- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Tabiki de canım aklına takılan neyse sor içinden geleni yaz burda cidden güzel arkadaşlıklar kuruldu. Sen de aramıza hoşgeldinEvvet bende o yüzden buraya katılmak günlerdir yazışmaları okuyorum o bile bana stres attırıyor ama hineden sorunumu paylaşmak istedim belki benle aynı olanlar vardır diye bana yardımcı olur diye çevremdekiler olur bebeğin diyorlar çünkü 2 hamilelik geçirdin diyorlar ama bende anlamdım hayırlısı artık rabim ne zman nasip görürse o zzaman
Zaten etiketlersin bizi de merakla bekliyorum vallaYok canim o yazdiklarima ek sadece anti hiv negatif cikmis cikani giriyorlar direkt
Yani bu benim kisisel dusuncem tabiki genelde pikler 2 gun suruyor senin 2 gun pik gitmis son testinde de cok hafif siliklesmis belki test yaptiginda az once catladi belki de sivi alimi vs oyle cikti hala pikte olabilir ama fazla testin varsa aksam da yap bence.Akşam yine mi test yapayım canım
Tamam kuzum 2 gibi tekrar gidecegim dinleneyimde biraz anca cikar zatenZaten etiketlersin bizi de merakla bekliyorum valla
Hoş buldumTabiki de canım aklına takılan neyse sor içinden geleni yaz burda cidden güzel arkadaşlıklar kuruldu. Sen de aramıza hoşgeldin
Canım bence normal ya bariz belli.içini ferah tut . Hem herkesin aynı ilerleyecek diye bir şey yok önemli olan sağlıkla ilerlemesiİğnenin 14. Günü kızlar çok mu silik ya cuma günü kanda 26 çıkmıştı dün kan vermeye gittim acilde almadilar yarın kadın doğuma gidip vericem ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor iki de kaybim olunca korkuyorum açıkçası
İnşallah öyle olur çok tedirginim sevinemiyorum bileCanım bence normal ya bariz belli.içini ferah tut . Hem herkesin aynı ilerleyecek diye bir şey yok önemli olan sağlıkla ilerlemesi
Kuzum benim akıntı çok normal. Canını sıkma hiçBenimki 4+2 birşey soracağım lütfen yardımcı olurmusunuz böyle bir damla gibi su tarzında akıntım oluyor ara ara bı tane kayıp gebelik yaşadım içimi rahatlatmak istiyorum sizdede varmı yada bu konu hakkında bi bilginiz varmı lütfen yardımcı olun
Kuzenim 370 le oglendi onun ayni gunku testi bile silikti sen dusun.İğnenin 14. Günü kızlar çok mu silik ya cuma günü kanda 26 çıkmıştı dün kan vermeye gittim acilde almadilar yarın kadın doğuma gidip vericem ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor iki de kaybim olunca korkuyorum açıkçası
Sıvı alımına dikkat ettim aslında. Tamam ben akşam tekrardan yapcam . Çok teşekkür ederimYani bu benim kisisel dusuncem tabiki genelde pikler 2 gun suruyor senin 2 gun pik gitmis son testinde de cok hafif siliklesmis belki test yaptiginda az once catladi belki de sivi alimi vs oyle cikti hala pikte olabilir ama fazla testin varsa aksam da yap bence.
canım benim eşimde verdi 2 ay önce en az 3 gün en fazla 6 gün pehriz uygulanması gerekiyorIste cok uzun sure iliski olmayinca da sonuclar yaniltici cikabiliyor mu acaba onu merak ettim burda size herseyi soruyorumda doktora abuk sabuk soru sormak istemedim
Şubat topiği açıldı zatenşubat topiği açacak olan var mı bebisler
Tesekkur ederim canim aklimda olsun ona gore yaptirirz onun testini. Sonuclar nasil cikti peki sizincanım benim eşimde verdi 2 ay önce en az 3 gün en fazla 6 gün pehriz uygulanması gerekiyor
Bizim bebişler arasında 2 gün varmış. Yok mu aynı gün doğurmamız kjfkdfkdKuzum benim akıntı çok normal. Canını sıkma hiç Şu an 5+3 teyim akıntım bir artıyor bir azalıyor. Yarın ilk doktor randevum var bakalım fırsat bulursam sorarım akıntı meselesini
Maalesef çok güzel çıkmadı canım sperm sayısıında sorun yok ama harekette biraz sorun var dedi doktor sonrasında varikosel denildi gebeliğe çok engel değil dediler ama 6 ay süre verdiler sonra tekrar gelin dediler martta tekrar gideceğiz inşallah gerek kalmaz yoksa amaliyat olacakTesekkur ederim canim aklimda olsun ona gore yaptirirz onun testini. Sonuclar nasil cikti peki sizin
Sperm hareket icin bir ilac yok herhalde iyi beslenme oneriyorlar. Varikosel varis benzeri bir yapi sanirim dogal tedavisi de varmis aslinda insallah en hayirli yol neyse en kisa surede Rabbim nasip insallah. Bizim nasil cikacak acaba bakalimMaalesef çok güzel çıkmadı canım sperm sayısıında sorun yok ama harekette biraz sorun var dedi doktor sonrasında varikosel denildi gebeliğe çok engel değil dediler ama 6 ay süre verdiler sonra tekrar gelin dediler martta tekrar gideceğiz inşallah gerek kalmaz yoksa amaliyat olacak