Ha bu arada bebe yagi olayina da ara ver lutfen bildigin olduruyor spermleri canimAaa evet bak onu unuttum bi an bide bizim ilaç olayı var. Kendımı cok hırpalamak istemıyorum herşey Allahtan.bu arda sen neler yapıyorsun eşin yokken nasıl gecıyor günler yalnızmı kalıyorsun umarım birileri vardır yanında
Sen de benım gıbısın o zaman canım ben de kalabalığa fazla gürültüye gelemem yalnızlığı dıngınlıgı severim:) böyle kafa dınleyecek köşelere kaçarım hepKuzum yalniz kalacagim diye seviniyordum hatta 2 gundur yalnizdim ama 2 haftaligina annemlere gitmem gerekiyor sogan kurunu de orda yaparim artik ondan sonraki hafta yine evime donup esimi bekleyecegim o bir aya anca gelir. Ben yalniz kalinca cok egleniyorum kuzum canim sikilirsa dolasmaya cikiyorum kitabimi okuyorum yazmam gereken yazilar var yemek temizlik derken vakit şahane geciyor.bazen az konusmak ve dinginlik strese cok iyi geliyor etrafta kalabaliklar olunca bu mumkun olmuyor.
Ayy evet kuzum ya eşim eczaneye gitmiş. İyiki hatırlattın bak. Eczacı şey demiş bu su bazlı kayganlastırıcıların hepsının içeriği aynı demiş sadece fiyatları degısıyor gıbı bısey demıs hepsının içinde gliserin var demiş ve eşime gliserin önermiş kuzum bende emın olamadım kullanıp kullanmama konusunda. Ya bu hanı kulak tıkanınca kulaga dokulen şey varya oymuş işte kiri temızlıyormus ta cok sağlıklıymış falan filan ama işte spermlere nasıl etkı eder onu kestıremıyorum emınmısın dıye sordum eşime eczacı birebır böyle anlatmışHa bu arada bebe yagi olayina da ara ver lutfen bildigin olduruyor spermleri canim
Bu arada eşim sperm sağlığını bozmayan bi kayganlastırıcı sormuş adı gleıtgelen ben ilk gebeliğimde onu kullanmıştım ve hamıle kalmıştım sana bahsetmıstım sanırım. Bıze doktor önerdi sperme hıc bı zararı yok deyıp önermıstı. Eczacıda ona istinaden bu gliserinli önermiş eşim özellikle spermleri olumsuz etkılemeyen bısey arıyoruz deyınce oda bunu irdelemiş kuzum V Vavelya09Ayy evet kuzum ya eşim eczaneye gitmiş. İyiki hatırlattın bak. Eczacı şey demiş bu su bazlı kayganlastırıcıların hepsının içeriği aynı demiş sadece fiyatları degısıyor gıbı bısey demıs hepsının içinde gliserin var demiş ve eşime gliserin önermiş kuzum bende emın olamadım kullanıp kullanmama konusunda. Ya bu hanı kulak tıkanınca kulaga dokulen şey varya oymuş işte kiri temızlıyormus ta cok sağlıklıymış falan filan ama işte spermlere nasıl etkı eder onu kestıremıyorum emınmısın dıye sordum eşime eczacı birebır böyle anlatmış
Evet canim insanin kendiyle basbasa kalmasi lazim arada. Esimle bile bazen odalara cekiliyoruz o kendi istediklerini izlesin yapsin ben kendiminkini diye.Sen de benım gıbısın o zaman canım ben de kalabalığa fazla gürültüye gelemem yalnızlığı dıngınlıgı severim:) böyle kafa dınleyecek köşelere kaçarım hep
Ben acikcasi hicbirine guvenmiyorum ama cok mecbur kalinirsa su bazli birsey en iyisi galiba. Bende su bazli olanlardan alacagim bir tane dursun evde. Ama alisiyor insan emin ol ben seneler sonra kullanmayi yeni biraktim ama cok problem olmadi. Cok detay veremiyorum da ilk biraz problem olsada sonrasinda cozuluyorBu arada eşim sperm sağlığını bozmayan bi kayganlastırıcı sormuş adı gleıtgelen ben ilk gebeliğimde onu kullanmıştım ve hamıle kalmıştım sana bahsetmıstım sanırım. Bıze doktor önerdi sperme hıc bı zararı yok deyıp önermıstı. Eczacıda ona istinaden bu gliserinli önermiş eşim özellikle spermleri olumsuz etkılemeyen bısey arıyoruz deyınce oda bunu irdelemiş kuzum V Vavelya09
Evet bahsettin canim guzel bir marka bulursan bana da haber ver o gleitgelen satisi yok hakikaten bende baktim. Yinede sperm hareketi kolaylastirirci etkisi olanlarda varmis baska daha bakamadim bende. Tek basina gliserin kullanilabilir mi bilmiyorum.Bu arada eşim sperm sağlığını bozmayan bi kayganlastırıcı sormuş adı gleıtgelen ben ilk gebeliğimde onu kullanmıştım ve hamıle kalmıştım sana bahsetmıstım sanırım. Bıze doktor önerdi sperme hıc bı zararı yok deyıp önermıstı. Eczacıda ona istinaden bu gliserinli önermiş eşim özellikle spermleri olumsuz etkılemeyen bısey arıyoruz deyınce oda bunu irdelemiş kuzum V Vavelya09
Canım giremedim hiç, kimyasal oldu benimki maalesef ki
Canım bende etıketleyıp merak etmıstım senı gormedın sanırım gecmıs olsun rabbım bıdaha yaşatmasın inslalah hakkında hayırlısı . Senın adına üzüldüm .Canım giremedim hiç, kimyasal oldu benimki maalesef ki
Evet canim insanin kendiyle basbasa kalmasi lazim arada. Esimle bile bazen odalara cekiliyoruz o kendi istediklerini izlesin yapsin ben kendiminkini diye.
