Pek çözemedim renk değişik olmuş hatalı gibi sanki..bakalım tahlili iki saate çıkar heraldeKızlar bu sabah freely marka test yaptım. Erken gebelik yazıyordu. Test beni çok düşündürdü sağlık ocağında da kan verdim daha çıkmadı ama. Testin yanlış çıkma ihtimali var mı?
3 çizgi çıkanı da gördük burdaKızlar bu sabah freely marka test yaptım. Erken gebelik yazıyordu. Test beni çok düşündürdü sağlık ocağında da kan verdim daha çıkmadı ama. Testin yanlış çıkma ihtimali var mı?
Nerdeeeeİşte ben de 10 kilo üstündeyim. Alışveriş yapalım diyorum iştealan razı veren razı
Ya kutuda 5 sn tutun yazıyordu bende telefonu odada bırakmıştım. Kendim hızlı sayınca 10 a kadar saydım sanırım idrar fazla gelip rengi mi dağıttı anlayamadım. Markayada niyeyse bi güvenemedim. Doktorumdan haber bekliyorum işte inşallah vardır. Geçen ay kimyasalım oldu. Çok istiyorum.3 çizgi çıkanı da gördük burdabence var duruyor. Sonucunu bekliyoruz
Ya ben idrara fazla tuttum sanırım rengi o yüzden dağılmış olabilirPek çözemedim renk değişik olmuş hatalı gibi sanki..bakalım tahlili iki saate çıkar heralde
Ben 20sn tutuyorum öyle bişi çıkmıyo bende. Sanırım test prodoctor. O testte hata nerdeyse yok. Sonuç çıkınca beni etiketleYa kutuda 5 sn tutun yazıyordu bende telefonu odada bırakmıştım. Kendim hızlı sayınca 10 a kadar saydım sanırım idrar fazla gelip rengi mi dağıttı anlayamadım. Markayada niyeyse bi güvenemedim. Doktorumdan haber bekliyorum işte inşallah vardır. Geçen ay kimyasalım oldu. Çok istiyorum.
Hayırlı olsun gayet belli kan vericek misinKızlar sizce durum ne çok şaşkınım şu an
Eki Görüntüle 3371390
Freely diye bi marka ilk defa bununla denedim. Salak gibi tek test almışım alsana bi kaç tane. O kadar hamile olmadığımı düşünüyordum ki negatif çıkcak günümü bekliycem diye düşünüyordum. Kan verdim diyede bi daha almadım ama sabahtan beri kafayı yiycem meraktan. Sırf zaman geçsin diye uyudum yok yine geçmemiş zaman.Ben 20sn tutuyorum öyle bişi çıkmıyo bende. Sanırım test prodoctor. O testte hata nerdeyse yok. Sonuç çıkınca beni etiketle
Bence çok yeni.gebelik var gibi hayırlı olsunKızlar sizce durum ne çok şaşkınım şu an
Eki Görüntüle 3371390
Freelyse emin olamadım şimdi. Kanı özele mi verdin sağlık ocağına mıFreely diye bi marka ilk defa bununla denedim. Salak gibi tek test almışım alsana bi kaç tane. O kadar hamile olmadığımı düşünüyordum ki negatif çıkcak günümü bekliycem diye düşünüyordum. Kan verdim diyede bi daha almadım ama sabahtan beri kafayı yiycem meraktan. Sırf zaman geçsin diye uyudum yok yine geçmemiş zaman.
Benim ilk yaptığım testte aynı böyle idi birde hangi marka buKızlar sizce durum ne çok şaşkınım şu an
Eki Görüntüle 3371390
Yaa ben seni hamile zannediyordum ama tam bat gununde olmussun gecikmemisCanım ben de adet oldum az öncebeni de silebilirsin.
Sağlık ocağına. Bide benim bat 19 u 2 gün var daha. Doktor akrabamız diye oraya verdim yoksa hayatta almazlar 2 gün varken.Freelyse emin olamadım şimdi. Kanı özele mi verdin sağlık ocağına mı
ProdoctorBenim ilk yaptığım testte aynı böyle idi birde hangi marka bu
Kan yarın çıkıcakmış. Çıkmamış. Acaba eşime farklı bi marka test mi aldırsam. Kafam çok karışık. Stresten mideme ağrı girdiFreelyse emin olamadım şimdi. Kanı özele mi verdin sağlık ocağına mı
Şok oldum çünkü 3 gün önce yapmıştım çıkmadı bugün regl olmam lazımdı olmayınca az önce yaptım sabah değilBence çok yeni.gebelik var gibi hayırlı olsunbu sabah mı yaptınız
Ay ay ayyy sizi hemen kana alalım efendimmŞok oldum çünkü 3 gün önce yapmıştım çıkmadı bugün regl olmam lazımdı olmayınca az önce yaptım sabah değil
Sabah daha belli olur bence ilk idrarla yap istersen başka testte al marka olarak.çıkarsa hemen sağlık ocağından kan ver canımŞok oldum çünkü 3 gün önce yapmıştım çıkmadı bugün regl olmam lazımdı olmayınca az önce yaptım sabah değil