Ozaman geç döllenme olma ihtimali var2 günde 1 Şeklinde ilerledik
30 Aralıkta regli bitti. Bittiği gibi başladık 31-1-2 ocak sonra 4 6 8 11 Ocak şeklinde. Sadece 11 ocağa kadar olduOzaman geç döllenme olma ihtimali var
Biraz bekle ozaman canım inşallah geç döllenme olmuştur30 Aralıkta regli bitti. Bittiği gibi başladık 31-1-2 ocak sonra 4 6 8 11 Ocak şeklinde. Sadece 11 ocağa kadar oldu
Yumurtlamadan sonra bebeği tutundurmak için yiyorlar genelde muz ve avakado yuKızçemler bu avokadonun olayını bilen var mı gebeliği kolaylaştırıcı etkisi falan ya ben yiyorum ne zamandır ama kaş yapayım derken göz çıkartmayayım
Doktorda öyle dedi 10 gün daha bekle olmazsan tekrar kan ver dediBiraz bekle ozaman canım inşallah geç döllenme olmuştur
Bugünki kanın ne kadar çıktı söyledimi doktorDoktorda öyle dedi 10 gün daha bekle olmazsan tekrar kan ver dedi
Bir baktın salı kalbini de duyarsın tamamen rahat edersin canımAy inşallah zaman geçmiyor zaman uzadıkça benim de sabrım kalmıyor, pozitif kalayım aman enerji falan derken salı günü biraz daha gelmezsem çatlayacağım sdjfjsdhfkfj
O zaman ben devam edeyim canım ya bu ay da çatlama sonrasında kasık ağrılarım başladı ya azcık umudum kırıldı ama bakalım artık nasipten öte köy yokYumurtlamadan sonra bebeği tutundurmak için yiyorlar genelde muz ve avakado yu
Umut yitirmek yokO zaman ben devam edeyim canım ya bu ay da çatlama sonrasında kasık ağrılarım başladı ya azcık umudum kırıldı ama bakalım artık nasipten öte köy yok
Kuzum istah acici surup icmeye basladim hamilelikte sakincaliymis bu ay nasilsa deneme yapmicaz diye onu icecegim. Tadini hic denemedim normal meyveyi bile ayda yilda bir yedigim icin
İyi yapıyorsun canım önce kendi sağlığımızın iyi olması gerekiyor zaten. Soğan kürünü de başladıktan sonra hemen pes etmeden güzelce kullan inşallah şifa olurKuzum istah acici surup icmeye basladim hamilelikte sakincaliymis bu ay nasilsa deneme yapmicaz diye onu icecegim. Tadini hic denemedim normal meyveyi bile ayda yilda bir yedigim icinama vitaminde aliyorum artik bebis derdine sagligim duzeliyor
Cnm reglmiyim yerlesmemi bilmiyorum dün hem erken hem normal test yaptım çok silik çıktı bkliyim dedim doktora gidicem kanama kesilcekmi devammi etcek bilmiyrm onuda bkliyrm aslindaaselseda regl oldun mu canim merak ettim
Okudukca kafam daha da karisiyor bazilari denedigim ay hamile kaldim demis bazilari da normal olan hormonlarim sogandan sonra alt ust oldu yazmis valla neye el atsam tereddutte birakacak birsey okuyorum canimİyi yapıyorsun canım önce kendi sağlığımızın iyi olması gerekiyor zaten. Soğan kürünü de başladıktan sonra hemen pes etmeden güzelce kullan inşallah şifa olur
Canim kan ver belki hamilesin onlem alman gerekebilir ben senden hic umudu kesmedim basindan beriCnm reglmiyim yerlesmemi bilmiyorum dün hem erken hem normal test yaptım çok silik çıktı bkliyim dedim doktora gidicem kanama kesilcekmi devammi etcek bilmiyrm onuda bkliyrm aslinda
Canım bence tereddütte kalma sonuçta bu durum her zaman var yani şöyle mesela sen çileği severek yersin ama bir başkası için alerjiktir bunun gibi. Böyle tereddütte kalacaksak hiçbir şey yapmayalım ozaman. Doktorların uyguladığı tedavide öyle kimisine fayda sağlarken kimisine tepki vermez. Yine de sen düşün kararını verOkudukca kafam daha da karisiyor bazilari denedigim ay hamile kaldim demis bazilari da normal olan hormonlarim sogandan sonra alt ust oldu yazmis valla neye el atsam tereddutte birakacak birsey okuyorum canim
Allah razı olsun canım ama korkuyorum regl oluyorumdur blki ama renk çok açık pembe geceleri agladigimi biliyorum çok üzülürüm yoksa eğer vücudum büyük oyun oynamış oluyor cnku hamile değilsem eğerCanim kan ver belki hamilesin onlem alman gerekebilir ben senden hic umudu kesmedim basindan beri
Gunde iki degilde tek seklinde yapayim dedim Bismillah diyip baslayacagim olumsuz yorumda okumayacagim artik cok kafam karisiyor sonra.Canım bence tereddütte kalma sonuçta bu durum her zaman var yani şöyle mesela sen çileği severek yersin ama bir başkası için alerjiktir bunun gibi. Böyle tereddütte kalacaksak hiçbir şey yapmayalım ozaman. Doktorların uyguladığı tedavide öyle kimisine fayda sağlarken kimisine tepki vermez. Yine de sen düşün kararını ver