- 12 Temmuz 2022
- 23.665
- 86.244
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 3363571
Hanımlar bi şey görüyor musunuz ben görüyorum ama emin olamadım, artımed olduğu için hiç emin değilim
Aşırı aşırı silik gibi ya sanki çok silik
Bir gölge var gibi yarın sabaha daha net belli olur
Aşırı aşırı silik gibi ya sanki çok silik
İlk idrarla yapmadım az önce yaptım, 8'i bat. Artımedden başka bişi yoktu ya hiç istemeniştimBir gölge var gibi yarın sabaha daha net belli olur
Ay seninle şuan tamamen aynı durumdayım dün ve bugün kafam kalkmadı gerçekten. İnanılmaz bir mide bulantım ve halsizliğim var ama aynı zamanda boğaz ağrımda var. O yüzden bu genel halimi hastalığa yoruyorumKızlar selam adete 2 gün kala şiddetli kasık ağrısıyla doktora gittim yumurtaların çatlamış o yüzden şiddetli ağrın var dedi pcosum bu arada yeni teşhis konuldu.Yumurta çatlamış diyince doktor o günü değerlendirdim o günden 4 gün önce olmuştu çünkü ilişki güvenemedim ona şuanda normal regl günüm 6 gün geçti geç yumurtlama olduğu için test yapmak için bekliyorum ama cok kötü grip oldum aslında sadece üşüme ve halsizlik var kafam kalkmıyor birde ekstra yemek yiyince mide bulantım oluyor başımda döndü 2 3 kere bugün acaba grip yan etkisi mi yoksa gebelik mi merak ediyorum sizce ne zaman test yapmalıyım :)
Böyle bir kaç kişi var arkadaşım gibi oldunuz vallahi ağlarım ha mutluluktan şimdi. Yarın sabah da yap at bakalım koyulacak mıİlk idrarla yapmadım az önce yaptım, 8'i bat. Artımedden başka bişi yoktu ya hiç istemeniştim
Canım kaç gün var bata? Ben minik gölge görüyorum sanki ay benimki de böyleydi yaaaa. İnş vardır canımEki Görüntüle 3363571
Hanımlar bi şey görüyor musunuz ben görüyorum ama emin olamadım, artımed olduğu için hiç emin değilim
Canım daha varmış batına koyulaşır bu test görüyorum ben
Ay yo kadın 2 farklı marka vermiş bi tane daha var hiç duymadığım. 2 tane de normal kaset test aldım ama ona erken herhaldeBöyle bir kaç kişi var arkadaşım gibi oldunuz vallahi ağlarım ha mutluluktan şimdi. Yarın sabah da yap at bakalım koyulacak mı
Kuzum 8'i bat, 3-4 gün var galibsCanım kaç gün var bata? Ben minik gölge görüyorum sanki ay benimki de böyleydi yaaaa. İnş vardır canım
Benimde boğazlarımda bir batma gibi bisey var tam ağrı veya acı değil ama heralde gripten o zaman beklemeye devam edicez mecburAy seninle şuan tamamen aynı durumdayım dün ve bugün kafam kalkmadı gerçekten. İnanılmaz bir mide bulantım ve halsizliğim var ama aynı zamanda boğaz ağrımda var. O yüzden bu genel halimi hastalığa yoruyorum
Sabah ilk idrar çıkarır ortaya artimedde yalancı pozitif gören çok var ama sabaha daha koyu çıkarsa ya da diğer testlerde de çıkarsa tamamdır o iş :)İlk idrarla yapmadım az önce yaptım, 8'i bat. Artımedden başka bişi yoktu ya hiç istemeniştim
Evet evet beklemeye devam. Kaş gün kaldı bata?Benimde boğazlarımda bir batma gibi bisey var tam ağrı veya acı değil ama heralde gripten o zaman beklemeye devam edicez mecbur
Diğer erken gebelik testi after 10'miş, bunu duydun mu hiç? Saçma sapan testler varmış yav kaset olarak da artımed ve Al Bi testi vardı onları da aldımSabah ilk idrar çıkarır ortaya artimedde yalancı pozitif gören çok var ama sabaha daha koyu çıkarsa ya da diğer testlerde de çıkarsa tamamdır o iş :)
Baya güzel yorumlar var çok işe yarıyormuş bende amaaan dedim bundan da eksik kalmayayım hemen de kargoya verildi yarın elimde . Spermin yumurtaya daha hızlı kolay ulaşmasını sağlıyormuşcanım ben de inovita aldım bakalım pazar reglim bitiyor başlayacağım çalışmalara kaldığımız yerden jeli ben de mi alsam bilemedim ne işe yarıyor yorumlar falan nasıl
Çok ince çok silik bi çizgi var gibiEki Görüntüle 3363571
Ben de görüyorum 3-4 dakikada çıktı ama artımedin yalancı pozitifliği ünlü malumÇok ince çok silik bi çizgi var gibi
Bata kadar umut varrrrrr hiç şeetmeKalbim kadar temiz miratech erken gebelik testi. Bata 5 kala. Orangegreysky Candy7777 V Vavelya09 BurcuYengec Eki Görüntüle 3363596
Yarın ilk idrarla dene istersen ya da sabret o da bizde yok amaBen de görüyorum 3-4 dakikada çıktı ama artımedin yalancı pozitifliği ünlü malum