Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar aşılama yaptıracağım ama hiç bilgim yok. İlk defa olucak.Bazilari ilaç kullanacağını söylemiş. Bana Dr ilac falan vermedi. Bende problem yok diye mi acaba.
Eğer ulaşabiliyorsan doktorun ya da sekreteriyle görüş. Çünkü rapor falan çıkartılıyor.Asilama plani yapıldıysa 1 ayın daha boşa gitmesin

Canm asilamadan 14gun sonramk bat saymamiz gerekiyor? Buarada yaptiran arkadaslarm vardi doktor gunluk rutin işleri yapabilirsin demişti onlara cunku aşilamanin normal ilişkiden farki yok sadece spermin yumurtaya giden yolu kisaltiliyor
Aslında aşılamay yerine yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapsak nasıl olurdu ki,, eşlerimizde bir sıkıntı yok sonuç olarak

Aslında aşılamay yerine yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapsak nasıl olurdu ki,, eşlerimizde bir sıkıntı yok sonuç olarak
Ben 6 ay klomen+catlatma ignesi kullandim sonuc alamadik o yuzden aşilamaya geçtik sonraki asamada tup bebek. Siz direk aşilamaya mi başladiniz

Kizlar aşılama yaptıracağım ama hiç bilgim yok. İlk defa olucak.Bazilari ilaç kullanacağını söylemiş. Bana Dr ilac falan vermedi. Bende problem yok diye mi acaba.
İlacsiz aşilama yapildigini hic gormedim ben bi doktorunu aramalisin bence

Ben 6 ay klomen+catlatma ignesi kullandim sonuc alamadik o yuzden aşilamaya geçtik sonraki asamada tup bebek. Siz direk aşilamaya mi başladiniz
Benim yumurtlamamda sıkıntı olmadığı için dr bana yumurtalama tedavisine gerek yok sende dedi. İstersen direk aşılama yapalım dedi. ama ondada oran %15 dedi.

Benim yumurtlamamda sıkıntı olmadığı için dr bana yumurtalama tedavisine gerek yok sende dedi. İstersen direk aşılama yapalım dedi. ama ondada oran %15 dedi.
Şuan benim de yok pkos olmama ragmen sadece 3-4gun gec yumirtluyorum ama yine de aşilama zamani tutturmak ve ihtmali artirmak için ilacla takp ediyorlar en iyisini doktorun bilir tabikk

Şuan benim de yok pkos olmama ragmen sadece 3-4gun gec yumirtluyorum ama yine de aşilama zamani tutturmak ve ihtmali artirmak için ilacla takp ediyorlar en iyisini doktorun bilir tabikk
Bende o yüzden diyorum işte en azından yumurtayı takip ediyorlarve zamanında spermleri ieçri veriyorlar zamanla açısından çok matıklı geliyor bu üyzden deneyeceğim. İnşalah adet günüm şaşmaz da doktorun dediği günlerde gidebilirim yanına

Bizdede problem yok ama yumurtanın daha kaliteli olması için,tutmasını kolaylaştırmak için falan veriliyor ilaçlar zaten. Önceden rapor çıkartılıyor ilaçlarını alıyorsun bidahaki adetinde başlanıyor. Rapor çıkartmanız iyi olur ben 2 bin tl lik ilaçları dün 480 liraya aldım.

İnşallah canim

Gonal -f mi canim dedigin ilaç

Kızlar ben bugün aşılama oldum doktor çatlama oldu mu olmadı mi diye bakmadı kesin catliyormus çünkü ama benim halâ yumurtamin oluştuğu sol kasımda yumurtlama dönemindeki o agri var bende korktum acaba çatlamadı mi diye ama doktor catlamama ihtimali yok dedi işlem çok kısa sadece ben spekulum takılırken çok zorlaniyorum onun dışında bir sorun yoktu cuma gunu itibariyle iliski onerdi gun aşırı toplam 3 kez umarım tutar dualarınizi bekliyorum 7 ocakta kandan bakılacak

Malesef yumurtam istenilen büyüklüğe gelmemiş kızlar cumartesi tekrar gidecem o zamana kadar büyümesi için dua ediyorum
Umutsuzluğa düşme sakın.Benim önceki aylarda famera klomen otriville tedavilerimde ilk gittiğimde hic yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı.2 3 gun sonra ulaşmış oluyor.Dualarim seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…