- 22 Aralık 2020
- 252
- 487
- 53
- 27
Çok saol canım çok ümitle gitmstim 13 mm şuanYumurta günde 1-2 mm büyüyebiliyo cumartesiye büyümüş olur inşallah bozma moralini şuan kaç mm miş
Allah razı olsun canım bende öyle ümit ediyorum dua ediyorum inş cumartesi en az 18 mm falan olurUmutsuzluğa düşme sakın.Benim önceki aylarda famera klomen otriville tedavilerimde ilk gittiğimde hic yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı.2 3 gun sonra ulaşmış oluyor.Dualarim seninle..
İnşallah tutar canım bize burdan yazarsın gelismeleriKızlar ben bugün aşılama oldum doktor çatlama oldu mu olmadı mi diye bakmadı kesin catliyormus çünkü ama benim halâ yumurtamin oluştuğu sol kasımda yumurtlama dönemindeki o agri var bende korktum acaba çatlamadı mi diye ama doktor catlamama ihtimali yok dedi işlem çok kısa sadece ben spekulum takılırken çok zorlaniyorum onun dışında bir sorun yoktu cuma gunu itibariyle iliski onerdi gun aşırı toplam 3 kez umarım tutar dualarınizi bekliyorum7 ocakta kandan bakılacak
Olur Allah'ın izniyle sen şimdi bide buna stres yapma.kafani dağıtacak şeylerle uğraş birkaç günAllah razı olsun canım bende öyle ümit ediyorum dua ediyorum inş cumartesi en az 18 mm falan olur
evet küçük ama büyüyebilir yaÇok saol canım çok ümitle gitmstim 13 mm şuan
Caniim hic uzulme 13mm buyuyor demek benimde adetn 14.gunu anca 13oluyor 17-18. Gun 18-20arasina geliyor buyumuş olacak guzel dusun hic merak etmeMalesef yumurtam istenilen büyüklüğe gelmemiş kızlar cumartesi tekrar gidecem o zamana kadar büyümesi için dua ediyorum
Hayirli olsun caniim catlamistir bence de onu dusunme artik catlama sonrasi da agri oluyor 2-3gun bazen inşallahhh tutarKızlar ben bugün aşılama oldum doktor çatlama oldu mu olmadı mi diye bakmadı kesin catliyormus çünkü ama benim halâ yumurtamin oluştuğu sol kasımda yumurtlama dönemindeki o agri var bende korktum acaba çatlamadı mi diye ama doktor catlamama ihtimali yok dedi işlem çok kısa sadece ben spekulum takılırken çok zorlaniyorum onun dışında bir sorun yoktu cuma gunu itibariyle iliski onerdi gun aşırı toplam 3 kez umarım tutar dualarınizi bekliyorum7 ocakta kandan bakılacak
Benimde bugün adetin 11.günü 13 mm olmuş inşallah canım c.tesini bekliycez artk Allah razı olsunCaniim hic uzulme 13mm buyuyor demek benimde adetn 14.gunu anca 13oluyor 17-18. Gun 18-20arasina geliyor buyumuş olacak guzel dusun hic merak etme
Kuzum gayet iyi bence sakin canini sikma benimki 11.gun 10mm falandir dusun yani seninki gayet iyi sende pkos varmiydiBenimde bugün adetin 11.günü 13 mm olmuş inşallah canım c.tesini bekliycez artk Allah razı olsun
Valla canım bazı doktorlar var diyor bazıları yok diyor bazıları az biraz var diyor bende pek anlamadm ama biraz var sanırımKuzum gayet iyi bence sakin canini sikma benimki 11.gun 10mm falandir dusun yani seninki gayet iyi sende pkos varmiydi
Canım hiç üzülme cumartesiye kadar büyüyecektir ben kontrole gittiğimde 19.5 ile catlatti doktorMalesef yumurtam istenilen büyüklüğe gelmemiş kızlar cumartesi tekrar gidecem o zamana kadar büyümesi için dua ediyorum
Hiiiç dert etme Cumartesiye kadar 17-18 ulaşır İnşallah olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun.Malesef yumurtam istenilen büyüklüğe gelmemiş kızlar cumartesi tekrar gidecem o zamana kadar büyümesi için dua ediyorum
Hadiiii hayırlısı aramıza hoşgeldin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .Kızlar ben bugün aşılama oldum doktor çatlama oldu mu olmadı mi diye bakmadı kesin catliyormus çünkü ama benim halâ yumurtamin oluştuğu sol kasımda yumurtlama dönemindeki o agri var bende korktum acaba çatlamadı mi diye ama doktor catlamama ihtimali yok dedi işlem çok kısa sadece ben spekulum takılırken çok zorlaniyorum onun dışında bir sorun yoktu cuma gunu itibariyle iliski onerdi gun aşırı toplam 3 kez umarım tutar dualarınizi bekliyorum7 ocakta kandan bakılacak
Inş canım benim çok tsk ederimHiiiç dert etme Cumartesiye kadar 17-18 ulaşır İnşallah olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun.
Inş canım benim çok tsk ederimCanım hiç üzülme cumartesiye kadar büyüyecektir ben kontrole gittiğimde 19.5 ile catlatti doktor
Adetin ikinci günü çağırdı herhangi bir ilaç yazmadı. İlaçlar ne zaman kullanilmaya başlanıyor?İlacsiz aşilama yapildigini hic gormedim ben bi doktorunu aramalisin bence
Benimde kontrolum yarn canim adetn 4.gunu. ilacimi verir sanada yarn verir buyuk ihtimal 3.gunu veren de var 5.gunu veren deAdetin ikinci günü çağırdı herhangi bir ilaç yazmadı. İlaçlar ne zaman kullanilmaya başlanıyor?
Belkide ilk ay takip etmek istemistir daha önce hic gitmediğin bir doktorsa yumurta gelişimine falan bakicakdir.Adetin ikinci günü çağırdı herhangi bir ilaç yazmadı. İlaçlar ne zaman kullanilmaya başlanıyor?
geçmiş olsun canım darısı başıma.Kızlar ben bugün aşılama oldum doktor çatlama oldu mu olmadı mi diye bakmadı kesin catliyormus çünkü ama benim halâ yumurtamin oluştuğu sol kasımda yumurtlama dönemindeki o agri var bende korktum acaba çatlamadı mi diye ama doktor catlamama ihtimali yok dedi işlem çok kısa sadece ben spekulum takılırken çok zorlaniyorum onun dışında bir sorun yoktu cuma gunu itibariyle iliski onerdi gun aşırı toplam 3 kez umarım tutar dualarınizi bekliyorum7 ocakta kandan bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?