Korkmayın neden korkuyorsunuz kiKızlar Allah bin kere razı olsun rabbim ne bekliyorsanız tez zamanda versin sadece içimde bi korku var
İşte bazen umdağımızda gelir böyle güzellikler bizde istiyoruz bir çocuğum var ama bi kardei olsun itiyoruz çok hemde allahın izinyle bakalım artk belirtiniz varmıİşte ne bileyim beklemiyordum ya
Ben bir gebenin günlüğündeki testleri kullandım çok haif çizgi çıktı ama bende hamile olduğuma inanmıyorum çünkü bu ay rahim filmi çektirdim geçen ay 28 aralıkta ilişki olmuştu ondan tutmuş olabilirmi diye düşünüyorum ama ayın 6 rahim filmi çektim ilaç kullandım demek testler yanlış gösterdi hemde 3 kereİşte ne bileyim beklemiyordum ya
Ay maşallah erken döllenme oldu galiba değeriniz çok güzel iki gün öncesinde bu değerle öğrenmişsiniz. Sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin rabbimKızlar bakın sonucuma bi cahil gibiyim Eki Görüntüle 3373261
Ay maşallah erken döllenme oldu galiba değeriniz çok güzel iki gün öncesinde bu değerle öğrenmişsiniz. Sağlıcakla kucağınıza da almayı nasip etsin rabbim
Hiç korkmayın rabbim nasip ettikten sonra güzelce tutunur kucağınıza da alırsınız yavrunuzuKızlar Allah bin kere razı olsun rabbim ne bekliyorsanız tez zamanda versin sadece içimde bi korku var
Aminnn aminnnHiç korkmayın rabbim nasip ettikten sonra güzelce tutunur kucağınıza da alırsınız yavrunuzugüzel şeyler düşünün güzel olsun inşallah
Canımmm tebrik ederim miniğin sağlıkla gelsin ben emojini koymaya koşuyorumKızlar bakın sonucuma bi cahil gibiyim Eki Görüntüle 3373261
Aynen öyle kuzum. Bide erken öğrenince zırt pırt test vermen gerekiyo beta artış takibi için ondan dedim ya dr da demiş bak 10 gün geçti öyle öğrendim tertemiz beta arttı artmadı derdi yok. Öğrendiğim gün kesem oluşmuştu gördüm. Oluştu oluşmadı derdi yok kafa rahatKuzum ya bende 3. Gündeyim gecikmenin. Dün test verdim doktor reglin 10-15 gün gecikmeden net sonuç belli olmaz.10 gün daha gelmezse tekrar test ver dedi. Hala gelmedi o yüzden sormak istedim
Allah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederimKızlar bakın sonucuma bi cahil gibiyim Eki Görüntüle 3373261
Ayyy kese falan ne zaman görünürCanımmm tebrik ederim miniğin sağlıkla gelsin ben emojini koymaya koşuyorum
Allah razı olsunnnnAllah analı babalı büyütsün inşallah tebrik ederim
Son adet tarihin ne kuzumAyyy kese falan ne zaman görünür
İyi akşamlar kızlar benim hafif lekeler başladı gelmeye maalesefAy hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumonuncu günden sonra çook silik de olsa çıkabilir fazladan testiniz varsa deneyin isterseniz
Canım her kadının bünyesi farklı ve regl belirtileriyle gebelik belirtileri de benzer olabiliyor Allah büyük şimdiden endişelenmeyin ne olacağını bilemeyiz ümidi kesmek yokİyi akşamlar kızlar benim hafif lekeler başladı gelmeye maalesef'erken gebelik testi" de yaptım tek çizgi haliyle. 2.aşılama sanırım tutmadı. Yaa öyle bi zamana denk geldi ki. Normalde adet günüm 22si pazartesi. Aşılamanın tutup tutmayacağı gün de 22si. Aynı güne denk geldi 22si adet olucaktım ya da aşılama tutacaktı. Bu kasık ağrılarımı çok iyi tanıyorum regl ağrısı
Altı ocakta son adet günümdüSon adet tarihin ne kuzum
İnşallah dediğin gibidir canımCanım her kadının bünyesi farklı ve regl belirtileriyle gebelik belirtileri de benzer olabiliyor Allah büyük şimdiden endişelenmeyin ne olacağını bilemeyiz ümidi kesmek yok
Canım baya erken yumurtlamışsın galiba daha adetin 15 günündesinAltı ocakta son adet günümdü