Peki benim bunu hamilelik testi sanıp mutlu olmamBence bende bu ayda birsey yok canlarim ovulasyon testim bile boyleyse gebelik testi yapmama hic gerek yok regl 3 4 gune gelmesi lazim olsa daha koyu cikardi. Yinede cumartesi sabah yapcam erken gebeliği.
Emin olun o test eve girdiği an kendimizi tutmak zorlaşıyorEvet genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl geliyor ya ama tabi herkeste farklı olur. Benim 4-5 gün kaldı. Geçmek bilmeyen günler. Bugün bir ara eczanenin önünden geçerken alayım bir test yarın sabah yapayım dedim ama kesin kararım adet gününü beklemek
İyi bari bir ben değilmişim heyecanlanıp yanlış anlayanPeki benim bunu hamilelik testi sanıp mutlu olmamdur bakalım ya umutsuzluğa kapılman için daha çok erken
Canım ben Şuan 7+1 hamileyim. Ne yumurtlama zamanı ne gebeliğimi öğrendiğimde vücut ısımda hiç bir değişiklik olmamıştıEn son geçen sene ovülasyon testleri kullanıyordum bu ay da deneyeym dedim ama bir türlü koyulaşma olmuyor sürekli silik kalıyor 15. güne geldim ateşim de yükselmedi bu ay ilk defa böyle oluyor ama göğüs hassasiyeti dolgunluğu iki gün oldu başlayalı.normalde 10 12. günlerde olurdu benim. Bu ay yumurtlama yok galiba bende(
Amin hamile kalirsam ne hissedecegimi de bilemiyorum ilk bebek olacak eger nasip olursa. Ilk de olsa 5. de olsa Rabbim isteyen herkese versin insallah bu duygulari canim.İnşallah gerçekten görüp sevineceğimiz günler de gelecektir canım. Rabbim zorlaştırmasın. Hayırla sağlıkla göndersin evlatlarımızı bizlere
Evet işte bende kendimi çok iyi biliyorum. Hatta gündüz birçok defa alıyım hemen eve gidip yapıyım diye düşündüm. Ah bu annelik isteğiEmin olun o test eve girdiği an kendimizi tutmak zorlaşıyorzor atıyorum lavaboya kendimi
İnşallah canım aminnAmin hamile kalirsam ne hissedecegimi de bilemiyorum ilk bebek olacak eger nasip olursa. Ilk de olsa 5. de olsa Rabbim isteyen herkese versin insallah bu duygulari canim.
Kiz heyecanlandirdim sizi durup dururkenPeki benim bunu hamilelik testi sanıp mutlu olmamdur bakalım ya umutsuzluğa kapılman için daha çok erken
Gerçekten mi ? Bunu ilk kez duyuyorum ben uuzun zamandır ateş takibi yapıyorum illa çatlamadan sonra yükselip adetle nirlikte düşer . Olmayanı ilk kez duyuyorum. Yani sabit mi kaldı vücut ısın takip ediyor muydun o araCanım ben Şuan 7+1 hamileyim. Ne yumurtlama zamanı ne gebeliğimi öğrendiğimde vücut ısımda hiç bir değişiklik olmamıştı
Aminnnn çokça aminKiz heyecanlandirdim sizi durup dururkeninsallah bunun hcg testi versiyonunu da gorelim hep beraber
Cumartesi sabahtan biz seninle birlikte erken gebelik yapalım birtane bacım ne dersin her şeye birlikte karar verdik bunu da birlikte öğreniveririzKiz heyecanlandirdim sizi durup dururkeninsallah bunun hcg testi versiyonunu da gorelim hep beraber
Kac kaldi bata canim erken mi durtmeye basladi yoksaAminnnn çokça amingün yaklaştıkça bişeyler beni dürtüyor valla
Evet. Silmemiş olsaydım yüklerdim buraya. Hatta çatlamadı herhalde diye düşündüm. Akıntım vs oldu ama herkeste öyle okuyunca ateş yükselmesi va dedim herhalde bu ay çatlama olmadı. Regl tarihimden 1-2 gün önce test yaptığımda pozitif gördüm.Gerçekten mi ? Bunu ilk kez duyuyorum ben uuzun zamandır ateş takibi yapıyorum illa çatlamadan sonra yükselip adetle nirlikte düşer . Olmayanı ilk kez duyuyorum. Yani sabit mi kaldı vücut ısın takip ediyor muydun o ara
Ay harika olur bebisim yalniz ben esimi sabah 7 de ise gonderiyorum 6 bucukta ilk çisimle yapmam lazim erken kalkCumartesi sabahtan biz seninle birlikte erken gebelik yapalım birtane bacım ne dersin her şeye birlikte karar verdik bunu da birlikte öğreniveririz
İnşallah ya ben sabırsızım ama eşim benden daha sabırsız beni takıntılı yaptı resmen ki daha 2 denememiz oldu bizim yani 2 ay denedik dahaSonuç da geç de olsa görmüşsünüz çatlamayı ne güzel,güzel sonuçlansın inşallah diyelim
Son 4 günüm. Ama sanırım hasta oldum. Arada ateşim çıkıyor halsizlik desen hele fena. Dün akşam 10 da bi yattım sabah 9a kadar. Bugün de uyumamak için direniyorumKac kaldi bata canim erken mi durtmeye basladi yoksa
Bizimki de aksine çok rahat çok profesyonel,bu ay olmadı mı normal,olur ne acelesi var diyip duruyorİnşallah ya ben sabırsızım ama eşim benden daha sabırsız beni takıntılı yaptı resmen ki daha 2 denememiz oldu bizim yani 2 ay denedik daha
Ee seninle de batlarimiz ayniydi dogru ya. Durtmesi normal vakti gelmis o zamanSon 4 günüm. Ama sanırım hasta oldum. Arada ateşim çıkıyor halsizlik desen hele fena. Dün akşam 10 da bi yattım sabah 9a kadar. Bugün de uyumamak için direniyorum
Çok şaşırdım vallahi ilk kez duydum. Ovülasyon testim de hiç pozitif çıkmadı benim ama . Ben de yumurtlama yok diye düşündüm. Şimdiden göğüslerim ağrıyıp belimde de adet olacak ağrım var ama daha döngünün 15. günündeyim yani umutlancak kadar da yok :))) inşallah beni de (bizi de) öyle bir mucize bulurEvet. Silmemiş olsaydım yüklerdim buraya. Hatta çatlamadı herhalde diye düşündüm. Akıntım vs oldu ama herkeste öyle okuyunca ateş yükselmesi va dedim herhalde bu ay çatlama olmadı. Regl tarihimden 1-2 gün önce test yaptığımda pozitif gördüm.