- 14 Aralık 2020
- 191
- 78
- 13
- 30
Muhtemelen tanıdık çıkarız biyerdenOooo bizden cok varmışhem eskişehirli hem saglikciii .tanidik olma ihtimalide yüksek
Eğer ulaşabiliyorsan doktorun ya da sekreteriyle görüş. Çünkü rapor falan çıkartılıyor.Asilama plani yapıldıysa 1 ayın daha boşa gitmesinKizlar aşılama yaptıracağım ama hiç bilgim yok. İlk defa olucak.Bazilari ilaç kullanacağını söylemiş. Bana Dr ilac falan vermedi. Bende problem yok diye mi acaba.
Kolay gelsin canımm. Dikkat et kendine malum covidMuhtemelen tanıdık çıkarız biyerdenSimdi mışıl mışıl uyuyordur herkes bende nöbetteyim
Rabbim hepimizi korusun inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahiKolay gelsin canımm. Dikkat et kendine malum covid
Aslında aşılamay yerine yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapsak nasıl olurdu ki,, eşlerimizde bir sıkıntı yok sonuç olarakCanm asilamadan 14gun sonramk bat saymamiz gerekiyor? Buarada yaptiran arkadaslarm vardi doktor gunluk rutin işleri yapabilirsin demişti onlara cunku aşilamanin normal ilişkiden farki yok sadece spermin yumurtaya giden yolu kisaltiliyor
Ben 6 ay klomen+catlatma ignesi kullandim sonuc alamadik o yuzden aşilamaya geçtik sonraki asamada tup bebek. Siz direk aşilamaya mi başladinizAslında aşılamay yerine yumurta takibi ve çatlatma iğnesi yapsak nasıl olurdu ki,, eşlerimizde bir sıkıntı yok sonuç olarak
İlacsiz aşilama yapildigini hic gormedim ben bi doktorunu aramalisin benceKizlar aşılama yaptıracağım ama hiç bilgim yok. İlk defa olucak.Bazilari ilaç kullanacağını söylemiş. Bana Dr ilac falan vermedi. Bende problem yok diye mi acaba.
Benim yumurtlamamda sıkıntı olmadığı için dr bana yumurtalama tedavisine gerek yok sende dedi. İstersen direk aşılama yapalım dedi. ama ondada oran %15 dedi.Ben 6 ay klomen+catlatma ignesi kullandim sonuc alamadik o yuzden aşilamaya geçtik sonraki asamada tup bebek. Siz direk aşilamaya mi başladiniz
Şuan benim de yok pkos olmama ragmen sadece 3-4gun gec yumirtluyorum ama yine de aşilama zamani tutturmak ve ihtmali artirmak için ilacla takp ediyorlar en iyisini doktorun bilir tabikkBenim yumurtlamamda sıkıntı olmadığı için dr bana yumurtalama tedavisine gerek yok sende dedi. İstersen direk aşılama yapalım dedi. ama ondada oran %15 dedi.
Bende o yüzden diyorum işte en azından yumurtayı takip ediyorlarve zamanında spermleri ieçri veriyorlar zamanla açısından çok matıklı geliyor bu üyzden deneyeceğim. İnşalah adet günüm şaşmaz da doktorun dediği günlerde gidebilirim yanınaŞuan benim de yok pkos olmama ragmen sadece 3-4gun gec yumirtluyorum ama yine de aşilama zamani tutturmak ve ihtmali artirmak için ilacla takp ediyorlar en iyisini doktorun bilir tabikk
Benimde ocak ortası gibi olucak evet belkide karşılaşırız :)Merhaba.Bende ilaçlarımı aldim adet olmayi bekliyorum bu ay inşallah olmadi ocak başı aşılama olucakbelki karşılaşırız orda
Bizdede problem yok ama yumurtanın daha kaliteli olması için,tutmasını kolaylaştırmak için falan veriliyor ilaçlar zaten. Önceden rapor çıkartılıyor ilaçlarını alıyorsun bidahaki adetinde başlanıyor. Rapor çıkartmanız iyi olur ben 2 bin tl lik ilaçları dün 480 liraya aldım.Kizlar aşılama yaptıracağım ama hiç bilgim yok. İlk defa olucak.Bazilari ilaç kullanacağını söylemiş. Bana Dr ilac falan vermedi. Bende problem yok diye mi acaba.
İnşallah canimBende o yüzden diyorum işte en azından yumurtayı takip ediyorlarve zamanında spermleri ieçri veriyorlar zamanla açısından çok matıklı geliyor bu üyzden deneyeceğim. İnşalah adet günüm şaşmaz da doktorun dediği günlerde gidebilirim yanına
Gonal -f mi canim dedigin ilaçBizdede problem yok ama yumurtanın daha kaliteli olması için,tutmasını kolaylaştırmak için falan veriliyor ilaçlar zaten. Önceden rapor çıkartılıyor ilaçlarını alıyorsun bidahaki adetinde başlanıyor. Rapor çıkartmanız iyi olur ben 2 bin tl lik ilaçları dün 480 liraya aldım.
Evet 2 kutu gonalf çatlatma iğnesi 2 kutu progestan verdiler canımGonal -f mi canim dedigin ilaç
Şuan hastanedeyim kızlar bana dua edin lütfen6 ocak yaziyorum batina o zaman
Malesef yumurtam istenilen büyüklüğe gelmemiş kızlar cumartesi tekrar gidecem o zamana kadar büyümesi için dua ediyorumŞuan hastanedeyim kızlar bana dua edin lütfen
Yumurta günde 1-2 mm büyüyebiliyo cumartesiye büyümüş olur inşallah bozma moralini şuan kaç mm mişMalesef yumurtam istenilen büyüklüğe gelmemiş kızlar cumartesi tekrar gidecem o zamana kadar büyümesi için dua ediyorum
Umutsuzluğa düşme sakın.Benim önceki aylarda famera klomen otriville tedavilerimde ilk gittiğimde hic yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı.2 3 gun sonra ulaşmış oluyor.Dualarim seninle..Malesef yumurtam istenilen büyüklüğe gelmemiş kızlar cumartesi tekrar gidecem o zamana kadar büyümesi için dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?