- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 37
Yrna kadar bekleyemeyeceksen aldır istersen canım için rahat ederKan yarın çıkıcakmış. Çıkmamış. Acaba eşime farklı bi marka test mi aldırsam. Kafam çok karışık. Stresten mideme ağrı girdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yrna kadar bekleyemeyeceksen aldır istersen canım için rahat ederKan yarın çıkıcakmış. Çıkmamış. Acaba eşime farklı bi marka test mi aldırsam. Kafam çok karışık. Stresten mideme ağrı girdi
Yarin sabahtan vereceğimmm umarım güzel sonuçlar gelirAy ay ayyy sizi hemen kana alalım efendimm
Awox marka testte var elimde yarin sabahta onunla deneyeceğim.Sağlık ocağına da kan vereceğim yarin canım inşallah güzel haberler olurSabah daha belli olur bence ilk idrarla yap istersen başka testte al marka olarak.çıkarsa hemen sağlık ocağından kan ver canım
tebrik ederim canım gayet güzel görünüyor iştee ne zamandır istiyordunuz birde ekstra yaptığın bişey oldu mu :)Prodoctor
Yok canım nerdeee neden öyle sanmıştın ki acaba inşallah bu ay olur sandığınYaa ben seni hamile zannediyordum ama tam bat gununde olmussun gecikmemis
Aldırayım ben en iyisi kafamda soru kalmasın ya belirsizlik çok yoruyor. Tanıdık diye sağlık ocağına gittim ama keşke acilden gidip yaptırsaymışım daha iyiymişYrna kadar bekleyemeyeceksen aldır istersen canım için rahat eder
Yarin vereceğim inşallahHayırlı olsun gayet belli kan vericek misin
Ay bilmem niyeyse oyle kodlamisim kendimce hadi insallahYok canım nerdeee neden öyle sanmıştın ki acaba inşallah bu ay olur sandığın
Öğrenince bana da yaz kuzum oldu muDünden beri araştırmalara başladım zaten teşekkür ederim canım
Ahhhh inşallah kuzum ❤❤❤❤Aminnnnnn inşallah canım benim kim bilir belki yavrun diğer yavrunu hissetmiştir kısa sürede müjdeni alacağızdır
Oldu kuşumÖğrenince bana da yaz kuzum oldu mu
Meryem ana otunu duydum canım yumurtlamayı kolaylaştırıyormuş. Bide aktardan bir karışım aldım ballı içinde herşey var ceviz badem fındık fıstık vb hepsi satan kişi etkili olduğunu söylediÖğrenince bana da yaz kuzum oldu mu
Hala regl bekliyorum canımParlayanGece çanım ne durumdasın her şey yolunda mı
Canım 2 aydır regenesis max kullanıyorum onun haricinde birşey yapmadımtebrik ederim canım gayet güzel görünüyor iştee ne zamandır istiyordunuz birde ekstra yaptığın bişey oldu mu :)
Ay benim mod da bu ya arkadaşlar hayırdır noluyor spermlerinizin navigasyonu mu var demek istiyorumKızlar insanlarda ne tür bir mıknatıs var acaba ya ceket atsa hamile kalıyor. Eşimin bir tane kuzeni kasım başında evlendi bugün duydum ki kız 2.5 aylık hamileymiş bu ne iş arkadaş. Tabi bunu duyan kaynanam karalar bağlamaya başladı normal olarak evden kaçasım var help
Vallaha öyle bide ben kaynanamla yaşıyorum piskolojimi düşünsene. Direkt yüzüme demiyor ama alttan alttan laf sokuyor yok herkes hamile kalıyor, yok şöyle, yok böyle, bezdim. Kendimi odama kapattım şimdiAy benim mod da bu ya arkadaşlar hayırdır noluyor spermlerinizin navigasyonu mu var demek istiyorum
Allah yardımcın olsun kardeşim demek istiyorum sana imtihanın ağır bence buna su an sabredersen rabbim senimkısa zamanda sevinçli haberlere boğacaktır bak ben dışardan bir gözle diyorum bunu hem aynı evde kaynana hem bebek stresi çekilecek dert değilVallaha öyle bide ben kaynanamla yaşıyorum piskolojimi düşünsene. Direkt yüzüme demiyor ama alttan alttan laf sokuyor yok herkes hamile kalıyor, yok şöyle, yok böyle, bezdim. Kendimi odama kapattım şimdi