• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Yarin kontrole gidicem kızlar yumurtam istenilen ölçüye geldiyse birkaç güne aşılama yapacam zor şeyler yasadm 2 düşük yaptm 1 kimyasal gebelik güzel haber almaya ihtiyacım var bana dua edin lütfen gelişmeleri sizinle paylaşacm😊🙏

Bende pcosum canim 15aydir istiyoruz 2.5yillik evliyim 6kere klomen kullandim olmadi poliblerim vardi histereskopi oldum onlar alindi ardindan hsg cekildi amh bakildi vs 2ay once tedaviyi işe yaramiyor diye birakmiştim ama esim tutturdu asilama deneyelim diye bizde ciktik bu yola bakalim neler olacak 😊benimde ocagin ilk haftasinda olacak inşallahh🤲
🤲🤲🤲 inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Yarin kontrole gidicem kızlar yumurtam istenilen ölçüye geldiyse birkaç güne aşılama yapacam zor şeyler yasadm 2 düşük yaptm 1 kimyasal gebelik güzel haber almaya ihtiyacım var bana dua edin lütfen gelişmeleri sizinle paylaşacm😊🙏
İnşallah hep guzel haberlerle gelirsin canim🤲 beklenen adet tarihin nedir listeye ekleyeyim😊

Merhaba herkese oncelikle umarim Rabbim herkesin emeklerinin karsiligini verir 🙏 bende bugün gonal 450 75 ml iğneye başladım benim rahim arkaya bakıyor diye normal yolla olmadığını düşünüyorum çünkü bende ve eşimde farklı bir sorun yok. Bu ay aşılama yapılacak p.tesi doktora gideceğim kontrole. Bu süreçte neler yapmalıyız neler yapmamalıyız paylasirsaniz çok sevinirim. Çünkü heyecanlıyım fakat ihtimal de düşük denildigi için heveslenmesek istiyorum umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız 🙏
Ben de ocak ayında gideceğim ama hiç umudum yok bedimde. Aşılamayı daha çok erkek spermsorunu olduğunda verim alınıyormuş diye duydum. biz de bir problem yok. SEbepsiz yrere oluyor işte. Adetin 1. yada 2. günü gel dedi bana e şimdi 1. günü 31 Aralık ya sarkarsa bir gün oluyor çünkü öyle sarkmalar. 1 Ocak resmi tatil sonrası malum :/

Kizlar bende yarın aşılamaya gidiyorum dualarınizi bekliyorum 🙏 sizce aşılama sonrası bir kaç gün yatmak dinlenmek faydalı mıdır
Canm asilamadan 14gun sonramk bat saymamiz gerekiyor? Buarada yaptiran arkadaslarm vardi doktor gunluk rutin işleri yapabilirsin demişti onlara cunku aşilamanin normal ilişkiden farki yok sadece spermin yumurtaya giden yolu kisaltiliyor

Canm asilamadan 14gun sonramk bat saymamiz gerekiyor? Buarada yaptiran arkadaslarm vardi doktor gunluk rutin işleri yapabilirsin demişti onlara cunku aşilamanin normal ilişkiden farki yok sadece spermin yumurtaya giden yolu kisaltiliyor
Evet canım 14 gün sonra oluyormuş sanirim

Kizlar aşılama yaptıracağım ama hiç bilgim yok. İlk defa olucak.Bazilari ilaç kullanacağını söylemiş. Bana Dr ilac falan vermedi. Bende problem yok diye mi acaba.

Back