Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunnnEki Görüntüle 3373226 kızlar regl iki gün var bu ne demek
Kuzum ya bende 3. Gündeyim gecikmenin. Dün test verdim doktor reglin 10-15 gün gecikmeden net sonuç belli olmaz.10 gün daha gelmezse tekrar test ver dedi. Hala gelmedi o yüzden sormak istedimBen ilk gebeliğimde 10. Gün öğrenmiştim ne kadar geç o kadar kesin çözüm kese için bile beklememiştim testten sonra hemen dr a koşmuştum kese oluşmuştu bir hafta sonra da kalbini dinledim
Dayanamadım acile kan verdim kızlar hiç umudumun olmadığı bir aydı dualarınıza talibim rabbim hayırlı sonuçlar versinHayırlı olsunnn
Ay haber ver bizedeeDayanamadım acile kan verdim kızlar hiç umudumun olmadığı bir aydı dualarınıza talibim rabbim hayırlı sonuçlar versin
Kaç saatte çıkar acabaAy haber ver bizedee
Mutlaka haber ver bize kuzum belirtin varmıydıDayanamadım acile kan verdim kızlar hiç umudumun olmadığı bir aydı dualarınıza talibim rabbim hayırlı sonuçlar versin
Göğüs ucu yanması kabarması ama şimdi geçti hatta yazmıştım burda bi yere cevap alamamıştımMutlaka haber ver bize kuzum belirtin varmıydı
Aa görmemiştim ben hiç.. zaten hiç ummadığın anda mucizeler bulur canım kan sonucun ne diyecek bakalımGöğüs ucu yanması kabarması ama şimdi geçti hatta yazmıştım burda bi yere cevap alamamıştım
Hamilesin demek inşallah hangi testler bunlar bir gebenin günlüğü testlerine benziyorEki Görüntüle 3373226 kızlar regl iki gün var bu ne demek
Aynen onun testiHamilesin demek inşallah hangi testler bunlar bir gebenin günlüğü testlerine benziyor
Bende kaç gün önce yapmıştım çok çok silik çizgi çıktı hiç bişey anlamdım tessten yanlış göteyor diye hasteneye gitmedim kan vermek için ama sizinki bas baya belli yani benimki gölge gibi çok hafif kan verdiyseniz sonucu yazın lütfen merak ettimAynen onun testi
Acildeyse 2 saat. Sağlık ocağı 1 gün bekletiyorKaç saatte çıkar acaba
TeşekkürlerAcildeyse 2 saat. Sağlık ocağı 1 gün bekletiyor
İnşallah bekliyorum dahaBende kaç gün önce yapmıştım çok çok silik çizgi çıktı hiç bişey anlamdım tessten yanlış göteyor diye hasteneye gitmedim kan vermek için ama sizinki bas baya belli yani benimki gölge gibi çok hafif kan verdiyseniz sonucu yazın lütfen merak ettim
Tebrikler hamilesiniizKızlar bakın sonucuma bi cahil gibiyim Eki Görüntüle 3373261
Ayy hayılrlı olsun inşallah çok sevindim adınaKızlar bakın sonucuma bi cahil gibiyim Eki Görüntüle 3373261
Rabim böyle haberi biz bekleynelerede nasip eder inşallahKızlar bakın sonucuma bi cahil gibiyim Eki Görüntüle 3373261