Yumurtlama üstünden 11 gün geçti umudum yok ama iştegeç döllenme vs değilse çıkar diye düşünüyorum kuzucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama üstünden 11 gün geçti umudum yok ama iştegeç döllenme vs değilse çıkar diye düşünüyorum kuzucum
Yok kuzu kasık ağrısı var onun da reglden farkı yok ama yarın daha iyi olur bugün çıkmazsa ilk idrarla yapmadım ondan mı oldu diyip yarın zaten tekrar yapmak isteyeceksin. Ben yarın yine yapçamEvet canim pazar günü sabah yapamadım acelem vardı yarın mi yapsam ? Belirtin var mı senin hiç
Evet doğru yarın yapayım olmadı benim de karnım ağrıyor göğüslerim zaten on gundur şiş agriyolar yine regl belirtilerini yaşıyorum hiç umudum yok o yüzden bu belirtileri yaşadığım için hiç umudum olmuyor daha regl gelmedenYok kuzu kasık ağrısı var onun da reglden farkı yok ama yarın daha iyi olur bugün çıkmazsa ilk idrarla yapmadım ondan mı oldu diyip yarın zaten tekrar yapmak isteyeceksin. Ben yarın yine yapçam
Bak benim birkaç sayfa geride arkadaşlar karartmalarla zar zor bir şeyler görür gibi oldu ama internette de hayalet çizgiye aldanmayın deniliyor diye sıfır umutla yarına hazırlıyom kendimiYumurtlama üstünden 11 gün geçti umudum yok ama işte
Daha önce bende de hayali çizgi çıktı canım ve regl oldum aldanmamak lazımBak benim birkaç sayfa geride arkadaşlar karartmalarla zar zor bir şeyler görür gibi oldu ama internette de hayalet çizgiye aldanmayın deniliyor diye sıfır umutla yarına hazırlıyom kendimi
Aynen kuzu nasip kısmet bu işler yine de rabbim çok bekletmez inşallah bizleriDaha önce bende de hayali çizgi çıktı canım ve regl oldum aldanmamak lazım
İnşallah canım mutlaka haber ver banaAynen kuzu nasip kısmet bu işler yine de rabbim çok bekletmez inşallah bizleri
Sabah uyanma saatime göre dokuzdan sonra buralardayım ara beni bulİnşallah canım mutlaka haber ver bana
Sana demedim ama bende görüyorum kuzumSu ilk fotoğrafta hala görüyor gözüm bozuldu
Canım nasıl gidiyor hamileliğin sendede iştah azalması halsizlik var mı ben hiç birşey yiyemiyorum öyle bir mide bulantım yok ama buzdolabını açınca midem bulanıyor kötü geliyor koku.Herkese selamlar Erken başlayan bulantılarım nedeniyle buraya vakit ayıramıyorum. Zaten ayın da sonuna geldik. Gebelik haberi alan tüm arkadaşlarımın emojilerini koyacağım ancak takip yapamıyorum ne yazık ki. Bu mesajı alıntılayarak kaçırdığım bir şey varsa iletirseniz çok sevinirim. eklememi isteyen arkadaşlarım da aynı şekilde zaten bir kaç güne haberleri alınır diye düşünüyorum onlar da iletirlerse girişlerini o esnada yapayım.
Yaa gerçekten mi. Tabi umutlanmiyim diye demedinSana demedim ama bende görüyorum kuzum
Burda var görüyorum ben havuç yedimPazartesi kan vereyim aynen
Yaa gerçekten mi. Tabi umutlanmiyim diye demedin
Bende yedim bende gördüm sadece senmi göreceksinBurda var görüyorum ben havuç yedim
Hiiiç aşırı haklısın ParlayanGece tekrar sormuş gibi olacam ama kaçırdım arayı. Bi bilgilerini söyle bakalım batını yumurtlamanı fln kuzumBende yedim bende gördüm sadece senmi göreceksin
Ay inşallah ilk idrarla bakayım tekrarBurda var görüyorum ben havuç yedim
Kuzu yumurtlama hesaplamadım ben bu ay sat 27 Aralık. 22-23 günde bir adetim dönüyor. 30 Aralık temizlendim. 31 Aralıkta 2 günde bir olacak şekilde ilişki oldu son ilişki 11 Ocakta oldu. Yumurtlama da takıl etmedim ama ayın 7 sinde yumurta akı gibi bir akıntım geldi. 2 gün önce de yumurtlama akıntısı gibi uzayan sümüksü bir akıntı geldi ama bu defa rengi kahverengi tek peçetelikti. Sonra bir daha gelmedi. Adet olurum arkasından dedim ama 2 gün olduHiiiç aşırı haklısın ParlayanGece tekrar sormuş gibi olacam ama kaçırdım arayı. Bi bilgilerini söyle bakalım batını yumurtlamanı fln kuzum
Bana da bana da bakBurda var görüyorum ben havuç yedim
Göremiyorsan,HAYAL ETBana da bana da bak
kızzz deliii tam oldu bu slogan olsun gerçekten sesli güldümm yeni katılabildim bugün aranıza işlerm yoğundu :) :)Göremiyorsan,HAYAL ET