- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 37
Şimdi son kararın ne yarın mı perşembe mi. Bence sabah uyan şöle bi bak ruh halin nasıl ona göre karar ver kuzum. Çok erken de olabilir, zamanıbda olabilir her şey muammaİnşallah öyle olurum kızlar o mutluluk halayının başını çekerim birlikte burdan gebeliğin diğer haftalarını aylarını heyecanlarını yaşayabiliriz
Geçer kız aha ay sonuna geldik. Bı bakmışsın 11 Şubat olmuş kan testın pozıtıfBenim 10 şubat daha çok var. Okul açılacak da anca testlere başlayacam
En özel kişilere ilk öğrendiğim testler, uzak akrabalara sonraki testler şeklinde kurdeleli falankuzum sen dayanamazsın herkese bi test örneğiyle süpriz yaparsın hedıye kutusuna koyup nasıl olsa test cok
Çok duygulandım göz yaşım pıt emojisi koymamışlarGeçer kız aha ay sonuna geldik. Bı bakmışsın 11 Şubat olmuş kan testın pozıtıf
Valla kuzu yarın yapacağım test hakkında bozuk diyenler de oluyor bilmiyorum ama yarın deneyeceğim artık ne çıkarsa şansıma zaten elimde üç tane test vardı ya bat a kadar test yaparımŞimdi son kararın ne yarın mı perşembe mi. Bence sabah uyan şöle bi bak ruh halin nasıl ona göre karar ver kuzum. Çok erken de olabilir, zamanıbda olabilir her şey muamma
Markası neValla kuzu yarın yapacağım test hakkında bozuk diyenler de oluyor bilmiyorum ama yarın deneyeceğim artık ne çıkarsa şansıma zaten elimde üç tane test vardı ya bat a kadar test yaparım
Prodoctor erken gebelikMarkası ne
Ay inşallah kuzu valla test güvenilir çıksın da. Pozitif çıksa da çıkmasa da bat gününü her türlü bekleyeceğimAyy ınsallah canım yarın büyük günnnhadı bakalım yatın gunumuzu şenlendir
Ay ınslalahÇok duygulandım göz yaşım pıt emojisi koymamışlaray hadi inşallah 14 şubatta bebişle kutlarız
Aynen kuzum hangı marka almayı düşünüyorsun?Ay inşallah kuzu valla test güvenilir çıksın da. Pozitif çıksa da çıkmasa da bat gününü her türlü bekleyeceğim
Kuzu o test asla hata yapmıyor. Ben onu 12li şeklinde koliyle defalarca aldım. İlk pozitifimi onunla öğrendim hatta. Sonrakiler hep bembeyazdı. Hiç hatalı çıkarmadı. Yani üreten firma benim kadar test denememiştir sana o kadar söylüyorumProdoctor erken gebelik
Kuzum bence iyi o test ben geçende yaptım negatıf çıkmıştı bembeyazProdoctor erken gebelik
Kız ben çıkmayınca hemen çöpe atıyorum bekletmiyorum o kadarKuzu o test asla hata yapmıyor. Ben onu 12li şeklinde koliyle defalarca aldım. İlk pozitifimi onunla öğrendim hatta. Sonrakiler hep bembeyazdı. Hiç hatalı çıkarmadı. Yani üreten firma benim kadar test denememiştir sana o kadar söylüyorumtek dezavantajı bence o erken gebelik testi değil sana foto atacam bak eski gebeliğimden. Beta 50yken yarım saat sonra kızardı. 4. Saatin sonunda tam kızardı. 2sini de atıyorum. İlkli yarım saat,2.si 4. Saatin sonu. Ya da foto ters yüklendi anlarsın zaten
Ayy heyecan bastı testi görünceKuzu o test asla hata yapmıyor. Ben onu 12li şeklinde koliyle defalarca aldım. İlk pozitifimi onunla öğrendim hatta. Sonrakiler hep bembeyazdı. Hiç hatalı çıkarmadı. Yani üreten firma benim kadar test denememiştir sana o kadar söylüyorumtek dezavantajı bence o erken gebelik testi değil sana foto atacam bak eski gebeliğimden. Beta 50yken yarım saat sonra kızardı. 4. Saatin sonunda tam kızardı. 2sini de atıyorum. İlkli yarım saat,2.si 4. Saatin sonu. Ya da foto ters yüklendi anlarsın zaten
Bakacağım işte kuzu neyse onu çıkarsınKuzum bence iyi o test ben geçende yaptım negatıf çıkmıştı bembeyaz
Şey diyolar ya 20dk üstü dikkate almayın. Yarım saat sonra gördüm ben. Üstelik beta 50ydi. Kuruma çizgisi zaten kırmızı olmuyor kahve oluyorKız ben çıkmayınca hemen çöpe atıyorum bekletmiyorum o kadarnormal kaset testlerde de 10üstü gösteriyor dedilerdi sanki. Eğer olur da yarın pozitif görürsem kaset test de yaparım elimdekilerden
Saf ben çizgi soluk diye gebe değilim sanmıştım. Gebe arkadaşlar zorla teste gönderdiydiAyy heyecan bastı testi görünce
Kız ben de buraya bakmaktan işimi gücümü yapamıyorum. Yrn kadın gelecek temizliğe bugünden çamaşırlara daldım
Sen bu şekilde görüp hemen mi kan verdin kuzu. Ya ben geçen gebeliğimde sat 17 şubat bat 16 marttı 14 martta silik çizgiyle görmüştüm bu şekildeydi. 17 martta 93 beta ile öğrenmiştim.Şey diyolar ya 20dk üstü dikkate almayın. Yarım saat sonra gördüm ben. Üstelik beta 50ydi. Kuruma çizgisi zaten kırmızı olmuyor kahve oluyor
Ben artık alkışlarla kalkıyor ve evimin işine bakıyorumbende iste kaptirip gittim gunlerdir. Aklimiz hep bebiste zaten birde burda durumunu merak ettigim hatunlar olunca solugu burda aliyorum bende.