Yaa öylemi bekliycen demek tama canım sen kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman kimse seni zorlayamaz. İnşallah canım nasip eder doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bir de yumurtlamadan sonra duphaston yazdı doktor birkaç tanede multivitamin yazdı inşallah faydası olur
İnşallah canmBeklicem kuzum rahim dinlensin , doktor iki ay bekle demişti zaten bakalım rabbim ne zaman nasip ederseinşallah kuzum beslenmene dikkat et bu sefer herşey güzel olucak
İnşallah kuzum inşallah acılarını göstermesin rabbim bi dahaİnşallah canminşallah bu yıl bize iyi gelir bebişlerimizi getirir
Negatif çıktı malesef. Testte ikinci cizgi çıkmıştı gecikmem de vardi
Şimdi dediğiniz gibi yaptım bu şekilde çıktıcanım ovülasyon sabah ilk idrarla yapılmaz. Gün içerisinde min. 2 saat sıvı alımını kesip yap. Bir de Lh dalgandığı için bazen çok çok silik çıkabilir bazen ondan biraz daha koyu olabilir
Daha pik değil canım. kaçıncı gün bugün döngünün? bir de kaç günde bir regl oluyorsun?Şimdi dediğiniz gibi yaptım bu şekilde çıktı
ayy amin canım, 9 undan önce apma sakın dedi doktor. döllense de çıkmaz diye dedi belki de bilmiyorum. sence ne zaman yapayım devamı gelmezse?Amino zaman inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Ne zaman yapacaksın test
Bence sabredebilirsen bekle. 6gün kaldı kendini meşgul edecek bişeyler bul :) varsa bebeğin seninledir zaten inşallahayy amin canım, 9 undan önce apma sakın dedi doktor. döllense de çıkmaz diye dedi belki de bilmiyorum. sence ne zaman yapayım devamı gelmezse?
Canım 1 gun bıle farkedıyor cunku her saat gectıkce beta hcg hormonu artıyor KESK’e sen dün kaset deılde erken gebelik testı. YapsaydınKızlar aklım hep dünkü testtesizce bugün de erken gebelik yapsam mı? varsa gebelik 1 günde fark eder mi acaba testte
Canım elbette fark ediyor erken gebelik testiyle 4 gün kala yaptım çıkmadı. Ertesi sabah eğlencesine çıkmaz umuduyla yaptım gözle görülür çizgi çıktı burada hepimiz şok gecirdik değil mi kızlarKızlar aklım hep dünkü testtesizce bugün de erken gebelik yapsam mı? varsa gebelik 1 günde fark eder mi acaba testte
Beklenen adetıne kaç gün var canım?Daha pik değil canım. kaçıncı gün bugün döngünün? bir de kaç günde bir regl oluyorsun?
o zaman birazdan ben yine bi erken gebelik testi yapayımCanım 1 gun bıle farkedıyor cunku her saat gectıkce beta hcg hormonu artıyor KESK’e sen dün kaset deılde erken gebelik testı. Yapsaydın
Canım ovülasyonla takip ettim çatlamadan sonra 12. gün bugün. bat 5 ocakBeklenen adetıne kaç gün var canım?
Döngüm maalesef belli değil 4 Aralıkta bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj olmuştum. Daha adet olmadım. Doktor korunma a gerek yok dedi. Beta geçen hafta sifirlanmistiDaha pik değil canım. kaçıncı gün bugün döngünün? bir de kaç günde bir regl oluyorsun?
Elındekı erken gebelik testının markası ne kuzumCanım ovülasyonla takip ettim çatlamadan sonra 12. gün bugün. bat 5 ocak
Kuzum normalde ıkı gun kala erken gebelik testinde çıkar benım 4 gun kala çıkmıştı mıratech markao zaman birazdan ben yine bi erken gebelik testi yapayım
Canım ben de 26 sında yumurtlama 27si sabahı pik akşamına da çatlama gördüm. Birkaç gündür sadece akşamları kasık ağrısı oldu. Pazartesi de akşam pembe lekelenme geldi. Sonra sanki kahveye döner gibi bir renk oldu. Bu sabah geçmiş baktım. 7 Ocak adet tarihim bekliyorum. Ama sanki lekelenmeden sonra akşamları olan kasık ağrısı geçti. Geçen ay da reglden bir hafta önce falan böyle lekelenme oldu ama daha koyuydu pembeden. Birkaç gün sonra da regl olmuştum. Yine regl’e döner mi diye bekliyorumben 26 aralıkta yumurtladım 8 gün sonra (dün akşam) pembe hafif akıntı geldi dünden beri hiç bir şey gelmiyor regl mi olacağım çok üzülüyorum
day comfort aldım canım bide mirateck mi ne o. day comfort yaptım negatifElındekı erken gebelik testının markası ne kuzum