- 4 Ocak 2017
- 124
- 55
- 28
- 41
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
- #1.901
İnşallah canım rabbim bütün isteyenlere versinBenimde 3 gun kaldı adetime 7 gün kala 2 gün süren pembe kahve peceteye sildikce leke oldu 2 gunden beri beyaz akintim var göguslerim elleyince yanlardan aciyor. İnşallah hamileyizdir
Seni umutlandırmak istemem ama bende 1. gebeliğimde adetime 5 gün kala böyle lekelenmeler oldu adet olucam sandım devamı gelmedi göğüslerim çok hasastı adetimin devamı gelmeyince kan testi yapmıştım 3 haftalık hamilesin demişlerdi umuyorum seninde öyledirİnşallah canım rabbim bütün isteyenlere versin
gözün aydın canım allah bütün isteyenlere yanısıra bizlerede nasip etsinMerhaba kizlaar bugun kan verdim 67 cikti sonucum cok sukurr.cumrtsi 23 cikmisti yukselir mi diye bekledm yukselmis çok sukur sonundaaa hamileyimmbu ay benim de yuzum guldu Allah hepinizi guldursun
gözün aydın canım allah bütün isteyenlere yanısıra bizlerede nasip etsin
Aaa ne guzel hayirli olsun canim Allah kucagini almayi nasib etsin darasi basinaMerhaba kizlaar bugun kan verdim 67 cikti sonucum cok sukurr.cumrtsi 23 cikmisti yukselir mi diye bekledm yukselmis çok sukur sonundaaa hamileyimmbu ay benim de yuzum guldu Allah hepinizi guldursun
Sağlıkla kucağına al canımMerhaba kizlaar bugun kan verdim 67 cikti sonucum cok sukurr.cumrtsi 23 cikmisti yukselir mi diye bekledm yukselmis çok sukur sonundaaa hamileyimmbu ay benim de yuzum guldu Allah hepinizi guldursun
Canım sen testi günün geçincemi yaptırdınMerhaba kizlaar bugun kan verdim 67 cikti sonucum cok sukurr.cumrtsi 23 cikmisti yukselir mi diye bekledm yukselmis çok sukur sonundaaa hamileyimmbu ay benim de yuzum guldu Allah hepinizi guldursun
Aaa ne guzel hayirli olsun canim Allah kucagini almayi nasib etsin darasi basina
Sağlıkla kucağına al canım
Canım sen testi günün geçincemi yaptırdın
Bikaçgün sonra bende yaptırıcam kan testi allah nasip eder inşallah bebişiYok ignenin 12.gunu adete uc gun kadar vardi canim ayni gun kan verdim.hatta bi onceki gun de yaptim pozitfti yine test
Bigaripyolcu gözünaydın canım. Maşaallah Barekallah. Rabbim saglıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Bikaçgün sonra bende yaptırıcam kan testi allah nasip eder inşallah bebişi
Canim haiyrli olsun saglikla kucagina al.Aminn insaallah canim Allah razi olsun
Yaptim canim sen catlatma ignesi fln kullanmadiysan pozitf olmasa cizgi cikmaz herhalde.ben yaptim ama adetten 4 gun onceden basladm her gun yaptm koyulasti hep gitgideCanim haiyrli olsun saglikla kucagina al.
Sende idrar testi yaptinmi? Ben yaptim silik positif cikti fakat 4 gündür test yapiOrum yine hep silik hic koyulasmiyor cizgi
Ben igne falan vurdurmadim dogal yolla oldu yani. Ama bende koyulasmiyor... hep syni silik 5 gündürYaptim canim sen catlatma ignesi fln kullanmadiysan pozitf olmasa cizgi cikmaz herhalde.ben yaptim ama adetten 4 gun onceden basladm her gun yaptm koyulasti hep gitgide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?