- 8 Ağustos 2023
- 5.509
- 5.782
Ay kız napiyim eşim görünce heyecanlanıyorKız testleri yapıp yapıp atıyorsun atma lütfenİnşallah olur canım hep dualarımdasınız
Her kadın ayrı bir dünya her gebelikte süreç farklı olabilir heleki şu anki süreçte . Kimisi hiç anlamıyor bile sıfır belirti ile gebelik olabiliyorBilmiyorum kuzum valla bekliyorum. Bu arada bir yerde okudum bu belirtileri
Ayyy doğruuuu bende saklıyorum hepAy kız napiyim eşim görünce heyecanlanıyorgeçen ovulasyon gördü heyecanlandı adam
Bak senle totem yapalım ben bu pazar yapmaya niyetlendim batımız bir gün var sen de cumartesiye kadar dayan üç gün kala olmadan test yapma bekle beniAy kız napiyim eşim görünce heyecanlanıyorgeçen ovulasyon gördü heyecanlandı adam
Anlaştıkkk burada haberleşip test yapalımmm hatta aynı gün yapalım pazar adet olmazsammm inşallah aminBak senle totem yapalım ben bu pazar yapmaya niyetlendim batımız bir gün var sen de cumartesiye kadar dayan üç gün kala olmadan test yapma bekle beni
Amin inşallah canım benim ben cumadan alır testi koyarım eve pazara da sabah ilk idrarla yaparızAnlaştıkkk burada haberleşip test yapalımmm hatta aynı gün yapalım pazar adet olmazsammm inşallah amin
AnlaştıkkkkAmin inşallah canım benim ben cumadan alır testi koyarım eve pazara da sabah ilk idrarla yaparız
Bende bu pazar sabahı niyetlendimBak senle totem yapalım ben bu pazar yapmaya niyetlendim batımız bir gün var sen de cumartesiye kadar dayan üç gün kala olmadan test yapma bekle beni
Pazar günü test yapıyoruzBende bu pazar sabahı niyetlendim
Ay hadi inşallah diyelimBende bu pazar sabahı niyetlendim
Buna regl olmazsam ben de katılayımPazar günü test yapıyoruz
Amin canim bende sizlere dua ediyorum gelmis gecmis olsun hayirli zaman degilmis demek ki onune odaklanman ne guzelÖyle valla benim daha önceki gebeliğim 18 haftalıkken sonlandırılmak zorunda kalmıştı. Şimdi delirerek akıllandım diyorum. Akışına bıraktım umudumu yitirmeden beklemeyi devam.Bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler. Ama duanın da gücüne inanıyorum. Birbirini hiç tanımayan ama birbirine dua eden insanları rabbim geri çevirmez o yüzden kendime bir ediyorsam burdaki arkadaşlara,sizlere on ediyorum. Evvela sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bizlere
Bir şey düşüyor derkennnnnKızlaaaarrr çok kötüyüm birden kasıklarıma sancı girdi sağ tarafımdan bir şey düşüyor sanki
Kanaman yoksa panik yapma canim hamilelikte rahim buyudugu icin olabiliyormus ani kasilmalar istirahat et.Kızlaaaarrr çok kötüyüm birden kasıklarıma sancı girdi sağ tarafımdan bir şey düşüyor sanki
Yaaa bilmiyorum sağ tarafta çok kötü bir ağrı varBir şey düşüyor derkennnnn
Çok geçmiş olsun size de rabbim bir daha evlat acısıyla sınamasın bizleri,kimseyi sınamasın. Ama veren Allah alan AllahAmin canim bende sizlere dua ediyorum gelmis gecmis olsun hayirli zaman degilmis demek ki onune odaklanman ne guzelBende kimyasal gebelik yasadim simdi hatirliyorumda bat gectikten sonra basim donuyordu ve bulantim oluyordu. 41. Gun dusuk yaptim.