• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Kızlar moralr ihtiyacım var Adetim in 3. Günü klomen e başladım günde 1 tane 10 Gu n kullandım doktora gittim bir tarafta yumurta yok diğer tarafta iki tane var dedi çatlatma iğnesi verdi yarın vurulacam iğneden 24 saat sonra ilişki olsun dedi çok heyecanlıyım çok umutluyum tutacak mi acaba inşallah kızlar dua edin vallahi bn her mesajını okuduğuma dua ediyorum duasına amin diyorum Rabbimden başka el açacağımız kimse yok
Allah isteğini duysun inşallah, dualarım seninle canım

Kızlar bende geldimm adet tarihim 17 aralık sekizinci aya girdim evliliğimde ama bebis olmadı.klomene basladım bugun cuma kontrolüm var bi sorun yok diye böyle başlattı doktor ama tüplere bakmadan mantıklımı sizce? İnsallah bende bu ay bebeğine kavusanlardan olurum

Kız deli deli olma :) cok normal bu hallerin merak etme. Bende hıc bır agrı sızı yok. Adet tarihime yakın olur heralde daha var bata.
Canim ama kafami karistiran ne oldu biliyomusun? Bugünde Test yaptim ve yine Iki gün öncesi gibi silikti yani cizgi hala netlesmemis dediiklerine göre koyulasirmisti cizgi Iki günde

Canim ama kafami karistiran ne oldu biliyomusun? Bugünde Test yaptim ve yine Iki gün öncesi gibi silikti yani cizgi hala netlesmemis dediiklerine göre koyulasirmisti cizgi Iki günde
Bat ne zaman canım? Olabılır daha cok yenı oldugundadır.

Amin canım çok teşekkür ederim seni de tebrik ederim :anneadayı:hepimize hayırlı olsun inşallah :dua:sen doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ?
Ben perşembe günü gittim 4+3 tüm. Karindan ultrasonla baktı göremedi keseyi ayni gün tahlil istedi beta 1153.5 çıktı. Bu hafta sonuna doğru tekrar gel dedi. Memlekete gitme durumum var eğer gidersem artık şubat başinda gidecegim

Ben perşembe günü gittim 4+3 tüm. Karindan ultrasonla baktı göremedi keseyi ayni gün tahlil istedi beta 1153.5 çıktı. Bu hafta sonuna doğru tekrar gel dedi. Memlekete gitme durumum var eğer gidersem artık şubat başinda gidecegim
Tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Back