1.5 desin de inandırıcı olsun arası falan dsfsGörüyor arttırıyorum 2 sene de diyebilirsin
Valla regli düzenli olanlarda gerek yok diye biliyorum benim de düzenli ama beş gün daha devam edeceğim canım ne olur ne olmaz diyeCanım sence ovulasyon testini devam etmeme gerek var mı
Baktirdik 30 yasındayım bi sorun yok diyorlar değerlerde sebepsiz olarak belirtiyolar gönderiyolae 23 ünde dr randevum var yinecanım kaç yaşındasın doktora gittiniz mi eşin ve sen baktırdınız mı değerlere vs
Teşekkürler beybiiimÜrolojiye gideceksiniz. 1 senedir deniyoruz çocuk sahibi olamadık. Ben hormon ve kanıma baktırdım eşime de baktırmaya geldik spermografi vermek istiyoruz diyeceksiniz hepsi bu. Süreyi 1 yıldan aşağı söyleme deneyip gelin bi süre derler
Randevudan çıktım ama nasıl sevineyim bilmiyorumİnşallah canım etiketlemeyi unutma beni tamam mı
rahim filmi çektir canım birde eğer çekilmediyse bende martta çektireceğimBaktirdik 30 yasındayım bi sorun yok diyorlar değerlerde sebepsiz olarak belirtiyolar gönderiyolae 23 ünde dr randevum var yine
Ben bugün adetin 4. Gunundeyım adetın 7. Günü denemeye baslayacagız urolojıyede yumurtalamadan önce gidelim dedik ama randevular dolu ayın 31 ine var sadece randevu bu sperm olayı ihtimali düşürdü ama genede Allah bilir biz deneyeceğiz nasip herşey. Az kaldı denemelere sende durum ne reglin ne zaman bitiyor bıter bıtmez başlayacakmısınız kuzumGörüyor arttırıyorum 2 sene de diyebilirsin
Masallah kuzum gözün AydınRandevudan çıktım ama nasıl sevineyim bilmiyorumkarından ultrasonda gözükmedi zibidi. Transvajinal ultrasonda gözüktü. Sorun şu ki kesenin ortasından ayıran bi bölme var, ya ikiz gebelik ya da sebebini bilmediğim başka bişey. Doktorum da bilmiyor sanırım başka bi doktor arkadaşına danışacakmış. Kan da verdim saat 2 de anlayacağız bakalım neymiş. Doktor bir sorun yok dedi, haftalar da uyuşuyormuş, minicikmiş daha ultrason görüntüsünden anlayan varsa seslensin de atayım görüntüyü
Y Yaseminnn351.5 desin de inandırıcı olsun arası falan dsfs
Allah allah yoksa ikiz miRandevudan çıktım ama nasıl sevineyim bilmiyorumkarından ultrasonda gözükmedi zibidi. Transvajinal ultrasonda gözüktü. Sorun şu ki kesenin ortasından ayıran bi bölme var, ya ikiz gebelik ya da sebebini bilmediğim başka bişey. Doktorum da bilmiyor sanırım başka bi doktor arkadaşına danışacakmış. Kan da verdim saat 2 de anlayacağız bakalım neymiş. Doktor bir sorun yok dedi, haftalar da uyuşuyormuş, minicikmiş daha ultrason görüntüsünden anlayan varsa seslensin de atayım görüntüyü
Ay ay ay ne güzel olur ya ikiz olursaRandevudan çıktım ama nasıl sevineyim bilmiyorumkarından ultrasonda gözükmedi zibidi. Transvajinal ultrasonda gözüktü. Sorun şu ki kesenin ortasından ayıran bi bölme var, ya ikiz gebelik ya da sebebini bilmediğim başka bişey. Doktorum da bilmiyor sanırım başka bi doktor arkadaşına danışacakmış. Kan da verdim saat 2 de anlayacağız bakalım neymiş. Doktor bir sorun yok dedi, haftalar da uyuşuyormuş, minicikmiş daha ultrason görüntüsünden anlayan varsa seslensin de atayım görüntüyü
E zahmet edip de 4 güne sonuç çıkarsalardı onlar da napayım. Ay hala durup durup kendime gülerim gerçekten sldkflsdfjY Yaseminnn35ay siz çok fenasınız birisi kadın doğumcuları pes dedirtir birisi ben doktorum diye labaratuvar arayıp sonuçları alır kızlar sizden korkulur
canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bende hiç devleti bekleme benim eşim ekim ayında verdi 1500 tl ücreti eğer imkanınız varsa hiç beklemeyin özelden yaptırın benceBen bugün adetin 4. Gunundeyım adetın 7. Günü denemeye baslayacagız urolojıyede yumurtalamadan önce gidelim dedik ama randevular dolu ayın 31 ine var sadece randevu bu sperm olayı ihtimali düşürdü ama genede Allah bilir biz deneyeceğiz nasip herşey. Az kaldı denemelere sende durum ne reglin ne zaman bitiyor bıter bıtmez başlayacakmısınız kuzum
Kuzum bizde durumlar karışık ya eşim saç ektırdıkten sonra saç ekim doktoru bi ilaç vermıs meğerse oda sperm kalitesine yan etki yapan bi ilaçmış bende problem yok iki aydır olmuyor önce Allah nasıp etmıyor evet ama acaba bu sperm olayından dolayımı takıldık dıye düşündük . Olmazsa direk özelde yaptırırız dedıgın gıbıcanım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bende hiç devleti bekleme benim eşim ekim ayında verdi 1500 tl ücreti eğer imkanınız varsa hiç beklemeyin özelden yaptırın bence
İşin ilginç yanı ikiz beklemiyorduk hiç yani ben pek ihtimal vermiyordumMasallah kuzum gözün Aydınikiz gebelik olabilir bak ortadan bi ayrım varsa ayy ıkızse ccoooook heyecanlı
Sağlıklı olsun/olsunlar da istediği kadar şaka yapabilirAllah allah yoksa ikiz miAy kan sonucunu da haber ver. Neyse ki her şey iyiymiş kuşum zibidiyi de mazur göreceksin artık ufak tefek şakalar komiklikler skdfsk
Zor olur ama çok güzel de olurAy ay ay ne güzel olur ya ikiz olursaat resmi belki anlayan olur kuşum
Valla google a ikiz gebelik 5 hafta yazdım çıkan sonuç buZor olur ama çok güzel de olurYükledim bakalım bilen varsa yazar inşallah
Ben iki kez çektirdim sorun yok yüpler açık çıktı en son ekimde çektirdim hattarahim filmi çektir canım birde eğer çekilmediyse bende martta çektireceğim