- 8 Ağustos 2023
- 5.555
- 5.916
Her telden sorup hepimizi merak etmeni yerimmKızlar ben bu ara pek giremiyorum 15 tatil oldu kız kardeşime geldim pzrtsi inşallah burda bebişimi görmeye gidicem güzel haberler veririm inşallahsizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl denemeler devammı regliler ne durumda geldimi gelicekmi (inşallah gelmez herkesin minnoşu olur)
Canımm inşallah sağlıkla görürsünKızlar ben bu ara pek giremiyorum 15 tatil oldu kız kardeşime geldim pzrtsi inşallah burda bebişimi görmeye gidicem güzel haberler veririm inşallahsizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl denemeler devammı regliler ne durumda geldimi gelicekmi (inşallah gelmez herkesin minnoşu olur)
Regle 7 var ovülasyonun üzerinden de 7 geçtiKızlar ben bu ara pek giremiyorum 15 tatil oldu kız kardeşime geldim pzrtsi inşallah burda bebişimi görmeye gidicem güzel haberler veririm inşallahsizler neler yapıyorsunuz bebişler nasıl denemeler devammı regliler ne durumda geldimi gelicekmi (inşallah gelmez herkesin minnoşu olur)
Kız anam az kaldı güzel haberler almamıza deseneRegle 7 var ovülasyonun üzerinden de 7 geçtigeri sayıma başladım canım. İnşallah dediğin gibi güzel olur her şey
İnşallah canım dualarınızla güç verin bizlere hayırlısıyla biz de güzel sonuçlarla şenlendirelim burayıKız anam az kaldı güzel haberler almamıza desene
Var tabi canım herkes aynı zamanda öğrenicek diye bir şey yok. Testin çoksa her sabah tekrarlayabilirsin varsa er ya da geç çıkacaktır. İnşallah sağlıcakla gelsin yavrularımızÇatlamanın 10.günü test negatif, hala umut var dimi kızlar
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınMerhaba kizlar sizlere bir sey sormak istiyorum. Ben 25 Ekim de zorunlu kurtaj oldum. 23 Kasim da ilk adetimi oldum bir hafta surdu. 20 Aralikta da kahverengi akinti geldi adet oldum diye dusundum ama sadece kahverengi arada pembe akinti seklinde oldu ve devam etmedi. Bu arada kasiklarimda agri ve goguslerimde hassasiyet de vardi. 27 Aralikta kan testi yaptirdim sonuc 2.43 ile negatif cikti. Sonrasinda da bu agrilar devam edince ara ara gebelik testi yapmaya devam ettim ve hep negatif cikti. Sonra 5 Ocak da gunduz kahverengi akinti geldi aksamda kirmizi olarak devam etti. Adet zamanim degil ama cok yogun bir kanama olmaya basladi dun ve onceki gun buyuk parcalar da geldi.Bugun 15.gun hala kanama devam ediyor. Onceki olamadigim adeti mi oluyorum acaba? Yoksa kurtaj sonrasi duzensizlik mi?
Siz boyle bir sey yasadiniz mi? Ozellikle kurtaj olanlar boyle bir durum yasadiniz mi? Doktorumu aradik normal oldugunu 22 gun kanama yasayanlarin oldugunu soyledi.O yuzden sizlere de sormak istedim
Kasıklarım ve belim çok ağrıyor diye bi umut yaptım işte. İnşallah yavrularımız en kısa sürede bizi bulurVar tabi canım herkes aynı zamanda öğrenicek diye bir şey yok. Testin çoksa her sabah tekrarlayabilirsin varsa er ya da geç çıkacaktır. İnşallah sağlıcakla gelsin yavrularımız
Bizi ayakta tutan şey umudumuz zaten canım arada hayalkırıklığına uğrayabiliriz ama o beklediğimiz gün geldiğinde bunların hepsi geçirmemiz gereken bir süreçten ibaret olacakKasıklarım ve belim çok ağrıyor diye bi umut yaptım işte. İnşallah yavrularımız en kısa sürede bizi bulur
Ne güzel söyledinBizi ayakta tutan şey umudumuz zaten canım arada hayalkırıklığına uğrayabiliriz ama o beklediğimiz gün geldiğinde bunların hepsi geçirmemiz gereken bir süreçten ibaret olacak
Ayy cok heycanlıRegle 7 var ovülasyonun üzerinden de 7 geçtigeri sayıma başladım canım. İnşallah dediğin gibi güzel olur her şey
2 ocaksa tamam o zamanAltı ocakta son adet günümd
pardon 2 Ocak son adet günü
Öyle canım ya zamanım gün saymakla geçiyorAyy cok heycanlısen gecırmıssın gunlerın çoğunu kuzum. Bende normalde gun aşırı ilişkiye ayın 19 unda başlayacaktım 19 ü başlayamadık dün gece degerlendırebıldık 23 25 27 ve 29 da da degerlendırıp bu ayı kapatacağız gerisi nasip artık. Bıde benım şeffaf akıntım bu ay daha başlamadı sanırım gec yumurtlayacağım gec te adet görebilirim normalinden 2 yada 3 gun sonra yani .vücudumuz gerçekten cok degısken Her ay farklı oluyor bu ayki kanamam miktarım da her zamankınden yoğundu
Ya ben şimdiye kadar çok pişmanım erken öğrendiğim için canım bu tavsiyemi bebişi erken öğrenince anlycanÖyle canım ya zamanım gün saymakla geçiyorşimdi de regle üç kala mı yapsam ovülasyondan 10 gün geçince mi diye düşünüyorum. Regle iki kala ovtlasyondan kaç geçeye eşittir yumurtlama zamanına kadar takviyelerle besin sağlığıyla yumurtlamadan sonra da matematikle bozdum kafayı
Ayy beni de hatırladığın için çok sevindiiimBB_Queen sana da haber vermiş olayım kuzum
Sağol canım benim inşallah ya hele o çizgiyi görelim kan verme işini regl sonrasını beklerimYa ben şimdiye kadar çok pişmanım erken öğrendiğim için canım bu tavsiyemi bebişi erken öğrenince anlycanhamile isen 4 gün kala da çıkar hatta beş e hadi yap sonra ayvayı yicen bizim gibi sonra bekle de beta artsın bekle de kese görünsün bekle de kalbi atsın Kolay gelsin bacım
Kuzum benım bu ay kafam rahat. Olursa olur olmazsa olmaz kafasına girdim nasıl oldu bilmiyorum ama üstmde bi rahatlık var gerçekten de gecen ay aşırı streslıydım cok sınırlılık yapıyordu bende beklentı ıcınde olmak. Sanırım direnç kazandım bıraz. Esımın kullandığı ilaç ta etkili oldu sanırım pıskolojık olarak nasıl olsa olmaz kendımı boşa yormayayım kafasına girdimÖyle canım ya zamanım gün saymakla geçiyorşimdi de regle üç kala mı yapsam ovülasyondan 10 gün geçince mi diye düşünüyorum. Regle iki kala ovtlasyondan kaç geçeye eşittir yumurtlama zamanına kadar takviyelerle besin sağlığıyla yumurtlamadan sonra da matematikle bozdum kafayı