• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ocak Ayı Aşılama Yaptıracak Olanlar👼👼

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Umutsuzluğa düşme sakın.Benim önceki aylarda famera klomen otriville tedavilerimde ilk gittiğimde hic yeterli büyüklüğe ulaşmamıştı.2 3 gun sonra ulaşmış oluyor.Dualarim seninle..
Allah razı olsun canım bende öyle ümit ediyorum dua ediyorum inş cumartesi en az 18 mm falan olur 🤲

Kızlar ben bugün aşılama oldum doktor çatlama oldu mu olmadı mi diye bakmadı kesin catliyormus çünkü ama benim halâ yumurtamin oluştuğu sol kasımda yumurtlama dönemindeki o agri var bende korktum acaba çatlamadı mi diye ama doktor catlamama ihtimali yok dedi işlem çok kısa sadece ben spekulum takılırken çok zorlaniyorum onun dışında bir sorun yoktu cuma gunu itibariyle iliski onerdi gun aşırı toplam 3 kez umarım tutar dualarınizi bekliyorum🙏 7 ocakta kandan bakılacak
İnşallah tutar canım bize burdan yazarsın gelismeleri

Malesef yumurtam istenilen büyüklüğe gelmemiş kızlar cumartesi tekrar gidecem o zamana kadar büyümesi için dua ediyorum 🤲
Caniim hic uzulme 13mm buyuyor demek benimde adetn 14.gunu anca 13oluyor 17-18. Gun 18-20arasina geliyor buyumuş olacak guzel dusun hic merak etme😍😍

Kızlar ben bugün aşılama oldum doktor çatlama oldu mu olmadı mi diye bakmadı kesin catliyormus çünkü ama benim halâ yumurtamin oluştuğu sol kasımda yumurtlama dönemindeki o agri var bende korktum acaba çatlamadı mi diye ama doktor catlamama ihtimali yok dedi işlem çok kısa sadece ben spekulum takılırken çok zorlaniyorum onun dışında bir sorun yoktu cuma gunu itibariyle iliski onerdi gun aşırı toplam 3 kez umarım tutar dualarınizi bekliyorum🙏 7 ocakta kandan bakılacak
Hayirli olsun caniim catlamistir bence de onu dusunme artik catlama sonrasi da agri oluyor 2-3gun bazen inşallahhh tutar😍

Hadiiii hayırlısı aramıza hoşgeldin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .

Sanirim adet olunca vericek ilaçları hem yumurta gelişimini takip edicek.Hepimiz icin hayırlısı olur inşallah. Bu akşam bir dizide yeni doğan bebek vardı o kadar agladimki.Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmis. İnşallah hepimize nasip olur 💕💕

geçmiş olsun canım darısı başıma.

Maliyeti ne kadar tuttu

Back