Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Bak sen ne yap bılıyomusun pazartesı ara jinekologunu randevu al zaten hemen vermıcektır. 2-3 hafta sonraya belkı 4 hafta sonraya vercektır. Bana 1 ay sonraya verdı

Merhaba adet günüm2 gün geçti kasılmalar var kasıgmda ama regl olmadım ikinci günüm bugün ilk idrar imla test yaptım. Test sonucu bu bide ilk kez ama idrar çok koyu renkli ve ilk geceden kalma bu geçerli mı bi yerde okumuştum ilk le yapın diye lütfen ilkkez böyle oldu ilk deneyimim yorumlariniz benim için çok önemli

Canım test bı gece bekledıyse gecersiz. İlk 10-15 dakikasını dıkkate alıyoruz. Ama tekrar deneyebılırsın. İlk idrar sart degıl.

Canım test bı gece bekledıyse gecersiz. İlk 10-15 dakikasını dıkkate alıyoruz. Ama tekrar deneyebılırsın. İlk idrar sart degıl.
Canım öyle değil testti sabah yaptım ilk 20 saniye de çıktı ikinci çizgi. idrar ilk idrar yani sabah yaptım

Kızlar acill bir sorum olacak erkek 3 gün ilişkiye girmezse spermleri sağlam kalırmı vücudunda ben öyle bisey duymuştum ama tam emin deilim

Br
Bak sen ne yap bılıyomusun pazartesı ara jinekologunu randevu al zaten hemen vermıcektır. 2-3 hafta sonraya belkı 4 hafta sonraya vercektır. Bana 1 ay sonraya verdı
Haklsin Ben israr ederim mecbur verirler ne var sanki kan almada. Acile gitmeyi düsündüm hastaneye yani acaba orda alirlarmi kan? Des agrim var diye. Test hafif positifdi ama kan alinmadi diesem. Urin ysparlsr kesin onu evdefe yapiyorum zaten:)

O zaman soyle yap yarın gıt kadın doktoruna terminsiz de test yaptım silik te olsa pozitifti ama agrım var fln de sallaki baksınlar :) ben gittim lekelenmem vardı dıye o sekılde ne kan aldı ne test yaptı ama ultrasonla fln baktı. 1 ay sonraya verdı ıste.

kizlar ben hala adet olmadim 5 gun gecti ama idrar testelrinde cikmiyor yaaa

Maşaallah gözün aydın canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
L leylimley33 ve @birdgirl benim da SAT 19 aralık tahmini doğum tarihi 25 eylül
Canım satlarimiz hemen hemen aynı.ben 19 ocakta kan sonucumu aldım.524.3 cikti.daha kadin dogumdan randevu almadim.aslinda cok merak ediyorum minigi.durumu nasıl diye.ne zaman randevu alsam acaba.kan degerimi de merak ediyorum artti mı diye!sizde kasik agrisi var mi!batma gibi birsey oluyor genelde sol tarafımda var.

Kan testini de aynı gün yaptırmışız. Ben yarın bir de sağlık ocağına gidip testi tekrar ettirmeyi düşünüyorum. Artışı merak ediyorum. Benim daha idrar testini yapmadan once ilk dönemde kasıkta batmalarım oldu. Şimdi yok.

Canim
Canim gittim Ben hamilelik göreniyorum beklemeniz Lazim daha cok erken dedi neymis daha bir ay gecmis en son adetimden sende göründümü hamileligini ve adetin geciktikten sonrami gittim? Kac gün gecikmisti? birde bende ultrasyonu asagidan yapti hafif girdi! Bende hamilelik yok sanirim olsa görünürdü

Canım ben bata 7 gun kala ogrendım. Lekelenmem vardı gıttım o yuzden. Ilk rahıme baktı sonra vajinal ultrasonla baktı henuz cok kucuk dedı gorunmuyo dedı normal olarak. 1 ay sonraya verdı termin. Sende yarın ara termin versin oyle gıdersın. Merak etme

Bende hıc bısey yok arada belım agrıyo o kadar. Bata gelmedik henuz gecınce fln belkı olur.

Neyle ögrendin? Benim elimde bi testler var positif kan alan olmadi üstelik adam vajinal ultrasyon yapti yine görmedi erken dedi yolladi ilgilenmedi sende Gördülermi ultrasYonda? Yada sendedemi sirf positif testler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…