- 8 Ağustos 2023
- 5.558
- 5.922
Ben hala regli olmayı bekliyorum. 2 gün gecikmedeyimSen naptin canım nasılsın aliştim inan hep ters gidiyoe bir şeyler ama hayır vardir bunda diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala regli olmayı bekliyorum. 2 gün gecikmedeyimSen naptin canım nasılsın aliştim inan hep ters gidiyoe bir şeyler ama hayır vardir bunda diyorum
Testler nasıl peki canım bnmde bu ay üç gün önce geldi ya neden anlamadim. Dha iyi oldu aslında dha çabk biter gider pco var mı sendeBen hala regli olmayı bekliyorum. 2 gün gecikmedeyim
Yapmadım salıdan beriTestler nasıl peki canım bnmde bu ay üç gün önce geldi ya neden anlamadim. Dha iyi oldu aslında dha çabk biter gider pco var mı sende
Hm benimki 30 gün sürüyor en son 11 Aralık'ta olmuştum 10 unda olmam gerekiyordu.bugün tahminim 7500 -8000 arası bekliyorum.çünkü 10 unda 315 ti..ben ilk ayın 6 sında 41 ile öğrenmiştim demekki az bir farkları var seninkiyleHayatım şöyle ben en son Aralık 11 de adet oldum döngüm 32 gün benim ve 12 sinde olmam gerekiyordu. Ben de 4 gün önce ayın 8 inde öğrenmiş oldum 25.4 ile. En son 3 gün önce salı günü 1032 de bıraktım bugün tahmini 2000-3000 arası bir yerlere ulaşması gerekiyor.
Hm o zaman kafanda iki ye katlayarak hesaplarsın kaç olması gerektiğini ona göre için rahat olur doktoruna da söylersin sonraAnladım canım o zaman bu haftaici tekrar kan vereyim.Tam iki gün sonrası olmayacak maalesef tatil için yola çıkacağız.
Yaptım canım negatif bugün regl oldumTest yaptinmi canim
canım benim bildiğim kadarı ile 2 veya 3 . günü benim doktorum özellikle belirtmiş ama 5. günde de alınır mı bilmedim inanki evet özelde de bir sürü para alınıyor maalesefOf ya napicam özelee mi gidicem ya bi dünya para istiyorlar özellerde :/
Yine de gidim sali doktora randevuyu iptal etmiyim belki bişi der bi yol izlerizcanım benim bildiğim kadarı ile 2 veya 3 . günü benim doktorum özellikle belirtmiş ama 5. günde de alınır mı bilmedim inanki evet özelde de bir sürü para alınıyor maalesef
aynen canım bi git bakalım belki de farketmez diyecektirYine de gidim sali doktora randevuyu iptal etmiyim belki bişi der bi yol izleriz
Hayırlısıyla inşallah canım. Çıktı mı sonucun?Hm benimki 30 gün sürüyor en son 11 Aralık'ta olmuştum 10 unda olmam gerekiyordu.bugün tahminim 7500 -8000 arası bekliyorum.çünkü 10 unda 315 ti..ben ilk ayın 6 sında 41 ile öğrenmiştim demekki az bir farkları var seninkiyle
Tamam canım gönlüne göre olmuş hayırlısıYaptım canım negatif bugün regl oldum
bugün kan verdim doktor gebelik yok dedi. Gecikmenin şuan bu kadar ı normal 10 gün daha regl olmazsan tekrar kan ver dediKızlaaaarrrr nerdesiniz hepinizz
Yaaa canım belki geçdöllenme olmuştur takip yapmışmıydınbugün kan verdim doktor gebelik yok dedi. Gecikmenin şuan bu kadar ı normal 10 gün daha regl olmazsan tekrar kan ver dedi
2 günde 1 Şeklinde ilerledikYaaa canım belki geçdöllenme olmuştur takip yapmışmıydın
Evet canım 7911 çıktıHayırlısıyla inşallah canım. Çıktı mı sonucun?
Oh maşallah hadi bakalım civcive sağlıkla gelsin inşallahEvet canım 7911 çıktı
Sağol canım hayırlısıyla seninkini de görelimOh maşallah hadi bakalım civcive sağlıkla gelsin inşallah
Ay inşallah zaman geçmiyor zaman uzadıkça benim de sabrım kalmıyor, pozitif kalayım aman enerji falan derken salı günü biraz daha gelmezsem çatlayacağım sdjfjsdhfkfjSağol canım hayırlısıyla seninkini de görelim