Ay sorma sapık gıbı dolanıyoruz peşlerinde geçende yine bir ovulasyon günümde kocam koltukta uyuya kalmıştı bi dürtükledim adamın agzı yüzü kaydı efendım Mahmut abi der gibi baktı banaasdfg puhahahah ay hiç güleceğim yoktubenimkide aşırı yoğun çalışıyor gece 11 de falan geliyor ona rağmen peşindeydim sapık gibi adamın bu ay da olmazsa çekeceği var benden
O jeli bende merak ediyorum da kimyasal diye guvenemedim. Aksam yapinca atarim buraya artik silikmi olur koyu mu olur bilmemYap o zaman kuzucum bugün bencede yarına gerek yok bugün yap bitsin bu artimed falan önumuzdekı ay ben bir gebenın günlüğünden hem ovulasyon testı hemde jel sipariş edeceğim
benimki öyle ısmarlama olunca moda giremiyormuş şaka gibi ya nasıl trip atasım geliyor var ya o an kendimi zor dizginliyorum trip attığımla kalıyorum çünkü ovülasyon geçiyorAy sorma sapık gıbı dolanıyoruz peşlerinde geçende yine bir ovulasyon günümde kocam koltukta uyuya kalmıştı bi dürtükledim adamın agzı yüzü kaydı efendım Mahmut abi der gibi baktı banaiş yerinde cok yoğun bu aralar bide ben çöküyorum tepesine ya bıde cok rahatlar bız bebek olsun dıye uğraşmasak senelerce öyle kalacaklar yani gecende dedim ben uğraşmasam hiç haberin yok bişeyden amannn sendeee falan dedi geçiştirdi
Canım özel tasarlanmış bi jel ona bakarsan bi cok medıkal ürün var ve gözümüzle görmedıgımız sürece hiç bi zaman emin olamayız önümüze hazır gelıyor cunku.ben dün kk da gebelik testi 9 gun önceden pozıtıf çıkmış bi kızla mesajlaştım cok cok silik çıkmış cok erken olmuş bende şaşırdım nasıl 9 gun önceden yansımış teste dıye ama basmaya çıkmış testte görselini atmıstı hatta. Bır gebenın günlüğünden ovulasyon testı almış bide gynoosed jel almıs 3 gun degerlendırmıs ve hamıle kalmış cok memnun kalmış o yüzden bidahaki ay ben artimed almıycamO jeli bende merak ediyorum da kimyasal diye guvenemedim. Aksam yapinca atarim buraya artik silikmi olur koyu mu olur bilmem
Heosii aynııııı benımkıde öyle dıyor aradabenimki öyle ısmarlama olunca moda giremiyormuş şaka gibi ya nasıl trip atasım geliyor var ya o an kendimi zor dizginliyorum trip attığımla kalıyorum çünkü ovülasyon geçiyor
Ovulasyonla gunu belli olur en azindan butun bir ay da gorev gibi olmaz jel ile de desteklenebilir bu ay bakalim ne olacak canim once bu ayi atlatalimda hayirlisiyla.Canım özel tasarlanmış bi jel ona bakarsan bi cok medıkal ürün var ve gözümüzle görmedıgımız sürece hiç bi zaman emin olamayız önümüze hazır gelıyor cunku.ben dün kk da gebelik testi 9 gun önceden pozıtıf çıkmış bi kızla mesajlaştım cok cok silik çıkmış cok erken olmuş bende şaşırdım nasıl 9 gun önceden yansımış teste dıye ama basmaya çıkmış testte görselini atmıstı hatta. Bır gebenın günlüğünden ovulasyon testı almış bide gynoosed jel almıs 3 gun degerlendırmıs ve hamıle kalmış cok memnun kalmış o yüzden bidahaki ay ben artimed almıycam
Ayni markanın kaset testini kullandım silik çizgi çıktı. Kan testim negatif çıktı
Bugün artık olmazsam yarın sabah yapar buraya da yazarımBence yapmalısın senin test vaktin gelmiş
İnşallah özellikle sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum sade bir kahve içiyorum sonra kendime geliyorumcanımm benim de aynı başım çatlıyor resmen inşallah bu sfer olmuştur...
Adetten kaç gün önce yapıyorsunuz prodoctorlaİnternetten prodoctor aldım ben 12li aşırı uyguna geliyor. İlk gebeliğimde beta 50yi onunla öğrenmiştim
Akıntınız nasıl ve ne renkAy inşallah ya bak şimdi heves ettim bi... biraz akıntım fazla olunca işkillendim şimdi. Neyse yarın bu testler sabahtan geldi geldi, gelmedi ben eczaneden test alırım kdfns
Aynen canım akşama kadar geçmiyor sonu müjde olsun…İnşallah özellikle sabahları baş ağrısıyla uyanıyorum sade bir kahve içiyorum sonra kendime geliyorum
Canım ben de dün gynoseed jel ve innovita 30lu ovulasyon testi sipariş verdim. Bu ay da böyle deneyelim dedik. Bu mesajın bana umut verdi umarım işe yararCanım özel tasarlanmış bi jel ona bakarsan bi cok medıkal ürün var ve gözümüzle görmedıgımız sürece hiç bi zaman emin olamayız önümüze hazır gelıyor cunku.ben dün kk da gebelik testi 9 gun önceden pozıtıf çıkmış bi kızla mesajlaştım cok cok silik çıkmış cok erken olmuş bende şaşırdım nasıl 9 gun önceden yansımış teste dıye ama basmaya çıkmış testte görselini atmıstı hatta. Bır gebenın günlüğünden ovulasyon testı almış bide gynoosed jel almıs 3 gun degerlendırmıs ve hamıle kalmış cok memnun kalmış o yüzden bidahaki ay ben artimed almıycam
Yumurtlama tarihine göre kişiden kişiye değişiklik gösterir. Adetten 3 gün öncesinden deneyebilirsin canımAdetten kaç gün önce yapıyorsunuz prodoctorla
Hayırlisi be kuzum bnmde olmadı sanırım hissetmiyorum birşey rabbim hayırlı zamanda versin bebisimiziBelirti yok ya canim olmadi gibi hissediyorum memede ne siskinlik ne hassasiyet agri sizi hersey sifirlandi. Hatta temizlige kalkistim evde. Bugun aksam ovulasyon testi deniyecegim cumartesi de bata 1-3 gun kala erken gebelik yapcam
canım ben de inovita aldım bakalım pazar reglim bitiyor başlayacağım çalışmalara kaldığımız yerdenCanım ben de dün gynoseed jel ve innovita 30lu ovulasyon testi sipariş verdim. Bu ay da böyle deneyelim dedik. Bu mesajın bana umut verdi umarım işe yarar
Maalesef regl oldum bitti hatta yumurtlama dönemindeyim eşim için takviye önerisi istiyorumne yaptın canım merak ediyorum
Dur kiz hemen karalari baglamayalim daha test yapcazHayırlisi be kuzum bnmde olmadı sanırım hissetmiyorum birşey rabbim hayırlı zamanda versin bebisimizi
Keciboynuzu pekmeziMaalesef regl oldum bitti hatta yumurtlama dönemindeyim eşim için takviye önerisi istiyorum