• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak ayı bizim ayımız olsun. Bakalım bu ay kimlerin yüzü gülecek

Arkadaşlar merhaba benim adetlerim cok düzensiz bu ay yumurtlama akıntımın geldiğini hissettim ateşimi ölçtüm gerçekten de yüksekti yumurtladıgımı farkettim yumurtlama günümden tam bir hafta sonra adet oldum adetim iki gün normal geldi ama 3 gün damla damla az geldi 5 günde bitti şimdi adetim biteli 5-6gün oluyor ama benim göğüslerimdeki adet öncesi hassasiyet geçmedi aksine daha cok arttı göğüslerim cok aşırı acıyor öellikle uçları ayrıca yumurtlamadan sonra yükselen ateşim adet olup bitmeme rağmen hala düşmedi karnımın alt bölgesinde bir sızı hissediyorum ara ata kasıklarıma batmalar oluyor ayrıca midem bulanıyor yemeklere karşı cok isteksizim ama idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor hamile de değilim tüm bunlar neden oluyor arkadaşlar özellikle göğüs ağrım beni düşündürüyor mide bulantım da var bana fikir verirmisiniz ? Bir buçuk yıldır falan Bebek istiyorum ama olmuyor tesekkür ederim şimdiden
Canım en güzeli bir kadın doğum doktoruna görünmem. En doğru bilgiyi sana o verir. Umarım en kısa sürede güzel haberler alırsın.

Evet cok yoğun özellikle su göğüs ağrısı aynen canım ya kesinlikle beynimiz bize oyun oynuyor sabah akşam hamilelik meselesi aklımda cok istiyorum takıntı yaptım kendime düşünmeyin diyorum kitap okuyorum başka şeylerle uğraşıyorum ama farkediyorum ki bunları bile yaparken. Aklımın bir köşesinde aynı şeyi düşünüyorum Allah hayırlısını versin hakkımızda inşaşşah
Bende kesinlikle çıkaramıyorum Aklımdan
Çalışltığım halde işyerinde ruh gibiyim aklım rahmimde kalıyor kalbim rahmimde atıyor:)))

İyi akşamlar kızcelerim.
Ben yumurta takibi yapıyordum sürekli silik çıkınca dün doktora gittim doktor sol tarafta yumurtan var olgunlaşmış ama kistte dönüşmüş dedi ama hemen umutsuz olma çatlaya da bilir neticede büyük küçük değil dedi gün verdi bu günlerde ilişki olsun dedi. Ve eğer 3 gün önce gelseydin müdehale ederdim dedi şimdi yapabileceğim birşey yok dedi eğer adet olursan gel yumurta takibi yapacam ilaç verecem olgunlaşıp büyüsün diye dedi. Herneyse Bu gün sol kasığımda şiddetli ağrı oldu sebebini bilmiyorum Sizce catlamış olabilir mi ?
Ve arkadaşlar adete 1 hafta kala hamile olanınız hiç oldu mu yada tanıdığınızın başından geçti mi böyle bir olay ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim :(

Ben 7 gün kala yaptım gebelik testi çıkmadı . bekle biraz daha bakalım

Canim benim bata 6 kala da cift çıkmıştı 5 ten itibaren fotosunu cektim. Ovulasyon testlerim fotoğrafını yüklediğim gibiydi
Arkadaslar insallah cikar bir hafta var daha önümde. Yarin sabah bir test daha yapayim gelisme olursa haber veririm. Sag olun:)

İyi akşamlar kızcelerim.
Ben yumurta takibi yapıyordum sürekli silik çıkınca dün doktora gittim doktor sol tarafta yumurtan var olgunlaşmış ama kistte dönüşmüş dedi ama hemen umutsuz olma çatlaya da bilir neticede büyük küçük değil dedi gün verdi bu günlerde ilişki olsun dedi. Ve eğer 3 gün önce gelseydin müdehale ederdim dedi şimdi yapabileceğim birşey yok dedi eğer adet olursan gel yumurta takibi yapacam ilaç verecem olgunlaşıp büyüsün diye dedi. Herneyse Bu gün sol kasığımda şiddetli ağrı oldu sebebini bilmiyorum Sizce catlamış olabilir mi ?
Ve arkadaşlar adete 1 hafta kala hamile olanınız hiç oldu mu yada tanıdığınızın başından geçti mi böyle bir olay ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:
Akintini takip ettin mi canim? Yada adet belirtisi gibi göğüs ağrısı kasik ağrısı? Bunlar da yumurtlama belirtisi

Ayyy daha işten yeni geldim gelir gelmez test yaptım. Ama sonuç negatif. Şimdi yazını gördüm. Negatif çıkmasına rağmen mutlu oldum valla :halay:
Ne çok işlemiş bilinçaltımıza :olamaz:
Evet ya hamislik fikriyle uyuyup uyaniyoruz ondan oluyor. sabah daha net hatırlıyordum ama hayir olsun diyelim insallah haberci ruyadir :halay:

İyi akşamlar kızcelerim.
Ve arkadaşlar adete 1 hafta kala hamile olanınız hiç oldu mu yada tanıdığınızın başından geçti mi böyle bir olay ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim :KK43:
Canım bende yumurta çatlayınca su gibi sıvı şefaf bir akıntı geliyor ben ordan anlıyorum bir de ateşini ölç yumuetlayınca ateş yükselirmiş ve adetim kadar yüksek devam edermiş bende öyle oluyor

Akintini takip ettin mi canim? Yada adet belirtisi gibi göğüs ağrısı kasik ağrısı? Bunlar da yumurtlama belirtisi
Canım benim hiç akıntım olmaz ki :( çok az sümüksü bir akıntı olur normalde onu da pek çözemiyorum anlayamıyorum yani :( ama göğüslerim çatlatacak kadar ağrıyor dokunamıyorım bile ve sol kasığım 3 saattir ağrıyor ara ara :(

Canım bende yumurta çatlayınca su gibi sıvı şefaf bir akıntı geliyor ben ordan anlıyorum bir de ateşini ölç yumuetlayınca ateş yükselirmiş ve adetim kadar yüksek devam edermiş bende öyle oluyor
Ben de gelmiyor işte dolayisiyla anlayamıyorum :( maalesef

İnşallah yumurtan catlamistir. Eğer farkedemiyorsan önümüzdeki yumurtlama vaktini ovülasyon testi ile takip et, ben de öyle yaptım
Ben yapıyordum baktım catlamıyor artık devam etmedim. Ama doktor dedi yumurta takibi yapacaz dedi bakalım bu ay umudum yok artık adeti bekliyorum 5. Günü tekrar doktora gidecem hayırlısı inşAllah.

Ben yapıyordum baktım catlamıyor artık devam etmedim. Ama doktor dedi yumurta takibi yapacaz dedi bakalım bu ay umudum yok artık adeti bekliyorum 5. Günü tekrar doktora gidecem hayırlısı inşAllah.
Hayırlısı olsun canim, strese girme ki hormonlar daha güzel çalışsın. Doktorun en güzel şekilde yönlendirmiş zaten. İnşallah tez zamanda miniğime kavuşursun

Merhaba hanimlar. Benimde batim 26 ocak. O zaman korunmayi birakacagiz. Hakkimizda hayirlisi insallah cumlemizin.

Kızlar adet belirtilerim başladı hatta açık pembe akıntı geldi. Olmadı malesef çook üzgünüm

Back