görmüyordum
Kimyasal diyip geçmemek lazım ağrılı oluyor bayaAyy aman aman espiri yaptım yüzünüz gülsün diye bir kere kimyasal yaşadım betam 12yi gördü adet günü kan vermiştim sonra yükselemeden geri düştü ama adet olamadım dr prpgestan verdi onunla adet oldum ama cok ağrılıydı hiç unutamam o günü.
Evet canım ama ertesi gün kanamam olunca kimyasal diye düşündüm baktım devamı gelmedi tekrar test yaptımBaya baya kızarmışlar ama senin zaten test yapmak yerine 2 günde 1 beta vermen gerekirdi kuzum sen zaten betada görmüştün 16yı
Yani burdaki markaların çoğu rus markası ama freely miratech varAldıkların hangisi bacım pahalı olanlar ucuz olanlar hamgileri
Bilmiyorum ama 16dan düşüşe geçse test pozitif çıkar mıydı acaba kanamam da yok ama dediğiniz gibi en iyisi kan vermekBugün versen 80-100 arası falan olması lazım. Aslında bir kere daha verip sonra beklemeye geçebilirsin en azından srtış varmı görmüş olursun yine de sen bilirsin
Bnecede en iyisi kan vermekBilmiyorum ama 16dan düşüşe geçse test pozitif çıkar mıydı acaba kanamam da yok ama dediğiniz gibi en iyisi kan vermek
Benim de seninle hemen hemen aynı benim sat 3 yumurtlama 16 gösterdi ama dediğim gibi 15 te çatladı. Ben bu ay çörek otu kürü kullandım. Ama rahim ağrısı ama yerleşme falan da olabilir mi. İncir havuç kürü ben daha önce kullandım ben de hiç öyle olmadı. Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben 29 da yapmak istiyorumSatım 4 ocak kuzu 17si yumurtlama görülüyodu ama 15inde oldu. İki gün geriye cekildi bat 1 şubattı 30 ocağa kayar bat diye düşünüyorum iki gündür adet ağrılarım var ara ara öyle kasıkta batma falan değil bildiğin rahim ağrısı. İncir havuç kürü yapmıştım ondan mı böyle oldu bilmiyorum ilk defa bata 7 gün kaladan beri adet ağrısı yaşıyorum. Normalde bat günü gelir ağrır 20 dkya adet gelir max
Aynen öyle düşük gibi sanki hiç yaşamadım düşüğü ama evet baya sancılı o daKimyasal diyip geçmemek lazım ağrılı oluyor baya
Tamam kuzum evet miratechle freely i bende sık görüyorum eczanedeYani burdaki markaların çoğu rus markası ama freely miratech var
Bebegım bence mıratech iyi sadece olması gerektıgınden biraz soluk renkte cıkarıyor ama guvenılr yalancı pozıtıf çıkarmıyorTamam kuzum evet miratechle freely i bende sık görüyorum eczanede
Özellikle akşamüstünden sonra başlayıp gece devam ediyo aralıklarla. Dün gece de öyle bi ağrıdı hah tamam adet geliyo dedim. Ben bu sabah yaptım ağrılara bakarak ama negatifti uygulamada 6 gün gösteriyo bata 31 ocak olarak. 28ide doğum günüm c. Tesi sabah test yaparım bidaha. Yoksa adeti beklerim eğer gelmezse gelirse de nasip deyip yola devam ederim. 21 . Günüm bugün doluyo kürde sabah akşam aç olacak şekilde bir bardak içiyorum. Bazı gğnler akşam yemeğinden önce yeriştiremediğim için gece içip yattğım oldu ne kadar fayda sağlar bilemedim ama 21 gün ü atlamadım hiç. Eğer olmazsa adetin 2. Günü devam ibrahim saraçoğlu 21 gün kür 1 hafta ara eğer gebelik oluşmazsa bi 21 gün daha demiş videolarında canlı yayınlarında.Benim de seninle hemen hemen aynı benim sat 3 yumurtlama 16 gösterdi ama dediğim gibi 15 te çatladı. Ben bu ay çörek otu kürü kullandım. Ama rahim ağrısı ama yerleşme falan da olabilir mi. İncir havuç kürü ben daha önce kullandım ben de hiç öyle olmadı. Test ne zaman yapmayı düşünüyorsun ben 29 da yapmak istiyorum