Aman onu korundugum zaman dahi kullanmadim ben mumkun oldugunca dogal yontemlerle ilerliyorum herseyde kuzum. Akintiya bakilirsa erken olacak gibi geliyor bakalimBakalım döngünü degıstırecekmı bu arada benım bı arkadaşımda gec gec adet görüyordu doğum kontrol hapı kullandı bir ay. Bir sınırdaki regli 28 günde bir olmuş önceden 35 38 günde oluyormus o bebek olmasın dıye korunma amaçlı kullanmıştı ama böyle bi faydası oldu ona kuzum düzene sokuyor doğum kontrol hapı
Kuzu görür görmez koşa koşa özel hastane dibimde zaten hemen verdim 40dkya çıktı sonuç 50diye. Prodoctor için biraz bekle atma çöpeSen bu şekilde görüp hemen mi kan verdin kuzu. Ya ben geçen gebeliğimde sat 17 şubat bat 16 marttı 14 martta silik çizgiyle görmüştüm bu şekildeydi. 17 martta 93 beta ile öğrenmiştim.
Bakalım çarşamba günlerini çok severim normalde. Belki uğur getirir yarın sabah uyanır uyanmaz yaparım atarım buraya etiketlerim siziKuzu görür görmez koşa koşa özel hastane dibimde zaten hemen verdim 40dkya çıktı sonuç 50diye. Prodoctor için biraz bekle atma çöpebide beta 50nin altındaysa göstermeyebilir
Eveet 11. Gun iste benim dongu uzun ya size uyum saglayayim diye sogan iciyorum yoksa 36 yi beklerim yine. Ama Z zesamu93 ya yetisemem o 24 gunde oluyormus
Anladım kuşum. Sen doğal yöntemlerle hallet bakalım ama bence bu sogan kurunun sanafaydası olacak adetlerın düzene girecekAman onu korundugum zaman dahi kullanmadim ben mumkun oldugunca dogal yontemlerle ilerliyorum herseyde kuzum. Akintiya bakilirsa erken olacak gibi geliyor bakalim
Hadi kolay gelsin yumurta sogumadan haberdar ederizBen artık alkışlarla kalkıyor ve evimin işine bakıyorumyumurtlarsanız haberim olsun
Sağol bebişimHadi kolay gelsin yumurta sogumadan haberdar ederiz
8.30da ayaktayım ben kadın gelecek. Arada derede seni takip edecemBakalım çarşamba günlerini çok severim normalde. Belki uğur getirir yarın sabah uyanır uyanmaz yaparım atarım buraya etiketlerim sizi
Gayet normal %60ın üstü normalKızlar 18 ocakta kan verdim 58.9 çıktı bugün tekrar verdim 229.5 çıkmış normal mi ? 5 gündeki bu artış
Tamamdır kuzu ben geç yatıyorum geç kalkabilirim ama haberdar edeceğim8.30da ayaktayım ben kadın gelecek. Arada derede seni takip edecem
Gayet iyi canım maşallahKızlar 18 ocakta kan verdim 58.9 çıktı bugün tekrar verdim 229.5 çıkmış normal mi ? 5 gündeki bu artış
Eskiler cocuklar ayni yil askere gitsin diye dogum tarihlerini ayni yazdirirmisya bizde ayni sat bati yazdiralim ayni doguralim ha gayretkuzum bu ay ben sana yetısebılırım cunku gec yumurtlayacağım gıbı hıssedıyorum yumurtlama akıntısı dıyecek kadar bariz bi akıntım yok bıde bu ay regl kanamam cok yoğundu ve normalde 5gun kanama 6. Gun lekelenme olurdu 7. Güne kadar kanama gördüm bu Ay reglim gec olacak gibi hıssettım batbadi olmaya yakın olabılırız bence orta yolu bulacağız biz
V Vavelya09 ayy kuzum mesajı yasemın yazdı sandım bi yandan benim kızla cebelleşiyoruz dakuzum bu ay ben sana yetısebılırım cunku gec yumurtlayacağım gıbı hıssedıyorum yumurtlama akıntısı dıyecek kadar bariz bi akıntım yok bıde bu ay regl kanamam cok yoğundu ve normalde 5gun kanama 6. Gun lekelenme olurdu 7. Güne kadar kanama gördüm bu Ay reglim gec olacak gibi hıssettım batbadi olmaya yakın olabılırız bence orta yolu bulacağız biz
Ahahaha yenı nesil batbadileri aynı yapmaya çalışıyorEskiler cocuklar ayni yil askere gitsin diye dogum tarihlerini ayni yazdirirmisya bizde ayni sat bati yazdiralim ayni doguralim ha gayret@Yaseminnn35
Normal bence kuzum gayet iyiKızlar 18 ocakta kan verdim 58.9 çıktı bugün tekrar verdim 229.5 çıkmış normal mi ? 5 gündeki bu artış
Regl mi gelıyor kuzumGeliyor gelmekte olan. Ben şubat topiğine gidiyorum yavaştan
Henüz gelmedi de gelecek gibi kahverengi akıntım geliyorRegl mi gelıyor kuzum