Bence boşa harcama testini, bat'ı bekle eğer regl olmazsan ne âlâ ama olursan testi boşa harcamamış olursun can canElimde bir tane daha prodoctor kaldı. Adamlar zaten predictor early yerine göndermişti. Cacık çıktı. Kaset var innovitanın çubuklarından var. Ama regl ağrılarıım da var onu napcaz
Ben o satıcıdan erken gebeliklerini almıştım sabah elimde vardı yaptım önce sütunun pembeye boyanması lazımken c tarafı çizgi belirdi ondan sonra o alan pembeye boyandı. Normalde pembeye boyanıp sonra çizginin belirmesi gerekmiyo mu bana bozuk geldi testKuzum testi netten alıyorsan hepsiburada da epedy satıcısında freely dışı mavi olan kaset test var ondan al erken gebelikler kadar hassas. Ama inşallah gerek kalmaz
Zaten kocam daha test aldırmaz bana delirttim onu daBence boşa harcama testini, bat'ı bekle eğer regl olmazsan ne âlâ ama olursan testi boşa harcamamış olursun can can
Para tuzağı ya yazık insanların umutlarıyla oynuyorlarBen o satıcıdan erken gebeliklerini almıştım sabah elimde vardı yaptım önce sütunun pembeye boyanması lazımken c tarafı çizgi belirdi ondan sonra o alan pembeye boyandı. Normalde pembeye boyanıp sonra çizginin belirmesi gerekmiyo mu bana bozuk geldi test
Ben sana yollayımZaten kocam daha test aldırmaz bana delirttim onu da
Belirtilere bakma sen innovita çubuklarından devam çizgiyi onda gördüğün için koyulaşma takibini de onunla yap benceElimde bir tane daha prodoctor kaldı. Adamlar zaten predictor early yerine göndermişti. Cacık çıktı. Kaset var innovitanın çubuklarından var. Ama regl ağrılarıım da var onu napcaz
Öyle deli gibi almaktansa bikaç tane eczaneden almak daha iyi galiba. İlk defa böyle bişey geldi sabah başıma keşke video falan cekseydim çok şaşırdım görüncePara tuzağı ya yazık insanların umutlarıyla oynuyorlar
Öyle ya saçma sapan testler işteÖyle deli gibi almaktansa bikaç tane eczaneden almak daha iyi galiba. İlk defa böyle bişey geldi sabah başıma keşke video falan cekseydim çok şaşırdım görünce
Erken gebeliğini bilmiyorum da normal kaset testi çok iyidii. Ama dediğin gibi sendeki bozuk olabilirBen o satıcıdan erken gebeliklerini almıştım sabah elimde vardı yaptım önce sütunun pembeye boyanması lazımken c tarafı çizgi belirdi ondan sonra o alan pembeye boyandı. Normalde pembeye boyanıp sonra çizginin belirmesi gerekmiyo mu bana bozuk geldi test
Sen nasıl istersen kuzumHadi bakalım nasıl olsa bata kadar bir şey belli olmayacak kuzu nasip artık
Allahtan 5 li almıştım sonuncusuyu başka kalmadı elimde zaten kutusu dandik duruyoduÖyle ya saçma sapan testler işte
Sağol canım ya ben direk atıyordum testi boş çıktı diye valla sen söyledikten sonra acaba mı diyip baktım. Sabah kör gözümle bir şey de görünmüyor kiSen nasıl istersen kuzum
Bata kadar şansımız hep var ❤Sağol canım ya ben direk atıyordum testi boş çıktı diye valla sen söyledikten sonra acaba mı diyip baktım. Sabah kör gözümle bir şey de görünmüyor ki
Öyle canım rabbim verirse bir hayır vermezse bin hayır aramaya devamBata kadar şansımız hep var ❤
Ya keşke dijital testlerden olasaydı ClearBlue gibi onlar çok çok kaliteli biraz pahalı ama değiyor yani verdiğin parayaAllahtan 5 li almıştım sonuncusuyu başka kalmadı elimde zaten kutusu dandik duruyoduCandy7777
Aslında atmakla çok iyi yapıyorsun sonradan kuruma çizgis çıkıncada umutlanıyoruz bunu önlemek için 15 dakika bekle varsa var yoksa at çöpeSağol canım ya ben direk atıyordum testi boş çıktı diye valla sen söyledikten sonra acaba mı diyip baktım. Sabah kör gözümle bir şey de görünmüyor ki
❤❤❤Öyle canım rabbim verirse bir hayır vermezse bin hayır aramaya devam
Kuzum öyle deli gibi netten almaktansa bir iki tane eczaneden almalı. Agustos son kullanma tarihli ama dedim ya bunca zaman eczaneden ya da netten test aldım keşke bilsem video çekerdim şaşırdım bu şey herhalde direkt pembeye boyanmadan c cıktı ya testler bile alıştı negatiflereYa keşke dijital testlerden olasaydı ClearBlue gibi onlar çok çok kaliteli biraz pahalı ama değiyor yani verdiğin paraya