- 18 Ağustos 2022
- 1.679
- 2.490
- 29
Kaç gün var canım bat'aKızlar ben test yapacam galiba da erken gebelik testi mi yapsam normal mi cuma günü reglim iş çıkışı alayım diyorum çıkar mı akşam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün var canım bat'aKızlar ben test yapacam galiba da erken gebelik testi mi yapsam normal mi cuma günü reglim iş çıkışı alayım diyorum çıkar mı akşam
Bn normal kaset yaptm çıktı beş guun kala bnce sabah yap varsa çıkar geç döllenme olmazsa tabiKızlar ben test yapacam galiba da erken gebelik testi mi yapsam normal mi cuma günü reglim iş çıkışı alayım diyorum çıkar mı akşam
canım predictor erken gebelik alırsan onda mutlaka çıkar hadi inşallahKızlar ben test yapacam galiba da erken gebelik testi mi yapsam normal mi cuma günü reglim iş çıkışı alayım diyorum çıkar mı akşam
Anlasildi bebisTabi 3. Gün pehrizde hem volüm hem de hızın en iyi olduğu gün kuzum
İnşallah canım çok sağolEe tmm o zaman korkulacak bişi yok aynı yollardan geçmişiz mutlulukla kesişir yollarımız inşallah
3gün var canım dayanamıyorum amaKaç gün var canım bat'a
İyi şükür canmmBiraz lekelenmem olmuştu kuşum şükür şimdi problem yok Progestana başladık. Keseyi yolku ve bebeği gördüm şükür. 6+0 diye gittim 5*5 miş yavruş daha kalp atışı duyamadık o yüzden
Ay çok teşekkür ederim inşallahcanım predictor erken gebelik alırsan onda mutlaka çıkar hadi inşallah
Ahh bende midem yanıyo diye 1 hafta gezdim evde. Herkes üşüttün ondandır dedi. Midem yanıyoken 5 haftalık gebeymişimYaaa mide yanması bende de var kaç gündür farklı bir şey de yemiyorum oysaki. Bakalım çooook heyecanlııı. Şu an evimde olmadığım için yapamıyorum testi.
Hahaha gormedim kiz. Ay yok ben test kadini falan degilim bat gecsin ya hep ya hic. Benden de yeni biz soz sana o zaman. Bir test sana icini actiracak kadar cizgi gostermiyorsa birak gitsin. O cizgi zaten hic senin olmamistir
Ay yapıyorum ben de bunu ahahahhahaHahaha gormedim kiz. Ay yok ben test kadini falan degilim bat gecsin ya hep ya hic. Benden de yeni biz soz sana o zaman. Bir test sana icini actiracak kadar cizgi gostermiyorsa birak gitsin. O cizgi zaten hic senin olmamistir
Yok bebis cisli testleri icini acicam isiga tutup inceleyecegim diye bi hal oldum bat falan gecsin soyle iki tane kocaman cizgi olsun. (Deyip bata 6 gun kala test yapip aglayan ben)Ay yapıyorum ben de bunu ahahahhaha
Bende de var midem bir garip ama cesaret edip test alamadımAhh bende midem yanıyo diye 1 hafta gezdim evde. Herkes üşüttün ondandır dedi. Midem yanıyoken 5 haftalık gebeymişim
Ben erken gebelik testi yaptım bugün negatif çıktıAhh bende midem yanıyo diye 1 hafta gezdim evde. Herkes üşüttün ondandır dedi. Midem yanıyoken 5 haftalık gebeymişim
Sabah kalkınca da bir tuhaf benimki. Bat'ı bekliyorum. Test negatif çıktı ama benim hala umudum var ( niye bilmiyorum ama belki hissediyorumdur )Bende de var midem bir garip ama cesaret edip test alamadım
Sabahları yok benim ama bir şey yemek istediğimde hadi inşallah güzel haberler verelim canım içine doğuyordur inşallahSabah kalkınca da bir tuhaf benimki. Bat'ı bekliyorum. Test negatif çıktı ama benim hala umudum var ( niye bilmiyorum ama belki hissediyorumdur )
Hangi markaydı canımBen erken gebelik testi yaptım bugün negatif çıktı
Day's doctor diye bir markaydı eczanede o vardı. Ben de öyle kandırıyorum kendimi belki test yanlıştır diyeHangi markaydı canım
Bir sürü kişiyi okuyoruz sonuçta. Ben artık olumlama manifest hangisini dersen onu yapıyorum tutarsa yazarımDay's doctor diye bir markaydı eczanede o vardı. Ben de öyle kandırıyorum kendimi belki test yanlıştır diye