Ben acikcasi hicbirine guvenmiyorum ama cok mecbur kalinirsa su bazli birsey en iyisi galiba. Bende su bazli olanlardan alacagim bir tane dursun evde. Ama alisiyor insan emin ol ben seneler sonra kullanmayi yeni biraktim ama cok problem olmadi. Cok detay veremiyorum da ilk biraz problem olsada sonrasinda cozuluyor
Tmm kuzum bulursam haber edeyım Şam’a bu arada uzun uzun araştırıp bı marka daha buldum viaxi diye bi kayganalstırıcı var bunuda doktorlar onerıyormus kuzum bebeğe engel olmuyor dıyormus doktorlar baktım hatta trendyolda da varEvet bahsettin canim guzel bir marka bulursan bana da haber ver o gleitgelen satisi yok hakikaten bende baktim. Yinede sperm hareketi kolaylastirirci etkisi olanlarda varmis baska daha bakamadim bende. Tek basina gliserin kullanilabilir mi bilmiyorum.
Merhabalaar sat 21.12.2023 bat 21.01.2024 insallahhh bebis haberi aldıgım haberi de paylasırım burdanDoğru hayatım tabloyu öylesine yapmıştım. Düzenledim :)
Hoşgeldin canımm inşallah gelmez de hamiş topiklerinde sohbet ederiz seninle Eki Görüntüle 3350546
Ay inşallah öyledirGecen ay bende 23. Gun yumurtladim. Kasik agrin basladiysa yumurta buyuyordur yakindir zaten.
Bugun kesildiSen bilirsin canim ama guclu ol oyle de boyle de ogreneceksin sonucta. Neyse ne belirsizlik buyuk sikinti kendimde cok yasadim.
İnşâllah Rabbim hayır haber aldırsın inan çok yoruldum 3 senedir paketli gıdayı kestim insülin direnciyle savaşıyorum. Çatlama ve femara beni yordu hormonlarım alt üst tekrar düzenlemeye çalışıyorum. İnsan her ay olursa diye müjdeleme hayali kurar mı bıkmadan usanmadan tam o yerdeyimBenim uygulamada da testte de 14 ünü gösterdi canım çatlamayı. Ayın 25 i gibi erken gebelik testlerinden yapmaya başlayabilirim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcın olsun canım,rabbim daha fazla zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallahİnşâllah Rabbim hayır haber aldırsın inan çok yoruldum 3 senedir paketli gıdayı kestim insülin direnciyle savaşıyorum. Çatlama ve femara beni yordu hormonlarım alt üst tekrar düzenlemeye çalışıyorum. İnsan her ay olursa diye müjdeleme hayali kurar mı bıkmadan usanmadan tam o yerdeyim
Kuzum sen doktora gitmiyor musunGece şiş ve hassas olan göğüslerimde sabaha hassasiyet geçmiş olarak uyandım. Endişeleniyorum şuan
İlk randevum haftaya salı canımKuzum sen doktora gitmiyor musun
Anladım. Gebelikte belirtiler bir azalıp bir çoğalabiliyor canım korkma kanama ağrı vs yoksa iyidir inşallah bebiş. Benim ilk gebeliğimde birgün sabahtan akşama kadar kusup ertesi gün hiç kusmadığım oluyordu yani olabiliyor öyleİlk randevum haftaya salı canım