BekliyorumBir sürü kişiyi okuyoruz sonuçta. Ben artık olumlama manifest hangisini dersen onu yapıyorumtutarsa yazarım
Yavrucum valla goygoy şamatadayız ya birkaç güne işler ciddiye binecek gibiHanımlar nasılsınız ne alemdesiniz benim incir havuc kürü de işe yaramadı galiba adete 8 gün var ama adet olcakmış gibi bi kasıklarım ağrıdı bugün ayy adet tarihimi de öne cekti herhalde
Netflix varsa arsen Lupen (dizi) iyidir ya da doğu ekspresinde cinayet (film). Ne tür şeyler seviyorsun canım?Kızlar ya can sıkıntısına yemekten sonra sarma sardım vakit geçsin diye hala uyku vaktim gelmedi delirecem valla önerdiğiniz dizi film dikiş nakış tekvanto tekniklerine açığım
Ben muhtesem yuzyilin eski bolumlerine sarmistim ne zamandir hurrem ben gebeyim ben gebeyim dedikce sinirlerim tepeme ciktiKızlar ya can sıkıntısına yemekten sonra sarma sardım vakit geçsin diye hala uyku vaktim gelmedi delirecem valla önerdiğiniz dizi film dikiş nakış tekvanto tekniklerine açığım
Kuzum 8 gun var daha sabir. Kur yuzunden hareketlenme olmustur belki bende soganin 3. Gunundeyim daha bir sey yapmadi bakalimHanımlar nasılsınız ne alemdesiniz benim incir havuc kürü de işe yaramadı galiba adete 8 gün var ama adet olcakmış gibi bi kasıklarım ağrıdı bugün ayy adet tarihimi de öne cekti herhalde
Kuzu bilim kurgu seviyorum normalde ama bu ara gülmek istiyorumNetflix varsa arsen Lupen (dizi) iyidir ya da doğu ekspresinde cinayet (film). Ne tür şeyler seviyorsun canım?
Ay benim en sevdiğim yerler orası izleyip izleyip alıştırma yapıyorum.Ben muhtesem yuzyilin eski bolumlerine sarmistim ne zamandir hurrem ben gebeyim ben gebeyim dedikce sinirlerim tepeme cikti
Ben de ben deYok bebis cisli testleri icini acicam isiga tutup inceleyecegim diye bi hal oldum bat falan gecsin soyle iki tane kocaman cizgi olsun. (Deyip bata 6 gun kala test yapip aglayan ben)
Sinirimi oynatti kadin daha emzirirken hic durmadan ben gebeyim diye diye. Acaba isin sirri buldurcuk yumurtasi miAy benim en sevdiğim yerler orası izleyip izleyip alıştırma yapıyorum.
Hemen kocam beye aldırıyorumSinirimi oynatti kadin daha emzirirken hic durmadan ben gebeyim diye diye. Acaba isin sirri buldurcuk yumurtasi mi
İyiyim kuşum bulantı ile mücadele etmeye çalışıyorum 5+5 te vurdu beni valla sen?lilyrosey nasılsın canım?? Aktif olduğunu gördüm soruyum dedim
Kan testinde ne çoktı sbaah yazmışsın test verdim diye çok merak ettim filiz hanımKan verdim bakalım. 2 saate çıkar dediler inşallah hayırlısıyla
Ben sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Test yanlıştır diye düşünüyorumİyiyim kuşum bulantı ile mücadele etmeye çalışıyorum 5+5 te vurdu beni valla sen?
Kuzum neler yapıyorsun arada sayfaya bakıyordum seni görürüm diye denk gelemedim nasıl gidiyor çalışmalarKuzum 8 gun var daha sabir. Kur yuzunden hareketlenme olmustur belki bende soganin 3. Gunundeyim daha bir sey yapmadi bakalim
Evet 5 aydır evliyiz deniyoruzBekliyorumilk gebelik mi senin?
Calisma yapamiyoruz kuzum esim is dolayisiyla sehir disinda subat reglimi beklicem subat 14 gibi. Sonraki aya kaldi bizim calismalar bu arada sogan kuru yapayim dedim bende sen naptinKuzum neler yapıyorsun arada sayfaya bakıyordum seni görürüm diye denk gelemedim nasıl gidiyor çalışmalar