- 12 Aralık 2022
- 663
- 399
- 33
internette kanama ve kasık ağrısı karın ağrısı yerleşmede normaldir diyor tüm yazılarda ama en iyisini dr bilirKızlar yerleşme kanamasında hafif sancı olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
internette kanama ve kasık ağrısı karın ağrısı yerleşmede normaldir diyor tüm yazılarda ama en iyisini dr bilirKızlar yerleşme kanamasında hafif sancı olur mu?
Pembe akıntı geldiğinde ağrım yoktu ertesi gün oldu gelen giden birşey olmadı ama bu sabah şiddetli bel ağrısıyla uyandım kahverengi akıntım vardı regl oluyorum sanırımne durumdasın canım benim de dün hafif pembe geldi gerisi yok
doktorum geç yumurtladım diye 9 ocaktan önce test bile yapma dedi. normalde günüm bugün olmalıydı.. yumurtlamadan 8/10 günde yerleşme oluyor diye okudum daha 14 gün geçmeden regl olur mu anlamadım...internette kanama ve kasık ağrısı karın ağrısı yerleşmede normaldir diyor tüm yazılarda ama en iyisini dr bilir
yerleşme değil midir canım? günün ne kadar geçtiPembe akıntı geldiğinde ağrım yoktu ertesi gün oldu gelen giden birşey olmadı ama bu sabah şiddetli bel ağrısıyla uyandım kahverengi akıntım vardı regl oluyorum sanırım
Kuzum nasılsın ben bugün tekrar adet oldum galiba kimyasaldan sonraki düşük kanamasıydı buda adet. Denemeye başlıycakmısın bu ay hadi başla aramızda üç gün varmış hem belki beraber öğrenirizBenimde. 36.günde geldi şuan da yoğun bi şekilde geliyor.
Rabbim bir daha göstermesin. İnşallah hakkında hayırlsı neyse onu nasip etsin Allahım
güzel canım yarın da yaptır olur mu30 aralık beta hcg 55.92
31 aralık 120.1
2 ocak 301 güzel ilerliyor değil mi kızlar. İki kimyasalım var tedirginim
ne yaptın canım merak ediyorumOkuldayım su an ovülasyon testi yaptım dün t silik çıktı ama güvenmiyorum yani bende negatif görme korkusu var
Geçmedi canım bugün bat günüm sanmıyorum yerleşme olduğunu regl oluyorum maalesefyerleşme değil midir canım? günün ne kadar geçti
benim de bugün günüm yine de dua edelim yerleşme olsun aminnGeçmedi canım bugün bat günüm sanmıyorum yerleşme olduğunu regl oluyorum maalesef
Kuzum nasılsın ben bugün tekrar adet oldum galiba kimyasaldan sonraki düşük kanamasıydı buda adet. Denemeye başlıycakmısın bu ay hadi başla aramızda üç gün varmış hem belki beraber öğreniriz
26sında yumurtlama olduysa regl günün nasıl bugün oluyor ki? Yanlışlık olmasınbenim de bugün günüm yine de dua edelim yerleşme olsun aminn
canım inan ben de anlamadım. normalde son regl 5 aralıktı. bat 3 ocak görünüyor ama doktor ultrasonla baktı 26 aralıkta yumurta çatladı. hatta bana dedi ki 9 ocaktan önce test yapma. ama ben dün akşam pembe gördüm çok minik. bu sanaha kadar da gerisi yok..26sında yumurtlama olduysa regl günün nasıl bugün oluyor ki? Yanlışlık olmasın
Yaa öylemi bekliycen demek tama canım sen kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman kimse seni zorlayamaz. İnşallah canım nasip eder doktor kontrolunde yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum bir de yumurtlamadan sonra duphaston yazdı doktor birkaç tanede multivitamin yazdı inşallah faydası olurNasıl olayım kuzum iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın ? Yok kuzum beklicem bi süre ben inşallah rabbim bu ay nasip eder sana sağlıcakla
Aminn inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşar sağlıkla kucağımıza alırız yavrularimziiBenimde. 36.günde geldi şuan da yoğun bi şekilde geliyor.
Rabbim bir daha göstermesin. İnşallah hakkında hayırlsı neyse onu nasip etsin Allahım
Benimde 26sı ordan biliyorum çünkğ şu aralar olmamam gerektiğini :) 9unda görünüyor regl tarihim. Belki yerleşme kanamasıdır. Takipte kalmak lazım.canım inan ben de anlamadım. normalde son regl 5 aralıktı. bat 3 ocak görünüyor ama doktor ultrasonla baktı 26 aralıkta yumurta çatladı. hatta bana dedi ki 9 ocaktan önce test yapma. ama ben dün akşam pembe gördüm çok minik. bu sanaha kadar da gerisi yok..
amin canım Allah ağızından duyurmuş olsunBenimde 26sı ordan biliyorum çünkğ şu aralar olmamam gerektiğini :) 9unda görünüyor regl tarihim. Belki yerleşme kanamasıdır. Takipte kalmak lazım.
Düzensiz bir adet döngüm var. Geçen ay 28 de adet gördüm ona gore 4 gun gecikmem var.canımmm gecikmen var mı? gecikmen varsa geç döllenmedir belki. benim de 3 gün var bata dün kaset test negatifti
Amin o zaman inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Ne zaman yapacaksın testamin canım Allah ağızından duyurmuş olsun