- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 35
Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat Z zesamu93 13 Ocak 6 Şubat @Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat @imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat Y Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @kirmizi puantiye
Offf süper olur heBizim bebişler arasında 2 gün varmış. Yok mu aynı gün doğurmamız kjfkdfkd
Offf süper olur he
Sen nasılsın bakalım konuşamıyoruz bayağıdır
Sağlık sigortanız mı var acabaBurcuYengec
İyiyim şükür çok uyku hali var dayanamayacak seviyede olmayan bir meme hassasiyetim var. Kasık ağrılarım regl dönemim geçince rahatladı şükür şimdi sadece rahim genişlemesinden kaynaklı olduğunu düşünüp umduğum geçici ağrılarım oluyor. Izdırap seviyesinde bir duygusal dalgalanmam var adeta roller coasterBu hafta 5. hafta kese görmeye gidebilirdim aslında ama istediğim doktordan bulamadım randevu 6+1 e kaldı benim ilk doktor muayenesi dolayısıyla belki kalp atışını da duyarım ya da en olmadı 10 gün içinde çağırır muayene hakkımdan düşmez diye düşündüm. Bakalım azıcık endişe umut heyecan mutluluk karışık gidiyor süreç. Siz nasılsınız
Bende burya yeni katıldım çok sevdimAnladım ki bu grubun tadını hiçbir grup vermiyor gerçekten... Napıyosunuz kızlar
Evet canım tamamlayıcı sağlık sigortam var Anadolu Sigorta doğum teminatlıSağlık sigortanız mı var acaba
Hoşgeldiniz iyi ki geldinizBende burya yeni katıldım çok sevdim
Süper canım benim inşallah hemen hemen aynı zamanlarda bebiş görmeye gidicez bende sabırsızlıkla 22 sini bekliyorum benimde 6 haftalık olmuş olucak uygulamaya göre inşallah kalp atışını duyabilirizBurcuYengec
İyiyim şükür çok uyku hali var dayanamayacak seviyede olmayan bir meme hassasiyetim var. Kasık ağrılarım regl dönemim geçince rahatladı şükür şimdi sadece rahim genişlemesinden kaynaklı olduğunu düşünüp umduğum geçici ağrılarım oluyor. Izdırap seviyesinde bir duygusal dalgalanmam var adeta roller coasterBu hafta 5. hafta kese görmeye gidebilirdim aslında ama istediğim doktordan bulamadım randevu 6+1 e kaldı benim ilk doktor muayenesi dolayısıyla belki kalp atışını da duyarım ya da en olmadı 10 gün içinde çağırır muayene hakkımdan düşmez diye düşündüm. Bakalım azıcık endişe umut heyecan mutluluk karışık gidiyor süreç. Siz nasılsınız
Benim adetim çok düzensinsiz 2. Ayda bir 37 günde 40 günde bir adet oluyorum yumurtladığımı nasıl anlicamEvet canım tamamlayıcı sağlık sigortam var Anadolu Sigorta doğum teminatlı
Hoşgeldiniz iyi ki geldiniz
Ovulasyon testi yapmayı dene canımBenim adetim çok düzensinsiz 2. Ayda bir 37 günde 40 günde bir adet oluyorum yumurtladığımı nasıl anlicam
Ayy benim duygusal dalgalanmalar çok fena. Ctsi günü iş yerimin yanındaki a101 e mama sandalyesi geldi, oradaki arkadaşa fiyatını sordum kocamı aradım, hafif ağlamaklıBurcuYengec
Siparş verdim piki göremiyecem diye korkuyorum yumurtalarım çok tembel çünküOvulasyon testi yapmayı dene canım
Abiiii evet çiş! Resmen o küçük minik mercimek kolumdan tutup beni bütün gün tuvalete çekiştiriyor adetaAyy benim duygusal dalgalanmalar çok fena. Ctsi günü iş yerimin yanındaki a101 e mama sandalyesi geldi, oradaki arkadaşa fiyatını sordum kocamı aradım, hafif ağlamaklıkocam diyo ağlama sakın, telefonu kapattım 10 dk mama sandalyesine ağladım, sonraki 5 dk da ağlama sebebim çok saçma diye ağladım onun dışında mide yanması gibi mide bulantıları mevcut yorgunluk var ama öyle aşşırı değil, kasık ağrılarım benim de hafifledi, arada oluyor. İştahım açıldı. Hamilelikten önce günde 1 öğün yiyordum, şimdi 3 öğün yiyorum ha bi de karnım şişmeye başladı ama ya kilodan ya gazdandır bebe olması için çok erken Bunların yanında sık çişe çıkıyorum bi de acayip rüyalar görmeye başladım, dün kabus gördüm falan öyle yarın randevum var aşşşırı heyecanlı ve gerginim dua edin bana
İnşallah çoooook güzel olacak her şey. Kaçta randevunAyy benim duygusal dalgalanmalar çok fena. Ctsi günü iş yerimin yanındaki a101 e mama sandalyesi geldi, oradaki arkadaşa fiyatını sordum kocamı aradım, hafif ağlamaklıkocam diyo ağlama sakın, telefonu kapattım 10 dk mama sandalyesine ağladım, sonraki 5 dk da ağlama sebebim çok saçma diye ağladım onun dışında mide yanması gibi mide bulantıları mevcut yorgunluk var ama öyle aşşırı değil, kasık ağrılarım benim de hafifledi, arada oluyor. İştahım açıldı. Hamilelikten önce günde 1 öğün yiyordum, şimdi 3 öğün yiyorum ha bi de karnım şişmeye başladı ama ya kilodan ya gazdandır bebe olması için çok erken Bunların yanında sık çişe çıkıyorum bi de acayip rüyalar görmeye başladım, dün kabus gördüm falan öyle yarın randevum var aşşşırı heyecanlı ve gerginim dua edin bana
inşallah canım hareket için de var keçiboynuzu pekmezi ve emodex diye bi takviye verdi doktor bende bu ay çakşır kökü suyu aldım martta tekrar test vereceğizSperm hareket icin bir ilac yok herhalde iyi beslenme oneriyorlar. Varikosel varis benzeri bir yapi sanirim dogal tedavisi de varmis aslinda insallah en hayirli yol neyse en kisa surede Rabbim nasip insallah. Bizim nasil cikacak acaba bakalim
tsh hamilelikte değişiyor gebelik şekeri gibi 1 anda falan olabiliyor. normalde 5e kadar normal kabul edılıyor ama hamilelikte 2.5 3 te ilaç baslanıyorCanim tsh ve t3 t4 tiroidle ilgili duzenli yaptiririm zaten onlarda bir sikinti cikacagini zannetmiyorum yani insallah guzel cikar. Ama fsh lh prolaktin falan onlara ilk defa baktirdim tamamen surpriz suan.
varikosel evet varisin testislerdeki durumu oda spermleri etkiliyormuş doğal tedavisini hiç duymadım canım ben senin bilgin varsa yazarmısınSperm hareket icin bir ilac yok herhalde iyi beslenme oneriyorlar. Varikosel varis benzeri bir yapi sanirim dogal tedavisi de varmis aslinda insallah en hayirli yol neyse en kisa surede Rabbim nasip insallah. Bizim nasil cikacak acaba bakalim